سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شرایط اخذ وام برای پرورش قارچ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: وام ، مالیات و ثبت شرکت (/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: انواع وام های بانکی و شرایط آن (/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: شرایط اخذ وام برای پرورش قارچ (/showthread.php?tid=1101)

صفحه ها: 1 2

RE: شرایط اخذ وام برای پرورش قارچ - Sooma - 09-25-2015 01:55 PM

سلام عذر میخوام من اولین بار میخوام چیزی برورش بدم . این سوالو دارم من ک تازه کارم .گلخونه برام راحته یا برورش قارچ؟ اگه قارچ چه نوع قارچی؟

RE: شرایط اخذ وام برای پرورش قارچ - mohsen1362 - 05-03-2016 10:53 PM

سلام و درود
من ملکی پدری دارم که مساعد برای پرورش قارچ هست سه هزار متر زمین دیوار کشی و 660 متر سوله و 40 متر ساختمان دفتر و اسکان کارگری خودم تکنسین تعمیرات ماشینهای اداری هستم برای شغل دوم علاقه به پرورش قارچ دارم باید چه کنم؟ ممنون مبشم راهنمایی کنید .
باتشکر

RE: شرایط اخذ وام برای پرورش قارچ - mohsen1362 - 05-03-2016 11:22 PM

این هم بگم که سمت بهشت زهرا در تهران هست

RE: شرایط اخذ وام برای پرورش قارچ - md20052000 - 05-03-2016 11:34 PM

سلام دوستان، منم دوست دارم تو ساری پرورش قارچ بزنم،اگر کسی همکاری میکنه بگه،هم چنین خیلی دوست دارم یه گروه بشیم از بچه های ترجیحا ساکن ساری یا همجوار یه کسب و کار موفق راه بندازيم با کمک هم.اگر کسی هست پیام خصوص بزاره یا همینجا بگه.ممنون

RE: شرایط اخذ وام برای پرورش قارچ - business_nuts - 05-04-2016 12:18 AM

(05-03-2016 10:53 PM)mohsen1362 نوشته شده توسط:  سلام و درود
من ملکی پدری دارم که مساعد برای پرورش قارچ هست سه هزار متر زمین دیوار کشی و 660 متر سوله و 40 متر ساختمان دفتر و اسکان کارگری خودم تکنسین تعمیرات ماشینهای اداری هستم برای شغل دوم علاقه به پرورش قارچ دارم باید چه کنم؟ ممنون مبشم راهنمایی کنید .
باتشکر

سلام دوست عزیز
اگه مهارت پرورش قارچ رو ندارید ، حتما" مراجعه کنید به جهاد کشاورزی شهرتون اونجا کارشناسان این حوزه هستند و دوره آموزشی برای شما میگذارند تا با اطلاعات کاملی پرورش قارچ رو انجام بدین. ضمنا" قبل از هرچیزی بازاریابی این محصول رو انجام بدید ، فقط تولیدی راه انداختن مهم نیست ، یکی از عامل های مهم که باعث میشه در این حوزه موفق باشین، بازاریابی و فروش هست.
همچنین میتونید به صندوق کارآفرینی امید مراجعه کنید یا به سایتش مراجعه کنید : http://www.karafariniomid.ir
و طرح توجیهی ارائه کنید تا از خدمات و تسهیلات این صندوق بهره مند شوید.
موفق و سربلند باشین.