سوال در مورد فروشگاه ساز های رایگان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: سوال در مورد فروشگاه ساز های رایگان (/showthread.php?tid=10402) صفحه ها: 1 2 |
RE: سوال در مورد فروشگاه ساز های رایگان - toofan245 - 12-29-2013 08:48 PM (12-29-2013 05:54 PM)student نوشته شده توسط: سلام پاسختون رو پ.خ کردم 6 محصول و یک بازدید کننده کاملا طبیعیه! RE: سوال در مورد فروشگاه ساز های رایگان - pooga - 12-30-2013 01:01 AM دوست عزیز فروشگاه ساز رایگان خوبه ولی اطمینان داشته باشید اگه خیلی خوب بود دیگه کسی از وردپرس یا پستا یا ... استفاده نمیکرد ....من خودم از سیستم همکاری در فروش استفاده کردم و ماهی 3 تا سفارش دارم و حتی از یک فروشگاه دانلود به ازای پرداخت هم استفاده میکنم(اینها رایگانن) و از این هم فروش دارم ببین معایب فروشگاه ساز رایگان چندتا چیزه 1- ارائه تبلیغات اجباری 2- توانایی کمتر برای خصوصی سازی سایت و قسمت های دیگر( بعضی از تغییرات روی میتونی توی وردپرس و یا بقیه سی ام اس ها انجم بدی که توی اینجور سایت ها نمیتونی 3-اعتماد نکردن خریدار نسبت به خرید ... 5-مطالبت دیرتر سئو میشن...دلایلش خیله حووصله توضیح دادن ندارم(البته اگه فعالیت بسیار بالایی داشته باشید میشه کاریش کرد و و و .... ________________________________ راستی اگه خواستید میتونم یه فروشگاه ساز(دانلود به ازای پرداخت) خوب بهتون معرفی کنم که کاملا حرفه ایی هستش و خودم ازش دارم کسب درآمد میکنم همیچنین فروشگاه ساز و سیستم همکاری در فروش خوب هم میشناسم RE: سوال در مورد فروشگاه ساز های رایگان - student - 12-30-2013 01:11 AM (12-30-2013 01:01 AM)pooga نوشته شده توسط: دوست عزیز فروشگاه ساز رایگان خوبه ولی اطمینان داشته باشید اگه خیلی خوب بود دیگه کسی از وردپرس یا پستا یا ... استفاده نمیکرد ....من خودم از سیستم همکاری در فروش استفاده کردم و ماهی 3 تا سفارش دارم و حتی از یک فروشگاه دانلود به ازای پرداخت هم استفاده میکنم(اینها رایگانن) و از این هم فروش دارم ببین معایب فروشگاه ساز رایگان چندتا چیزهلطفا آدرس فروشگاه ساز رو پ.خ کنید ممنون RE: سوال در مورد فروشگاه ساز های رایگان - armankhan1 - 09-15-2016 09:18 AM چرا همه چیز رو پخ می کنید؟؟؟ کاش همینجا میزاشتید ما هم استفاده می کردیم. |