سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 (/showthread.php?tid=9419) |
RE: سفر به بندر انزلی - zoofanoon - 08-29-2013 06:33 PM گیلان میزبان میلیاردرهای آینده ( امروز و فردا ) چه احساس خوبی به انسان دست میدهد وقتی با کسانی که بصورت مجازی دوست هستند بعد با این دوستان مجازی از نزدیک آشنا میشود و بقول معروف میبیند که چقدر آنها بی شیله پیله هستند ، البته با دو نفر از این دوستان (جناب قربانیان و مهندس کاظمی عزیز ) از قبل ارادت دیدار از نزدیک داشتم. آری خانواده انجمن میلیاردرها به نوعی دیگر با هم دوست و یار هم هستند ، و مهمتر اینکه این سفر های جمعی محاسنی دارد که آثارش به تدریج هویدا میگردد . RE: سفر به بندر انزلی - توانا - 08-29-2013 09:07 PM خب بالاخره همه رفتند سفر شمال و مارا جا گذاشتند با معرفتا حتي يك تعارفم نزدندانگاري فقط ما زيادي بوديم! ولي بي خيال خدابزرگه ما هم خواستيم برويم جزاير هاوايي هيچكدامشان را باخودمان نميبريم!البته اونايي كه مثل ما جا ماندند وضعشان فرق ميكند ضمنا وقتي از نعمتي وموهبتي محروم شديم نبايد غصه بخوريم چون حتما خدا بهتر و بيشترش را برايمان تدارك ديده است ولي خداييش چه زود دلم برايشان تنگ شده بقول مادرخدابيامرزم با اين دل صاحب مرده نميشود به اين راحتي كنار آمد و گرنه با همه شان قهر مي كردم قهر كردني! RE: سفر به بندر انزلی - zoofanoon - 08-30-2013 01:18 PM چرا کسی از بچه های در سفر حال و احوالی نمیگیرد!؟ الآن همگی در ویلایی در چمخاله هستند و تا دو سه ساعت دیگر به طرف انزلی میروند. RE: سفر به بندر انزلی - mohammadshamosi - 08-30-2013 07:04 PM دوستان در جریان باشید که حال همگی مسافران خوب خوب هست، خیلی هم دارن خوش میگذرون! ![]() از دیروز تا الان چند بار دل من رو با تعریفاشون سوزوندن! ![]() RE: سفر به بندر انزلی - Elixir - 08-30-2013 07:15 PM (08-30-2013 07:04 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: دوستان در جریان باشید که حال همگی مسافران خوب خوب هست، خیلی هم دارن خوش میگذرون! ما که بخیل نیستیم شما(=عزیزان در سفر) خوش باشید ان شاالله همیشه خوش باشید اما این کار درستیه زنگ میزنید دل بچه مردم رو میسوزونید.. این جوانمردانه نیست.. ![]() ![]() RE: سفر به بندر انزلی - sir-mahyar - 08-30-2013 07:33 PM سلام سلام یک ساعتی میشه که از دوستان جدا شدم و همه به سمت تهران راهی شدن دلم براتون تنگ شد به این زودی ایشالا به سلامت میرسن ![]() ![]() ![]() RE: سفر به بندر انزلی - mohammadshamosi - 08-30-2013 08:08 PM داداش مهیار خسته نباشی گل پسر ♥ RE: سفر به بندر انزلی - zoofanoon - 08-30-2013 10:31 PM (08-30-2013 07:33 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط: سلام سلام مهیار گل و پر انرژی ما به نمایندگی از طرف اعضاء انجمن گیلان از دیروز همراه مهمانهای عزیز مان بودن ، آقا مهیار دست تان درد نکنه ، و مهمانهای عزیر سفرتان به خیر ، خداوند نگهدارتان. RE: سفر به بندر انزلی - sir-mahyar - 08-30-2013 11:37 PM (08-30-2013 08:08 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: داداش مهیار خسته نباشی گل پسر ♥ قربونت محمد جونم خدایی از اون لحظه ی اول جات خالی بود محمد ![]() سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - sir-mahyar - 08-31-2013 12:46 AM سلام سلام سلام اینم از سفرنامه گیلان اماده س تا دوستان برسن و تعریف کنن که سفر چطور بود ![]() ![]() مثل همه ی سفر ها جمع عالی بود و بعد چند دقیقه که اتوبوسشون حرکت کرد دلم شدیدا براشون تنگ شد ولی من که واقعا بهم خیلی خوش گذشت چندین ساعت تو دریا بودیم و شبانه کنار دریا تو این جمع فوق العاده بود ![]() ![]() تا یکی دو ساعت دیگه همه میرسن و شروع میکنن منتظر باشین... ![]() ![]() |