گروه استانی فارس - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی فارس (/showthread.php?tid=2775) |
RE: گروه استانی فارس - سارا_73 - 04-14-2017 01:47 AM سلام ب همه دوستان منم از شهر لامرد هستم ک بخاطر کارهمسرم از اصفهان اومدیم لامرد خیلی ب دنبال اینم ک ی کسبو کاری اینجا راه بندازم ولی انگار مردم اینجا ظرفیت ندارن برا خیلی چیزای جدید...واقعا موندم چکاری خوبه اولا دوسداشتم ی سالن ارایشگری شیییک و تک بزنم ک فک نمیکنم اینجا انقدپیشرفته باشه ک پول خوب بدن....درسم ک اصلا بدرد نمیخوره تو این شهر فقط موندم چکار کنم....ولی الان دارم دوره ها ارایشگریو میبینم تو اصفهان و بعدشم خارج اگر کسی مایل ب سرمایه گذاری و همکاری بهم پیعام بده ب ایمیلم یا ای دی تلگ رام @saraa94 RE: گروه استانی فارس - mohammadbizz - 06-24-2017 10:42 AM سلام منم از شيراز هستم RE: گروه استانی فارس - SeniorHJ - 06-02-2018 02:05 AM سلام من تازه ثبت نام کرده ام و خوشحالم که انجمن استان فارس هم هست. شیراز زندگی میکنم و بدنبال کارهایی با سرمایه محدود و درآمد خوب میگردم. فعلا بر روی بسته بندی دارم فکر میکنم مثل حبوبات و غیره ولی چیز مناسبی بنظرم نمیرسه و پیدا نمیکنم RE: گروه استانی فارس - shayan2225 - 07-29-2018 08:33 PM سلام ![]() |