سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86)
+--- موضوع: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور (/showthread.php?tid=10895)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - کامیار کاظمی - 04-04-2014 01:17 AM

سلام بر همه عزیزان و برادر و خواهرهای خوبم در انجمن
ابتدا بگویم که پروژه مجیک اگ یک نعمت برای همه ما بود یک سفره پهن که با شعور و تجربه آقا مهدی و عزیزان انجمن آمیخته شد تا از لحاظ مالی و معنوی سودی برای همه داشته باشد
مجیک اگ بعد از برخی تجربیات جمعی ناموفق در سایت، یک نقیض بود
یک تجربه کاملا کارآفرینانه
چون مجیک اگ یک محصول با کیفیت فوق عالی بود متاسفانه! انتظار ما را برای محصولات و خدمات آتی بالا برد Wink
عزیزان زیادی هم وارد کار شدند و شاید برای خود بنده هم فروش چند میلیونی در ده روز خیلی خوشبینانه بود اما به همت عزیزان حاصل شد
مهم اما روال و تجربه کار بود که خوشبختانه حاصل شد
به امیدخدا این روند به صورت سیستمی در ماه ها و سال های آتی در انجمن پیگیری خواهد شد که پله پله تکمیل خواهد شد
و حتی نمایندگان نیز بر اساس آیتم های مختلف مانند رفتار و فروش و غیره و جهت پروژه های آتی دسته بندی خواهند شد و امید داریم ف/ی/ل/ت/ر نمایندگان باعث ایجاد سیستمی با کمترین خطا شود
و نماینده مدیریت انجمن هم بشکل ریش سفید و بی طرف میان نمایندگان و ارایه دهندگان محصولات و خدمات قضاوت خواهد کرد و تراکنش های مالی زیر نظر مستقیم ما خواهد بود.
به هر حال همه ما وارد نوعی از فروش و کارآفرینی آنلاین خواهیم شد که نوپا است و بنابراین به کمک همه برای ادامه روند امور نیازمند هستیم تا با خرد جمعی به بهترین نتیجه برسیم
با یاری خدا و کمک دوستان
پیروز باشید

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - nicecomet - 04-05-2014 09:57 AM

سلام به همه اعضای پرانرژی انجمن

سال نو مبارک

امیدوارم امسال برای همه توام با سلامتی و خوشبختی و یاد خدا باشه به همراه روزی حلال که ثانیه به ثانیه افزایش پیدا کنه .

ما هم تو این پروژه بودیم کلاً اولین تجربمون بود واسه همین خیلی زحمت به آقا مهدی و جناب کاظمی دادیم ، همیشه شاد و موفق باشین .10_004واقعاً بابت این تجربه لذت بخش و اون لحظات تکرار نشدنی ممنون شماها و خدای بزرگ هستم ، انشاا... تو تجربه های بعدی بتونیم در کنار شما باشیم.

ما بیشترین سود رو تو فروش به اقوام داشتیم ، هر کی میخرید تا میرسید خونه و امتحان میکرد چند بسته سفارش میداد چندتا فروشگاهی هم که با بی میلی سفارش داده بودن دوباره تماس گرفتن و سفارش دادن ولی به قول آقا مهدی سود اصلی کار تو دستفروشی بود.

کلاً با توجه به شرایط نامناسب آب و هوای قبل از عید تو شهرستان ما و محدوده کوچیکی که واسه پخش انتخاب کردیم خیلی عالی بود .
منتظر اطلاعیه های بعدی هستیم (پرانرژی)

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - سیدمهدی هاشمی - 04-05-2014 12:29 PM

آقا مهدی ما رو هم تو شبکه ی فروش آینده تون تو اهواز بپذیرید.ولی کمی زودتر که دیر میشه.

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - amiir_0251 - 04-07-2014 08:46 AM

آقا مهدی عزیز من هم آمادگی شرکت توی کار و طرح آینده تون دارم. (هرچند دیر عضو سایت شدم و نتونستم توی طرح قبلی تون فعالیت داشته باشم)
ساکن قم هستم ... 09305920558