آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت (/showthread.php?tid=12498) |
RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 07-08-2015 05:58 PM سلام ودرود بر دوستان عزیز یه فایل از زمانی که کارگاه داشتم رو پیدا کردم که مربوط به چلنیوم هست براتون گذاشتم .لطفا خوب دقت کنید جهت دانلود کلیک کنید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - ostaad2020 - 07-20-2015 12:24 PM در رابطه با طراحی ال ای دی ثابت با کورل بدون نیاز از نرم افزار LED TOOLS میخواستم اگه امکان داره برام توضیح بدید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - ostaad2020 - 07-20-2015 12:27 PM در رابطه با طراحی ال ای دی ثابت با کورل بدون نیاز از نرم افزار LED TOOLS میخواستم اگه امکان داره برام توضیح بدید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 07-21-2015 08:55 AM سلام ودرود چشم RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - ehsan211 - 07-21-2015 05:43 PM با عرض سلام و تشکر بابت آموزش عالی تون یه سوال برام پیش اومد ممنون میشم پاسخ بدین شما تو آموزش گفتین که سر مثبت تمام ال ای دی ها رو مستقیم به 12 ولت آداپتور وصل می کنیم و سر منفی ها رو هم به کانال های خروجی AVR درسته؟ حالا سوال من اینه که خروجی AVR به صورت پالسی هست و یه ولتاژی رو موقع on شدن به خروجی میده و نمیشه به عنوان زمین و ولتاژ صفر ازش استفاده کرد و شاید دیگه ولتاژ دو سر ال ای دی ها 12 ولت نشه( البته اگه من درست متوجه شده باشم) اگه ممکنه توضیح بدین.ممنون RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 07-22-2015 11:02 PM سلام ودرود بر شما درسته خروجی avr یک پالس و ولتاژ هست و نمیشه به عنوان زمین استفاده کرد حال ال ای دی ما سر + که بهش وصل هست و نیاز به سر - داریم برای این کار از ترانزیستور به عنوان کلید استفاده میکنیم به این صورت که از خروجی هر پایه آی سی به کمک یه مقاومت (که مقاومت جهت جلوگیری از برگشت جریان به آ ی سی هست و معمولا 1 کیلو اهم هست )که به بیس ترانزیستور متصل هست و نقش تحریک کننده دارد و کلکتور هم نقش خروجی و امیتر هم به زمین وصل میشه حالا وقتی که خروجی آی سی 1 میشه این سطح ولتاژ توسط مقاومت به بیس ترانزیستور اعمال میشه و ترانزیستور رو تحریک میکنه و سپس بعد از تحریک امیتر و کلکتور به هم متصل شده و از کلکتور که خروجی هست و به مجموعه ال ای دی وصل هست قطب منفی جریان می یابذ حال هم + و هم - داریم وال ای دی با فرمان آی سی خاموش و روشن میشه موفق وموید باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - tarfandan - 07-30-2015 08:38 PM عالی هستش RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - hosein.seidabadi - 08-09-2015 12:08 PM سلام و سپاس فراوان بابت این همه حوصله و آموزش نکته به نکته من تمام آموزش هارو خوندم و میخام عملی کار کنم فقط تو همون مرحله کرک ledtools6 برا کورل 4 گیر کردم. وقتی میخام کرک کنم تو همون مرحله اول که دستورات باید در حال running باشه متأسفانه puse هست و هر کار میکنم و f9 رو میزنم جلو نمیره و مسیج باکس قفل شده هیچ کاری نمیشه کرد. سه چار بار امتحان کردم ولی نشد. راه دیگه ای نیست برا کرک؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - Delectronic - 08-09-2015 09:42 PM با عرض سلام و تشکر از همه دوستان و اساتید علی الخصوص جناب استاد مهندس زاهد عزیز بابت این حرکت زیبا و بزرگمنشانه ایشان در بابت تهیه و تنظیم این آموزش ها و پاسخ دهی به سوالات بدون هیچ چشم داشتی انشاءالله که این کار ایشان برایشان هزاران در دنیا و بی نهایت در آخرت اجر خیر داشته باشد انشاءالله. برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همچنین سلامتی این استاد عزیز یک صلوات بلند ختم بفرمایید. «اللهم صلی علی محمدا و آل محمد» منم به سلامتی تازه واردم و این اولین پست بنده هستش انشاءالله که بتونم هم استفاده کنم به خوبی و هم نشر دانش کنم انشاءالله. RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - Delectronic - 08-10-2015 12:49 PM درود بر همه دوستان من موقع کرک کردن LED Tool 6 روی کورل X4 به مشکل بر خوردم و اونم اینه که در وسطهای کرک کردن موقعی که میخوام دوباره کد رو درون Activation کپی کنم پنجرش قفل میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد لطفا راهنمایی بفرمایید و ظاهرا یکی از دوستان هم فکر کنم چنین مشکلی داشت اگه ممکنه بگشید چطوری رفعش کنم چون کارم خیلی گیره لطفا در اسرع وقت یاری کنید و جواب بدید؟؟؟؟؟ با تشکر از همه دوستان. |