اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها (/showthread.php?tid=7064) |
RE: اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها - Nuruzzaad - 03-23-2013 03:00 AM (03-23-2013 02:21 AM)miomio نوشته شده توسط:(03-20-2013 02:55 AM)Nuruzzaad نوشته شده توسط: سلام رم های موبایل و فلش مموری که گارانتی تعویض مادامالعمر دارن، دیگه به شما مربوط نمی شه که مشکل دار بودنشون ولی در مورد شارژر این گفته شما صدق می کنه ************** انواع کسیه ها پلاستیکی مثل کیسه فریزر، کیسه زباله، کیسه میوه انواع برس مو جوراب مردانه ، زنانه و بچه گانه البته نمی دونم اینا توی پست های قبلی بحث شدن یا نه، در این مورد ببخشید چون فرصت نکردم تا حالا همه مطالب رو بخونم ![]() RE: اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها - fartak - 03-23-2013 04:52 AM (02-23-2013 12:48 PM)jujushow نوشته شده توسط: راستی دوستان قیمتی که مغازه دارها رو چجوری میشه به دست اورد ؟ سلام دوست عزیز حتما باید کپی مکس باشه ؟؟؟ من میتونم A4 آکس بهت بدم. تعداد 100 بسته ؟؟ RE: اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها - مهدی گل محمدی - 03-23-2013 10:37 AM (02-23-2013 12:48 PM)jujushow نوشته شده توسط: راستی دوستان قیمتی که مغازه دارها رو چجوری میشه به دست اورد ؟ تو خرید کپی مکس باید دقت کنید.....که خدای نکرده کاغذ 75 گرمی و یا 70 گرمی رو به اسم 80 گرم بهتون ندن... از طرفی جنس کاغذ هم خیلی مهمه که تیشو رگه دار باشه و یا خمیر سفید صدفی باشه....که تشخیص اینا یه مقدار تخصص میخواد و تجربه.... در هر صورت اگر کپی مکس خواستید بنده میتونم با یه قیمت مناسب براتون جور کنم.... RE: اجناس مورد مصرفي زياد روزانه خاتواده ها - miomio - 03-24-2013 12:11 AM فكر كنم ديگه تاپيك كامل شده شده باشه هدف تاپيك اين بود مراحل كاسبي آزاد رو ياد بدم به همه كه دادم فكر نكنم ديگه جاي سوالي باشه دوستان مديران محترم ديگه تاپيك رو ميشه قفل كنيد ديگه دوستان ميتونند با همين اطلاعات شروع به كار كنن . و سوال كردن به نظر من نيازي ندارد |