سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کافه گپ میلیاردرها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: کافه گپ میلیاردرها (/showthread.php?tid=10107)

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 04-11-2013 02:40 PM

خدا همیشه با ماست
تصمیم خود را گرفته بود هیچ کس هم نتوانست جلویش را بگیرد مصمم شده بود که این قله را فتح کند آن هم تنها. هرچه گفتند که داشتن همراه لازم است شاید خدای نکرده اتفاقی بیفتد .....ولی حرف مرد یکی بود!
به وسط های کوه رسید هوا بس ناجوانمردانه سرد بود!انگشتانش حس حرکت نداشتند کم کم داشت غروب میشد نمی دانست در تاریکی معمولا کوهنوردان چه میکنند آخر این اولین بار بود که کوهنوردی می کرد!سکوت وحشتناک سرمای کشنده گرسنگی نداشتن امکانات و بی تجربگی ...
خدایا کمکم کن... به راهش ادامه داد به سختی صخره های یخ زده را بالا می رفت احساس میکرد صخره ها منجمدتر و کوه قائم تر شدخ ولی این طور نبود در واقع این او بود که انرژی اش در حال اتمام بود...
به سختی نفس می کشید تیغه ی آهنیش را به صخره زد پایش را روی یک سنگ یخی گذاشت ولی نه خدای من این سنگ نیست یخ است...!
به پایین پرتاب شد سرعت سقوطش هر لحظه بیش تر میشد در آستانه ی مرگی وحشتناک بود ناگهان بند حمایلش به صخره ای گیر کرد و بین زمین و آسمان معلق ماند.
خدایا کمکم کن به تو پناه میبرم.
ندایی از آسمان آمد :آیا تو واقعا ایمان داری که من می توانم کمکت کنم؟!
بله یقینا.
پس بند را پاره کن!
نه خدای من این بند تنها امید من است...صبح روز بعد کوهنوردان امداد جسد یخزده ای را پیدا کردند که از صخره ای آویزان بود بند حمایلش را باز کردند و آن را روی زمین گذاشتند...!
او فقط یک متر با زمین فاصله داشت!!!

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 04-11-2013 08:06 PM

پس از سه روز آخر هفته سخت یه نوشیدنی لطفا دادا مهیار

RE: کافه گپ میلیاردرها - مهدی گل محمدی - 04-11-2013 10:41 PM

خدایا:

یار دبستانی من کجاست؟
کو معلمانم ؟
من راضیم ! برای نمره صفر، در تعلیمات اجتماعی تا که بفهمم آقای هاشمی آخر به نیشابور رسید یا نه...
برای رفوزه شدن برای تو کوزه رفتن!
من راضیم به حفظ کردن جدول ضرب...
برای زیر زنگ ایستادن!
می خواهم زبان پارسی را پاس بدارم..
چرا که دلم تصمیم کبری گرفته!
کجا رفتین خاطرات بچگی؟
راستی معلمم! تو بگو...
هنوزم در شیشه مربا را زیر آب گرم بگیریم باز می شود؟
نکنه هیچ چیز مثل سابق نباشد؟
خدایا مرا به مدرسه ام برگردان

RE: کافه گپ میلیاردرها - sir-mahyar - 04-11-2013 10:49 PM

(04-11-2013 01:21 AM)صدفی نوشته شده توسط:  آقا مهیار دیگه دل به کار نمیدیا
نمیپرسی چی میخواییم چی میل داریم
من تشنمه امروز گرما زده شدم یه نوشیدنی عالی میخوام

سلام خانوم صدفی

صبح تا شب سر کارم Yosef.gif

شما سفارش بذارید تحویل درب منزل12_002

ما همیشه در خدمتیم10_004

[تصویر: 1ndotqodwsqp8zbuezeb.jpg]
(04-11-2013 08:06 PM)m_sh نوشته شده توسط:  پس از سه روز آخر هفته سخت یه نوشیدنی لطفا دادا مهیار

سلام سلام

بفرماییییییییییید12_002

[تصویر: jrzlucf7l6ufjxm4xx.jpg]

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 04-11-2013 11:26 PM

مردی در خيابان کودک فقيري را ديد که غذايش را با سگي گرسنه تقسيم ميکند
نزدیک رفت و پرسيد :
چرا غذايت را به اين حيوان نجس ميدهي ?
کودک سگ را بوسيد و گفت :
از نظر من هيچ حيواني نجس نيست
... اين سگ نه خانه دارد نه غذا دارد هيچ کس را ندارد اگر من کمکش نکنم ميميرد

مرد گفت :
سگ بي خانمان در همه جا وجود دارد آيا تو ميتواني همه انها را از مرگ نجات دهي؟
ايا تو ميتواني جهان را تغيير دهي؟

پسر نگاهي به سگ کرد و گفت :
کاری که من براي اين سگ ميکنم تمام جهانش را تغيير ميدهد

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 04-12-2013 12:00 AM

یکی هم نیست اینجا یـه آب پـرتقـال بیـاره ; بـگـه :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
معاون خــســته نـباشــی انقدر برای سفر داری برنامه های خوب خوب می ریزی
والا چه وضعیه...!!!

