یک اشتباه..!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33) +---- انجمن: موفقیت در کسب و کار خود (/forumdisplay.php?fid=75) +---- موضوع: یک اشتباه..!! (/showthread.php?tid=10091) صفحه ها: 1 2 |
RE: یک اشتباه..!! - مهدی 1 - 11-19-2013 03:12 PM وای وای وای چه تاپیک خوبی ، من که یک شاهنامه از اشتباهاتم دارم دی: البته خدا را شکر همه اش برام شده تجربه اولین اشتباه زندگیم این بود که کار کردن را خیلی خیلی زود شروع کردم ، از سنین کودکی (دوران دبستان) به دور از چشم خانواده ( یواشکی ) دی: RE: یک اشتباه..!! - محسن دوستوندی - 11-19-2013 03:46 PM سپاس فراوان از همه دوستان گلم.دورا دور دست همه بزرگواران رو میفشارم. قابل توجه همه بزرگواران در حال رویت!! همه ما منتظر تجربیات شما هستیم. RE: یک اشتباه..!! - محسن قلي زاده - 11-20-2013 11:29 AM شركت مشاوره تأسيس كرديم و دوستانمون رفتن خارج از كشور و من موندم با يه شركتي كه نه ميتونم انحلال بزنم نه كاري مي كنم باهاش!!!! RE: یک اشتباه..!! - saraa.h1982 - 11-29-2013 02:54 PM انتخاب شریکی که اعتقاداتش و مرامش با من یکی نبود من معتقد به کیفیت و شریکم معتقد به کلاهبرداری اعتماد زودهنگام و خوش بینی بدون آزمون RE: یک اشتباه..!! - ali007 - 11-29-2013 11:01 PM یک تجربه ای که خودم نکردم ولی از کار های بزرگتر هامون تجربه گرفتم ( یاد گرفتم پس هیچ وقت تجربه نمیکنم ) با هر کسی شریک نشین شریک بد بدبختی ای براتون میاره که غیر قابل جبران ( حواستون باشه غییییییر قابل جبران ) * و مورد دوم عرض کنم که دوست فقط اسمش دوسته ... همین RE: یک اشتباه..!! - habib tousi - 11-30-2013 12:08 AM دوستان همه از شریک های بد؛بی معرفت ؛ بداخلاق.بد حساب حرف زدن.با خودتون فکر کردید این دوست و شریکی میگید کی براتون انتخاب کرده؟کسی اجبارتون کرده بود؟ آیا قوانینی ک استاد عزیز آقای قربانیان در مورد شراکت فرمودن رو رعایت کردید؟ من خودم الان دوستی دارم ک 15 ساله با شریکش کار میکنه و هر روز راضی تر هستن پس بهتر نیس خودمون رو مقصر بدونیم و در مورد شراکت بهتر کار کنیم.ب نظر اگه بر اساس منطق و حساب شده شریک انتخاب کنیم بهترین تصمیم رو گرفتیم RE: یک اشتباه..!! - محسن دوستوندی - 12-02-2013 01:05 AM من علاقه مند به انجام کاری بودم و دوست داشتم در فلان منطقه تهران شروع به کار کنم.چون دنبال پرستیژ کاری بودم. مشاوره های کاری خوبی بهم شد که این کار به این صورت و در اون منطقه جواب نمیده.گوش ندادم و با ضرر بالا شکست خورد.متاسفانه تا تجربش نکردم به حرف مشاورا نرسیدم. |