راه اندازه کارگاه کارتن سازی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: راه اندازه کارگاه کارتن سازی (/showthread.php?tid=11123) صفحه ها: 1 2 |
RE: راه اندازه کارگاه کارتن سازی - خانم.۷۰ - 04-24-2018 03:44 AM سلام خدمت دوستان عزیز.میشه لطفا من رو راهنمایی کنین.من ایده راه ادازی یک کارگاه تولیدی کوچیک جعبه کارتن های ساده باهزینه کم رودارم تادرآینده گسترشش بدم .خانم هستم ومیخواستم ازدوستان آگاه وباتجربه درخواست راهنمایی کنم مدت زیادی هست دنبال ایده های راه اندازی کارگاه بودم که بهترین ایده هارو ازهمین سایت گرفتم ابتداتولیدمیخ های ساده درنظرم بودولی چون نتونستم اطلاع زیادی درموردش بدست بیارم که البته اون روهم خیلی علاقه دارم .ممنون میشم راهنماییم کنین .اونطورکه من متوجه شدم سزمایه زیادبرای راه اندازی تولیدانواع کارتن ها نیازهست اما درجایی به چشمم خوردکه میشه باسرمایه کم ازتولیدکارتن های ساده هم شروع کرد آیا ممکن هست؟ RE: راه اندازه کارگاه کارتن سازی - خانم.۷۰ - 05-04-2018 01:05 AM سلام خدمت دوستان .من چندوقت پیش راجع به راه اندازی کارگاه تولیدجعبه های کارتونی از دوستان راهنمایی خواستم متاسفانه جوابی ندادند ممنون میشم راهنماییم بفرمایین به کمک وراهنمایی نیاز دارم مرسی ازلطفتون |