سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه صنعت (/forumdisplay.php?fid=116)
+--- موضوع: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید (/showthread.php?tid=10578)

صفحه ها: 1 2

RE: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - ebrahim.ev - 01-22-2014 03:24 PM

من به شخصه بتن آماده رو پیشنهاد میدم

RE: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - rasoul.es1989 - 01-22-2014 07:30 PM

يه خاطره بگم :
چند سال پيش يا دو تا از دوستان صحبت ميكرديم بحث به كار رسيد ، يكيشون كارخونه بتن اماده داشت ، يكيشون كارخونه بلوك سقفي ، ٣d پنل ، به من ميگفتن دوره زمونه اجر تموم شده الان ديوار پيش ساخته استفاده ميشه ، دو طرف يونليت ، وسط بتن ، يكسال بعد كارخونه بتن ورشكسته شد ، يونوليت هم نيمه تعطيل .....
توي هر كاري هم ادم موفق هست كه از طريق شغلشون به همه چيز رسيدن ، هم اشخاصي هست كه توي همون كار ورشكسته شدن و همه چيزو از دست دادن ،
واسه موفقيت توي هر كاري نياز به تلاش فراوان ، تجربه ، در سختي ها و ضرر ها پا پس نكشيدن ، اين شاخه اون شاخه پريدن نباشه و به يه كار تا نهايت موفقيت ادامه دادن .

RE: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - mjdehghani - 01-22-2014 11:03 PM

من هم آجر رو پیشنهاد می دم .یه سری مسایل که آقا رسول گفتن درسته ولی شما ارزش افزوده رو نسبت به ماده اولیه ببینی تقریباً توجیه می کنه .

RE: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - مهدی 1 - 01-22-2014 11:36 PM

(01-22-2014 02:57 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  
(01-22-2014 02:21 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  رسول جان شما چه آجری می زنید که می گید صرفه اقتصادی نداره !!!
تازه اونم اتوماتیک !!!
پس چطوری آجرهای اصفهان ، برای شیراز و تهران و شمال می ره ، بازم برای خریدار و تولید کننده می صرفه !!!

من هر زمانی آجر می خوام باید از 10 روز قبل از کارخانه نوبت بگیرم ، تازه 2 تا ده چرخ بیشتر بهم نمی ده ، می گه باید به همه مشتریام برسه !

اگر بخواي درست كار كنيد و قانوني اينو بدون كه نميصرفه ، ما ماهي ٨٠ ميليون گاز پرداخت ميكنيم ، يكي ديگه ماهي ٢ ميليون ! چون دستكاري ميكنه ، ما تمام كارگرامون ايراني با تمامي حقوق مزايا ولي ديگران افغاني ، ارزش افزوده رو نميدن ، ماليات نميدن و چندين مسئله ديگه ، ما دوستان زيادي تو اصفهان داريم ( خونه هم داريم ) تقريبا ً هر ماه ١٠ روزش رو اصفهانيم ، خيلي از كارخونه هاي اصفهان وقتي امار توليد ، فروش مارو ميشنيدن تعجب ميكردن ، من نگفتم سود نداره ، گفتم نسبت به سرمايه نميصرفه .
سرمايه در گردشت خيلي بالاست ولي حتي ٢٠٪ هم واست نميمونه ....
كارخونه دارهايي رو ميشناسم كه بهترين زندگي و ماشينا رو دارن ولي ٥ ماهه حقوق كارگرو نميدن ، ميگن نداريم
بعضي كارخونه ها هم هستن كه هميشه مشتري دارن. همه اينطور نيست .... تعداد اينطور كارخونه ها خيلي كمه ، ما خودمون اگه يه نفر ١٠٠ سرويس هم خريد كنه حتي ١ ريال تخفيف نميديم ، چون مشتريش رو داريم

اواز دهل شنيدن از دور خوش است ......

رسول جان صحبت های شما تمام و کمال کاملا درست ، اما ذکر چند تا نکته هم بد نیست
1- اینکه می فرمایید هزینه گاز بالاست ، چون مشخصه مواد اولیه کارخانه آجر ، گاز و آب و خاک هست دیگه ، مسلما مصرف مطابق با تولید هست دیگه 80 میلیون قبضتون هست چند برابرش از فروش آجر دریافت می کنید دیگه ، انشالله پول گازتون بیاد 800 میلیون
2- کارگر اصفهان 99 درصد کارخانه ها افغانی هستند ، با درست یا غلط بودنش کاری ندارم ، ولی هر کی ایرانی آورده تا مرز ورشکستی جلو رفته !! دیگه خوددانید
3- بیایید کمی واقع بین باشیم ، احتمالا پدر شما زمانی که این کارخانه را تاسیس کردن ، چه از لحاظ سرمایه ثابت و چه از لحاظ در گردش ، صدها برابر ضعیف تر از الان بودند ، الان این سرمایه در گردش بالای شما از کجا اومده ، مگرنه اینکه از همین کارخانه بوده ! ، و شکر خدا الان به شرایطی رسیدید که دیگه این کار جوابگوی انتظارات شما نیست ، 20 درصد سود شما را راضی نمی کنه و ...

خلاصه اینکه برای دوستانی که می خوان تازه شروع کنند ، یکی از بهترین انتخاب هاست. شاید بهترین انتخاب نباشه ، ولی کاریه که خودش خودش را رشد و توسعه می ده و از توش به راحتی خونه و ماشین و زن و زندگانی درمیاد

انشالله که کسب و کار شما هم رونق بیشتری بگیره و بعد از این راضی تر باشید

10_004

RE: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - سعید م - 01-23-2014 03:28 PM

اگه هزینه کم بخواین و جایی هم داشته باشین میتونین دستگاه بلوک زن بخرین یا اجاره کنین و تولید بلوک سیمانی و یا جدول بکنید.بلوک سیمانی بیشتر در پروژه های بزرگ انجام میشه مثل مسکن مهر بعضی از مجتمع ها و بعضی برجها.فکنم قیمت دستگاه هم بین 3تا 8 میلیون تومان باشه.دقیق قیمت ندارم..

RE: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - rasoul.es1989 - 01-24-2014 02:45 AM

بله اقا مهدي پدر من از هيچي به همه چيز رسيد ...... البته اينو بگم يكسال بازار عالي بشه .... خيلي بيشتر از چيزي كه فكرشو كنيد در مياره .....ولي متاسفانه در چند سال اخير خيلي از كارخونه ها ورشكسته شدن . در حال حاضر جوابگوي سرمايه نيست ،البته ميگم ادم هميشه بايد سره كارش بمونه ، چند سال پيش كه بازار اجر داغ بود خيلي ها كارخونه نيمه اتومات (٧٠ ٪ كارخانه هاي موجود ايران به همين شكلن ) احداث كردن ولي بازار كه از رونق افتاد يكي يكي ورشكسته شدن ، تعطيل . مهمترين چيز توي اين موقعيت سر شكن كردن هزينه هاي اضافه و مديريت قويه .

RE: بهترین محصول ساختمانی جهت تولید - Mohammadklm - 05-16-2016 11:57 AM

شرکت HARO آلمان کف پوش های چند لایه پارکت ، لمینت خوب و با کیفیتی دارد:
<a href="http://ksm-co.net/shop/category/46/-Laminate-">
لمینیت آلمانی
</a>