نظر شما درمورد متن تبلیغاتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آموزش بازاریابی (/forumdisplay.php?fid=51) +--- موضوع: نظر شما درمورد متن تبلیغاتی (/showthread.php?tid=10846) صفحه ها: 1 2 |
RE: نظر شما درمورد متن تبلیغاتی - successman - 03-11-2015 01:33 AM (03-10-2015 08:20 PM)saghi_gh نوشته شده توسط: دوستان من بازریاب محصولات بهداشتی و ساعت و چرمو این چیزا هستم..ی متن خوب کسی داره واسه تبلیغات پیامکی؟ سلام. یه جستجوی کوچک بکن تو اینترنت .. دنبال متن نباش ... هدف دار جستجو کن تا بهت راهکارهای ارسال یک پیامک تاثیر گذار رو یاد بده. بعد خودت متوجه میشی چه متنی انتخاب کنی . بازاریابی پیامکی یا sms marketing خودش یک علمه... بدون مطالعه پول و وقتت رو هدر نده. اگه می خوای بازرایابی رو یاد بگیری شروع کن به مطالعه و تحقیق در مورد بازاریابی . اگه می تونی و امکانش رو داری به کلاسهای تخصصی بازاریابی برو. روی افزایش دانشت سرمایه گذاری کن . بازاریابی کار بسیار یختیه و اگه راهش رو بلد نباشی زود ناامید میشی. . . البته قبل از هر چیزی بررسی کن که شخصیتت به بازاریابی می خوره یا از روی اجبار و بی کاری این کار رو انتخاب کردی ؟ ببین با انجام این کار لذت می بری ؟ یک کلام به من بگو گروه خونیت چی هستش تا بگم بازاریابی می تونی انجام بدی یا نه ؟ RE: نظر شما درمورد متن تبلیغاتی - samiar afshari - 03-14-2015 03:02 AM درود متاسفانه با ورود نامناسب پیامک های تبلیغاتی ِ بی هدف و بی محتوا ، این عرصه از دیدِ مردم به یک مزاحم تبدیل شده ( نظیر پیامکی نظیر: از کار خود خسته شده اید؟ عدد فلان را به فلان شماره بفرستید. میخواهید همسر خوب داشته باشید؟ از همسر و خانواده خود خسته شده اید؟ و ... ) این پیامکها باعث شده پیامکهای مناسبی هم که وجود دارند، بدون دیده شدن و یا حتی لحظه ای جلب توجه کردن از گوشی مخاطبین پاک شوند. پس یا در این عرصه با هدف و با پیامکی پر محتوا محصول خودتون رو معرفی کنید و یا حتی اگر 100000 پیامک بی هدف به مخاطبان بفرستید یک جواب هم نخواهید گرفت. به فکر تبلیغات هدفمند باشید RE: نظر شما درمورد متن تبلیغاتی - saghi_gh - 03-14-2015 04:51 PM (03-11-2015 01:33 AM)successman نوشته شده توسط:(03-10-2015 08:20 PM)saghi_gh نوشته شده توسط: دوستان من بازریاب محصولات بهداشتی و ساعت و چرمو این چیزا هستم..ی متن خوب کسی داره واسه تبلیغات پیامکی؟ گروه خونیم AB ![]() ممنون از راهنماییتون بله مطالعه کردم و دنبال کلاس ها و همایش ها هم هستم... امیدوارم با کمک دوستان بتونم موفق شم ممنون .. |