سفر به طبیعت گیلان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر به طبیعت گیلان (/showthread.php?tid=8584) |
RE: سفر به طبیعت گیلان - نی نی عسلی - 06-03-2013 01:49 PM با این همه عکسهای خوشگلی که فرستادید فکر کردید اگر منو نبرید من نمیام؟ خودم تنهایی راه میفتم و میام. RE: سفر به طبیعت گیلان - babaei - 06-03-2013 01:54 PM میبینم همه جمع هستند ما برای دیدن شما لحظه شماری میکنیم RE: سفر به طبیعت گیلان - MARYAR - 06-03-2013 02:09 PM 15 روززززززززززززززززز دیگه تا سفر گیلان موندهههههههههههه یوهووووووووووووووووووووووووو دوهفته دیگه در چنین روزی داریم آماده می شیمممممممممم ساکمونو می بندیممممممممممم RE: سفر به طبیعت گیلان - babaei - 06-03-2013 02:20 PM ای ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووول ما هم ضربان قلبمان تندتر میشه RE: سفر به طبیعت گیلان - zoofanoon - 06-06-2013 01:37 AM امشب یه چیزی منو به حیرت انداخت ، اینکه مهمامان گرامی مان هنوز نیامده اینهم عکس از گیلان گذاشتند ؛ وقتی اینجا برسند فکر کنم گیلان ما رو فتح کنند !! RE: سفر به طبیعت گیلان - mallarme - 06-06-2013 12:39 PM سلام ظاهرا آقا پارسای گرامی هنوز موفق نشدند اسمشون رو بنویسند امروز بزرگواری کردن تماس گرفتن جویای حال شوند ، سراغی از دوستان و انجمن گرفتم گفتند هم دسترسی راحت به اینترنت ندارن و هم به شدت درگیر چند پروژه کاری بودند گونه ای که حتی موفق نشدن انجمن بیان و اسمشون رو در تاپیک سفر بنویسند. با توجه به زمان بندی کوتاه اینجا اعلام میکنم ایشون هم هستند.... الانم بهشون اطلاع میدم در اولین فرصت ، حال با دیل آپ یا کافی نت آنلاین بشن هم به جهت پرداخت هزینه مربوطه و هم تایید تمایل سفرشون ... انشالله سفر به همه دوستان خوش و زیبا باشد. RE: سفر به طبیعت گیلان - P@RSA - 06-06-2013 02:53 PM (06-06-2013 12:39 PM)mallarme نوشته شده توسط: سلامسلام دوستانم. تشكر ميكنم از خانم مالارمه كه قبول زحمت كردند. بنده هم با افتخار در خدمتتان هستم. تاپيك را كامل خوندم و برگشتم گويا تو رزرو شده ها باشم! RE: سفر به طبیعت گیلان - MARYAR - 06-06-2013 05:06 PM لیست افراد ثبت نامی: 1- جناب آقای قربانیان عزیز همه ما 2- جناب آقای کامیار کاظمی 3- معاونت 4- جناب آقای مهدی گل محمدی پر تلاش و نمونه 5-خانوم شهرزاد صدفی عزیز دل 6- آقای شهراسبی متفکر 7- جناب آقای میرعباس خالدی دوست و همکار همیشه همراه 8- خانوم عزیز و مهربان آقای میرعباس 9- پرنیا جان من استاد زبان انگلیسی آینده انجمن 10- جناب آقای علی محمدیان فعال و درس خون 11- جناب آقای سبحان جوادی خوش فکر 12- خانم راحله سیدی زاده جونم و هلیای شیطون خودم 13- جناب آقای حمید سیدی زاده خوش صحبت 14-جناب آقای حمزه سلمان پور دوست عزیز و همراه همیشگی انجمن 15-جناب آقای دهقانی مرد نمونه انجمن 16-سر کار خانم دهقانی بانوی ممتاز انجمن 17-جناب آقای رضا قهرمانی عزیز و خوشکلام 18-سرکار خانم قهرمانی عزیز 19-آقا علیرضا فرزند دلبند آقای قهرمانی 20-آقا امیر حسین فزرند مهربون آقای قهرمانی 21- جناب آقای احمد رضائی عضو فعال و پرانرژی صندق مشهد 22- همسر مهربان و عزیز آقای رضائی 23- جناب محمدشموسی داداش گل ما و فرد فعال صندوق اصفهان لیست افراد رزروی: 1- جناب آقای علی علی اکبر زاده 2- جناب آقای مسعود جلالوند 3-همسر و فرزند دلبند آقای جلالوند 4- خانوم نی نی عسلی جان 5- جناب آقای پارسا RE: سفر به طبیعت گیلان - zoofanoon - 06-06-2013 08:29 PM با سلام ،جسارتا، بهترنبود که اسامی هر کدام از همسفران محترم تان را با ذکر نام شهرشان مینوشتید؟ RE: سفر به طبیعت گیلان - mohammadshamosi - 06-06-2013 10:42 PM (06-06-2013 08:29 PM)zoofanoon نوشته شده توسط: با سلام ،جسارتا، بهترنبود که اسامی هر کدام از همسفران محترم تان را با ذکر نام شهرشان مینوشتید؟ آقای قاصدی عزیز ، دادا بنده رو که دیگه خواجه حافظ شیرازی هم شناخته! ![]() |