لینک رو گم کردم !!!!!!!!!!!!!!! - Peyman AL - 04-13-2013 12:18 PM

چند وقت قبل یکی از دوستان یه محصولی واسه فروش و بازاریابی گذاشته بودن یه سری ساعت دیواری در طرح های کارتونی و بچه گانه بود من لینکش رو گم کردم اگر کسی لینکش رو داره ممنون میشم قرار بده
با تشکر

RE: امروز فهمیدم که.... - سیدمهدی هاشمی - 04-13-2013 04:52 PM

(04-13-2013 04:07 PM)yu3f نوشته شده توسط:  امروز فهمیدم ک اگر بارها و بارها و بارها هم آن اتفاق بیافتد تصمیم همان خواهد بود.

پ.ن: آن اتفاق یک پروژه ۲ میلیارد تومانی بود (حدود ۲ سال پیش) به علت اینکه روز شهادت حضرت زهرا در جلسه حاضر نشدم و بعد از تماس کارفرما بنده مستقیما بهشون گفتم ک در روز شهادت ائمه فعالیت اقتصادی نداشته و ندارم و نخواهم داشت، و بعد از اینکه وی عنوان کرد ک ماهم بی دین نیستیم اما کار را نباید روی زمین گذاشت و باز هم بنده جواب رد برای جلسه در روز شهادت دادم، پروژه کنسل شد و تمام قرارداد ها فسخ شد و ضرر چندین میلیون تومانی کردیم. (هزینه های میلیونی انجام شده مطابق فاکتور هم پرداخت نگردید)
اما راضی ام از تصمیمم و امروز فهمیدم ک ...
مادر سادات اجرتون رو بده آقا یوسف.متاسفانه هنوز هم بعضی ها ایام فاطمیه رو جدی نمیگیرند ولی خیلی بهتر از سال های قبل شده ان شاء الله که ما از فرصت آزادی در عزاداری استفاده کنیم چون اگر قدرش رو ندونیم این سعادت رو از ما خواهند گرفت.
شیعیان پاکستان رو میبینید که فقط به جرم این که شیعه هستند و اعنقاد به ولایت مولا علی علیه السلام دارند کشته میشوند.
برای ما هم دعا کن آقا یوسف.

RE: امروز فهمیدم که.... - Peyman AL - 04-13-2013 04:56 PM

(04-06-2013 03:42 PM)mallarme نوشته شده توسط:  امروز فهمیدم که آهنگی که احساس را در شما غلیان دهد، ذهنتان را نوازش کند و شما را به آرامش برساند، آهنگیست که شعرش حرف دل شما باشد.
آخ گفتي خيلي دقيق و زيبا حس قشنگيه كه تو مواقعي كه از همه چيز و همه كس خسته اي آهنگ گوش كني تو اينجور مواقع به معاني آهنگا بيشتر دقت ميكني حالا اگه آهنگه حرف دلت رو بزنه كه هيچي ديگه من اينقدر از اين آهنگا دارم زندگيم همش شده آهنگ و موسيقي آخه من يه رفيقي دارم هميشه تو گوشام ميزارم موقع ناراحتي هام و موقع خوشحالي هميشه كنارمه خيلي خوبه وقتي تنهام اون با آهنگاش كنارمه و بهم آرامش ميده

(04-02-2013 11:42 AM)mallarme نوشته شده توسط:  امروز فهمیدم بهترین فرصت ها با خوندن خاص ترین مطالب ایجاد میشود.......
و مطالعه بیشتر برابر است با موفقیت بیستر....
و فهمیدم واقعا و انصافا کتاب میچ آلبوم مستحق عنوان پرفروشترین کتاب آمریکا بوده.....
تمام احساسات و ذهن انسان را تحریک میکند.

نام كتابش چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و همچينين نويسندش

RE: امروز فهمیدم که.... - Peyman AL - 04-13-2013 05:09 PM

(03-27-2013 07:04 PM)mallarme نوشته شده توسط:  یک چیز دیگه هم چند روزه فهمیدم!!Yosef.gif
والا روز اول که عضو این انجمن شدیم دنبال پول مول نبودیم.........اما الان یک ماهه ذهن و نوع مطالعم عجیب سمت پولدار شدن رفته به لطف انجمن و دوستان...Yosef.gif
واقعا همينطوره