واردات لوازم برقی از عراق - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در دنیا (/forumdisplay.php?fid=5) +--- موضوع: واردات لوازم برقی از عراق (/showthread.php?tid=10392) صفحه ها: 1 2 |
RE: واردات لوازم برقی از عراق - jamalshahla - 02-09-2014 01:15 AM آقا یوسف چطور میشه کارت صادرات و واردات گرفت میشه کامل توضیح بدید؟ RE: واردات لوازم برقی از عراق - یوسف خادم پیر - 02-09-2014 02:21 PM (02-09-2014 01:15 AM)jamalshahla نوشته شده توسط: آقا یوسف چطور میشه کارت صادرات و واردات گرفت میشه کامل توضیح بدید؟ سلام. دوستان سوء تفاهم نشه من هنوز چیزی صادر یاواردنکردم. ولی کم کم تقریبا از اوایل خرداد منم میشم صادر کننده وبخواطر همین این چند ماهه دارم رو مجوزو تدارکات صادرات کارمیکنم(ببینید چه قدردوراندیشم ![]() من دارم اطلاعاتم رو تواین زمینه زیاد میکنم وهنوز بجر مجوز ثبت شرکتت هنوز اقدامی برای صادرات نکردم. اونایی که میخوان محصولشون رو صادر کنند بهتر ه که گمرک شهرشون یه سربزنند واسه کسب اطلاعات وطریقه ی حمل نقل و.... اگه کمرک شهر مسول داشته باشه مطمعنم جواب خیلی از سوالاتون روکه میدونم خیلی زیاد هست راپیداکنید. باسپاس |