خرید خاک مس - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116) +--- موضوع: خرید خاک مس (/showthread.php?tid=10865) |
RE: خرید خاک مس - theboy - 02-25-2014 09:59 PM اسمشو که نمیدونم به جوونک بود اصلا گفت دو تا معدن مس داره اصفهان یکیش اسمش مسکنی هست و توی اینترنت هم هست مثل این که یکی دیگه اش نائینه شاید بتونم از همین اینترنت شماره تلفنشونو پیدا کنم اگه نشد باز میرم صنایع و معادن نزدیکه بهمون اگه هم نشد میرم یزد و کرمان فعلا مشکل اصلیم همون خاک برای آزمایشه شاید بشه خودم شبیهشو بسازم ![]() ![]() RE: خرید خاک مس - moele - 02-26-2014 12:13 AM یک زنگ بزنید به صاحبش شاید کمکتون کرد فقط من تعجبم اصفهان به این بزرگی چرا از تهران اومدند صاحب معدن شدند !!! http://www.ime.org.ir/members.net/mines/?mineid=4222547&tblid=mineh RE: خرید خاک مس - theboy - 02-26-2014 07:12 PM ممنون دوست عزیز اطلاعات بسیار مفیدی دادین الان میخوام برم بهشون زنگ بزنم متاسفانه تمام شیمیایی های مسجد سید رو ما رفتیم هیچ کدوم نداشتن فقط یکیشون گفت برات جور میکنم که اینم چند بار زنگ زدم هی میگه جور میکنم ولی بیخود میگه پاک گیج شدم RE: خرید خاک مس - مهدی 1 - 02-26-2014 07:28 PM اگه در اداره صنایع معادن تو دریافت اطلاعات مشکلی داشتی ، بگو ، خبر مرگم من یک سال و نیم کارمند اونجا بودم و کماکان هستند کسایی که بشناسمشون اگر معدن کارت حل نشد ، شیمیایی های سمت بازار تهران هم احتمالا بتونند برات جور کنند RE: خرید خاک مس - theboy - 02-26-2014 07:38 PM نه داداش دستت درد نکنه این سایتی که دوستمون لطف کردن دادن مشکلو حل کرد و اطلاعات کاملی داره اتفاقا همین الان با یکیشون صحبت کردم گفت فعلا مجوز حمل نداریم یک ماه دیگه اوکی میشه - گفتم یه چند کیلو خاک میشه بفروشین واسه تست میخوایم ![]() فعلا فقط یه چند کیلو خاک میخوام برای شروع تستی تولید RE: خرید خاک مس - مهدی 1 - 02-27-2014 01:03 AM اگه معدن فعاله پاشو برو بالا سر معدن ، از نگهبان یا راننده ها بخواه برات یک گونی بیارن ، اینجور کارها با افراد پایین دست خیلی راحت تر حل می شه تا مدیر و معاون و مسئول. RE: خرید خاک مس - theboy - 02-27-2014 09:53 PM خب آخرش گیر آوردم بازم از بچه ها مخصوصا آقا مهدی ممنونم که همیشه من و سایر دوستان رو راهنمایی کردن همون فروشنده مواد شیمیایی زنگ زده بود به یکی و جور کرد منم رفتم گرفتم و تازه برگشتم خونه RE: خرید خاک مس - theboy - 03-05-2014 12:34 AM بچه ها اصفهان جایی رو سراغ ندارین که خاک مس رو ببرم برای آنالیز ؟ میخوام هر چی توی خاک هست درصدش مشخص بشه اصلا چه آزمایشگاهی باید ببرم ؟ هزینه اش رو اطلاعی دارین چقدر میشه ؟ RE: خرید خاک مس - hadi1987 - 03-05-2014 01:31 AM به احتمال زیاد هست تو اصفهان بهش XRF میگن میکانیک خاک سه سال پیش تبریز یه نمونه سنگ دادیم واسه آنالیز 60 تومن هزینش شد به احتمال زیاد هست تو اصفهان بهش XRF میگن میکانیک خاک سه سال پیش تبریز یه نمونه سنگ دادیم واسه آنالیز 60 تومن هزینش شد RE: خرید خاک مس - rahgozarman - 01-03-2015 08:56 PM (03-05-2014 12:34 AM)theboy نوشته شده توسط: بچه ها اصفهان جایی رو سراغ ندارین که خاک مس رو ببرم برای آنالیز ؟ میخوام هر چی توی خاک هست درصدش مشخص بشه دوست عزیز درود بر شما این خاک مس که گرفتین سرانجامش به کجا رسید؟ بنده تازه به انجمن پیوستم و این موضوع شما برام جالب بود! ممکنه خواهش کنم بفرمایین که استخراج مس از سنگ مس در اشل کم و کارگاهی مقرون به صرفه هست یا نه و شاخص اندازه گیری تون برای اینکار چیه؟ و اینکه سنگ معدنی تون چه رنگیه؟ |