عواملی که در میلیاردر نشدن موثر است!!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: عواملی که در میلیاردر نشدن موثر است!!! (/showthread.php?tid=10079) صفحه ها: 1 2 |
RE: عواملی که در میلیاردر نشدن موثر است!!! - moele - 12-04-2013 09:47 PM به نظر من تنبلی مهمترین عامله مخصوصا تو نسل جدید RE: عواملی که در میلیاردر نشدن موثر است!!! - حسام 12 - 11-28-2014 01:58 PM سلام دوست گرامی من مهندس مکانیک طراحی جامدات هستم.33 رو دارم پر می کنم....چند سالی کارمندی کردم و توی شرکت های مختلفی در زمینه ساخت و تولید کار کردم....نزدیک 6 سال و تجربه ها و بالا و پایین ها و محیط های کاری مختلف و افراد حسود و ناحسود زیادی رو دیدم و پشت سر گذاشتم....تا اینکه با چند شرکت مجری لوله کشی گاز برخورد کردم... بنظرم کار خوب و با درامد خوب و استارت مناسبی اومد.شرکت ثبت کردم و مجوز ها رو هم گرفتم....یه کار اولش گرفتم و کلی خوشحال شدم و انرژی گزفتم....اما افسوس که صنعت ساختمون به رکود خورد و اونقدر دست زیاده و کار کم که با کمترین قیمتها قرارداد می بندند و از در و دیوار کارفرما برای کار اویزون میشن.این اویزون شدن و التماس متاسفانه یا خوشبختانه در من نیست....الان چند وقته کار نتونستم بگیرم....برای کلرمندی هم هز جا رزومه می فرستم نمی دونم چرا نمیشه...تا پای کمیته جذبم می رم اما نمیشه... انرژیم کم شده....اما دارم سعی می کنم به خودم انرژی و روحیه بدم.....حتی چند روز رفتم اژانس اما تحملش برام سخت بود.البته نون حلال و کار عار نیست.اما با توجه به شرایط قبلم سخت بود....بنظر شما من چکار کنم توان و انرژیمو دوباره بدست بیارم.... RE: عواملی که در میلیاردر نشدن موثر است!!! - music2pc - 12-22-2014 10:34 PM ترس و گوشه گیری RE: عواملی که در میلیاردر نشدن موثر است!!! - پارمیدا وحیدی - 12-23-2014 12:05 AM شماد گفتید رد نون حلالید درسته؟گذشته تون و ببیینید یه نگکاهی بندازید ببینید کجای کار اشتباه کردید؟ آیا به قدر کافی تبلیغ کردید؟ آیا ویزیتورگرفتید که کارتون و تبلیغ کنن؟ آیا مسکن مهر و هم امتحان کردید؟ شماکه میگید اهل ارزون کارکردن نیستید قبول دارم حرفتون متینه ولی بالای شهرتون و هم سرک کشیدید؟ بعدم الان شهادت امام رضاست البته من یک زنم خودمم مشکلات شخصی خودم و دارم اما جدیدا توی یکی از سخنرانی های استاد مجتهدی تهرانی شنیدم گفتن اگه به مشکل برخوردید دورکعت نماز بخونید خدا درتسش میکنه من امتحان کردم یه مشکل بزرگ داشتم تقریبا بهتر شده شماهم امحان کنید امیداوارم حل بشه و کار خوبی گیرتون بیاد RE: عواملی که در میلیاردر نشدن موثر است!!! - محسن دوستوندی - 02-27-2015 06:13 AM (11-28-2014 01:58 PM)حسام 12 نوشته شده توسط: سلام دوست گرامی من مهندس مکانیک طراحی جامدات هستم.33 رو دارم پر می کنم....چند سالی کارمندی کردم و توی شرکت های مختلفی در زمینه ساخت و تولید کار کردم....نزدیک 6 سال و تجربه ها و بالا و پایین ها و محیط های کاری مختلف و افراد حسود و ناحسود زیادی رو دیدم و پشت سر گذاشتم....تا اینکه با چند شرکت مجری لوله کشی گاز برخورد کردم... بنظرم کار خوب و با درامد خوب و استارت مناسبی اومد.شرکت ثبت کردم و مجوز ها رو هم گرفتم....یه کار اولش گرفتم و کلی خوشحال شدم و انرژی گزفتم....اما افسوس که صنعت ساختمون به رکود خورد و اونقدر دست زیاده و کار کم که با کمترین قیمتها قرارداد می بندند و از در و دیوار کارفرما برای کار اویزون میشن.این اویزون شدن و التماس متاسفانه یا خوشبختانه در من نیست....الان چند وقته کار نتونستم بگیرم....برای کلرمندی هم هز جا رزومه می فرستم نمی دونم چرا نمیشه...تا پای کمیته جذبم می رم اما نمیشه... انرژیم کم شده....اما دارم سعی می کنم به خودم انرژی و روحیه بدم.....حتی چند روز رفتم اژانس اما تحملش برام سخت بود.البته نون حلال و کار عار نیست.اما با توجه به شرایط قبلم سخت بود....بنظر شما من چکار کنم توان و انرژیمو دوباره بدست بیارم....با سلام. دوست عزیزم من از خوندن متن شبه درد دل شما انرژیم گرفته شد.هرکسی به نظرم تو ی پروسه زمانی شرایط شمارو تجربه کرده.به نظرم پازل کاری شما نامرتب چیده شده بشین با حوصله همه رو بهم بریز از اول بچین.مهمترین مشکل شما ترس،کمبود اعتماد به نفس ناشی از شکستها،و کسب درامده یا همون پوله.ی وقتایی لازمه صرفا برا پول کار نکنیم بلکه هدف شناساندن خودمون و کسب اعتبار باشه. ولی ب نظر من تموم زندگی برمیگرده به روحیه. ارادت.. |