سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اساتید لطفا راهنمایی کنید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: اساتید لطفا راهنمایی کنید (/showthread.php?tid=10719)

صفحه ها: 1 2

RE: اساتید لطفا راهنمایی کنید - BERKE - 02-07-2014 03:02 AM

(02-06-2014 04:39 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  ضمنا اون اساتیدی که بالا گفتی شامل حال من نمی شه ها ، همینجوری دوستانه مواردی که می دونستم گفتم ، فکر بد نکنی یوقت دی:

نظراتتون رو در بعضی تاپیک ها مطالعه کردم بی تعارف میگم شما و بعضی دوستان آگاهانه و دوستانه به امثال من کمک میکنین اتفاقا قبل از اینکه شما این کامنتو بدین میخواستم ازتون بپرسم با این همه داشته ها و اطلاعات چرا وارد تجارت نمیشین بعدش به خودم گفتم پر رو نشو دیگه 9_002

(02-06-2014 04:39 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  من نمی فهمم تا نیازی به شرکت نباشه چرا کسی باید بره شرکت ثبت کنه !!

شما از ترکیه می تونید پوشاک وارد کنید تو منطقه ، ولی از منظقه خارج کردنش یکم مشکله
مگر اینکه بیارید تو منطقه همانحا فروشگاه بزنید و بفروشید ، جه تکی و چه عمده ، دیگه هر کسی خرید خودش می دونه چطوری ببره بیرون

آخرین سوال :شرکت هایی که تو مناطق آزاد ثبت میشن نوع فعالیتشون فقط صادرات و واردات هست ؟

RE: اساتید لطفا راهنمایی کنید - BERKE - 02-08-2014 10:18 PM

به نظرم برای ورود به تجارت و صادرات و واردات بهتره حداقل یکسال در شرکت های بازرگانی تجربه کسب کنی به نظرتون تسلط به زبان انگلیسی بدون هیچ تخصصی میتونه کمک کنه که در این شرکت ها مشغول به کار بشم .