RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - MARYAR - 09-19-2013 08:31 PM
(09-19-2013 08:00 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (09-19-2013 07:29 PM)MARYAR نوشته شده توسط: (09-18-2013 11:20 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (09-18-2013 08:53 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سلام دوستان خوبم
در مورد آن موضوعی که پیش آمده بود و پول بیعانه دست ماشین اول مانده بود و آن موجود! پول را پس نمیداد باید عرض کنم که آنقدر از اتحادیه و غیره پیگیر شدیم تا امروز پول را پس گرفتیم (تشکر از بهروزجان). البته میتوانستم خسارت هم بگیریم که موافقت نکردیم.
این را عرض کردم که بگویم حق گرفتنی است، برای ما معنی ندارد که "این ها همین طور هستند و پول را میخورند!"، "پولت رفت، ولش کن" و ...
حضرت علی (ع) : " سه کار شرم برنمی دارد: خدمت به مهمان، برخاستن از جا در برابر معلم و گرفتن حق خود"
پیروز باشید
واقعا امروز عالی عالی . از صبح تا حالا بیش از 30 تا خبر خوب شنیدم ...
اصن این خبر عالی بود ! خیلی نگران بودم اما یه چی تو دلم میگفت حق رو میشه گرفت 
حالا اقا بهروز فقط توی اتحادیه اینا کمک کردن یا از ضامن دارشونم استفاده کردن؟ 
دادا سبحان شما به چه روئی امضات هنوز این جمبه تاکیدیه؟؟؟؟
در حالی که بعد از تنگه اول انصراف دادی و برگشتی و تا آخرش نیومدی؟؟؟
نه می خوام ببینم با چه روئی؟؟؟؟
دایی هوشنگ منو فرستاد چشمک زد گفت برو منم چون در قبول کردن حرفای استادم شروع کننده خوب و ادامه دهنده توانایی هستم حرفشون رو زمین ننداختم . وگرنه من خودم از مبارزان راه استقامت و ادامه مسیر بودم و میخواستم تا ته راه بیام 
بله البته کاملا از سیما و رفتارتون مشخص بودددددد!!!
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - 3ObHaN - 09-19-2013 09:31 PM
(09-19-2013 07:29 PM)MARYAR نوشته شده توسط: (09-18-2013 11:20 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (09-18-2013 08:53 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سلام دوستان خوبم
در مورد آن موضوعی که پیش آمده بود و پول بیعانه دست ماشین اول مانده بود و آن موجود! پول را پس نمیداد باید عرض کنم که آنقدر از اتحادیه و غیره پیگیر شدیم تا امروز پول را پس گرفتیم (تشکر از بهروزجان). البته میتوانستم خسارت هم بگیریم که موافقت نکردیم.
این را عرض کردم که بگویم حق گرفتنی است، برای ما معنی ندارد که "این ها همین طور هستند و پول را میخورند!"، "پولت رفت، ولش کن" و ...
حضرت علی (ع) : " سه کار شرم برنمی دارد: خدمت به مهمان، برخاستن از جا در برابر معلم و گرفتن حق خود"
پیروز باشید
مگه رفتارم چش بود ؟ o.O
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - MARYAR - 09-19-2013 11:22 PM
(09-19-2013 09:31 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (09-19-2013 07:29 PM)MARYAR نوشته شده توسط: (09-18-2013 11:20 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (09-18-2013 08:53 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سلام دوستان خوبم
پیروز باشید
مگه رفتارم چش بود ؟ o.O
دادا چشم نبود که گوش بود اونم چه گوشیییی
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - MARYAR - 09-20-2013 11:49 AM
حالا بیاین درباره خرابکاری بزرگی که تو تنگه واشی کردیم و کلا اونجا را منحدم کردیم بگیم
آقا ما برای خنک نگه داشتن نوشابه ها و آب ها و... اومدیم با سنگ جلو آب تنگه را بستیم بعد از گذشت مدت زمانی آب کلا برگشته بود توی محوطه ای که برای نشستن بود و کلا فکر کنم حالا حالا ها باید آب از اونجا خارج کنن 
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - ali mohammady - 09-20-2013 03:43 PM
داشتن سد درست میکردن منو بهروز رفتیم کلی سنگ اوردیم و نسیم خان هم مثل مهندس های سد سازی سد رو هم چین محکم کردن که بعد از چند وقت دیدیم کل منطقه رو اب گرفته تازه یه نفر اومد گفت اقا این چه کاریه میکنید؟!!
بهروز خان هم کلی شاکی شد و نزدیک بود با ضامن دار شکم یارو رو سفره کنه
رو رو دارین ؟؟؟ما یه همچین ادم هایی هستم
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - jahanagahi - 09-20-2013 06:49 PM
آقا اجازه؟
خانم اجازه؟
سبحان جان دائم مواظب من بود که پایم پیچ نخورد. متاسفانه پای خودش پیچ خورد و برای اینکه من ناراحت نشوم به روی خود نیاورد. من هم جسارت کردم و از ایشان خواهش کردم برگردد و مواظب دخترم باشد که در آب نیافتد.
پس نتیجه می گیریم:
سبحان جان قهرمان تنگه واشی بودند.
سبحان جان بفرمائید کاپ قهرمانی:
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - 3ObHaN - 09-20-2013 07:32 PM
(09-20-2013 06:49 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: آقا اجازه؟
خانم اجازه؟
سبحان جان دائم مواظب من بود که پایم پیچ نخورد. متاسفانه پای خودش پیچ خورد و برای اینکه من ناراحت نشوم به روی خود نیاورد. من هم جسارت کردم و از ایشان خواهش کردم برگردد و مواظب دخترم باشد که در آب نیافتد.
پس نتیجه می گیریم:
سبحان جان قهرمان تنگه واشی بودند.
سبحان جان بفرمائید کاپ قهرمانی:
شما گلی دایی جان واقعا همراهی دوشادوش با شما تو تنگه افتخاری بود برام تو راه برگشت همش به این فکر میکردم که اتفاقی نیوفته براتون
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - صدفی - 09-20-2013 10:30 PM
هفته پیش همین ساعت رسیدم خونه ها یادش بخیرررررررررررررررررررررررررررررررر
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - MARYAR - 09-20-2013 11:15 PM
یادش بخیر هفته پیش همین ساعتا خسته و کوفته رسیذیم خونهههههههه
امروز همش دپرس و گرفته بودم به یاد هفته پیش می افتادم همش
چقدر روزای با هم بودن زود می گذره
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - صدفی - 09-20-2013 11:44 PM
مریمم تو خود تهران هم از این برنامه های 1 روزه بزاریم بریم پارکی جایی پنجشنبه و جمعه ها حتما نباید خارج شهر باشه مثلا پارک ملت.پارک ساعی و.... یا سینمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
|