راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری) (/showthread.php?tid=10423) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری) - مهدی 1 - 01-07-2014 11:25 AM نقل قول :(01-05-2014 08:00 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: داداشم سیستم فروختن فقط سرمایه و رانت می خواد ، بقیه اش کاری ندارهببخشید منظورتون رو نگرفتم رانت یعنی اینکه تو ادارات دولتی و خصوصی مختلف آشنا داشته باشید و بتوانید با عقد قرارداد با اون سازمان یا اداره ، به صورت اقساط از فبش حقوقی کم بشه و ماه به ماه به حسابتون واریز بشه ، این لازمه داشتن پارتی هست ، اینجوری فروش چند ده برابری می شه . سرمایه هم برای اینکه کشش فروش اقساطی را داشته باشید شرکت یعنی یک شرکت کامپیوتری شبیه اون چیزی که خودتون می خواهید 5 سال دیگه اون بشید ، حالا اسمش می شه شرکت ، مغازه یا هر جی دیگه ، برید اونجا به عنوان کارمند ، شاکرد ، کارآموز یا ... مشغول بشین تا با چم و خم کار آشنا بشین چرا برین تهران ، این همه کتاب و دی وی دی آموزشی هست ، منابع و فروم های ایرانی و خارجی غنی هم وجود داره ، نیازی نیست اینقدر به خودتون زحمت بدید و هزینه متحمل بشید بعد هم یک برانداز از توانایی های خودتون بکنید ببینید آیا از همه لحاظ از پس این کار برمیایید یا خیر ، اگر توانایی هاتون در همه زمینه های مورد نیاز چه سرمایه ای و چه علمی بالای 80 درصد نیاز هست پا پیش بزارید ، در غیر اینصورت عجله نکنید ، اول علمتون و سرمایتون را ببرید بالا بعد واحد صنفی شخصی تاسیس کنید موفق باشی ![]() RE: راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری) - safory - 01-07-2014 11:09 PM بچه ها ممنونم خواستم برم یه مرکز واسه اموزش گفتن 1 تومن واسه اموزش میگیریم فک کنم این خرج رو اگه روی کتاب و مقاله و... بکنم شاید بهتر جواب بده نمیدونم کسی این دوره های اموزش کامپیوتر و تعمیرات رفته یا نه؟ دوستان اگه کسی توی این دوره ها شرکت کرده ممنون میشم توضیح بدین که واقعا اون طوری هست که خودشون مشاوره میدین یا نه؟ دوستانی هم که میگن کار تجربی بهتره نظراتشون قابل احترامه ,فقط میخوام ببینم کسی با این کلاس ها و دوره ها اشنایی داره یا به صورت عملی اونجا کار کرده؟ با تشکر RE: راهنمایی در مورد راه اندازی فروشگاه کامپیوتر و موبایل( ضروری) - davanico - 12-31-2014 08:25 PM (01-03-2014 10:55 AM)toofan245 نوشته شده توسط: جز هزینه ی رهن و اجاره ی مغازه سلام خدمت سرور گرامي من ميخوام يه فروشگاه اينترنتي موبايل راه اندازي كنم به اينكار هم خيلي علاقه دارم و از موبايل هم يه چيزايي ميفهمم لطفا من رو راهنمايي كنيد آدرس ايميل من peyman26659@gmail.com بازهم از محبت شما سپاسگزارم منتظر پاسخ شما در ايميلم هستم |