راه اندازی دفتر خدمات فنی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: راه اندازی دفتر خدمات فنی (/showthread.php?tid=10544) صفحه ها: 1 2 |
RE: راه اندازی دفتر خدمات فنی - Betaz - 06-13-2016 11:38 PM سلام چجوری با شما تماس بگیرم چند تا سوال داشتم ازتون شماره من09137745932 اگه یه تک لطف کنید من تماس میگیرم RE: راه اندازی دفتر خدمات فنی - morteza.safavi - 01-27-2017 01:05 AM سلام دوستان من واقعا قصد ایجاد دفتر فنی رو دارم چون یک هفته ایی تو یه دفتر فنی مشغول به کار شدم وضعیت دخلشو دیدم .کسی هست بتونه با جزئیات بیشتری کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: راه اندازی دفتر خدمات فنی - estarkhi - 11-25-2017 11:58 PM سلام من قصد راه اندازی تایپ و تکثیر دانشجویی رو را دارم و در کنارش هم میخوام نوشت افزار بفروشم. ولی تغریباً هیچ سررشته ای از نوشت افزار ندارم. خواستم بدونم چه اقلامی با چه برندهایی برای نوشت افزار دانشجویی مناسبه. و همچنین عمده این اجناس رو در تهران یا رشت چطور میتونم تهیه کنم. |