سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392) (/showthread.php?tid=6933)

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - mir abbas - 04-28-2013 11:51 PM

واقعا دلم برای تمام دوستان تنگ شده و همه بچه ها به دوستان پایدارم تبدیل شده اند .
یاد سبحان جان ،اقا کامیار و معاون محترم ،جناب اقای قربانیان که امیدوارم دیدارمون روزانه بشه ،مهدی گل محمدی همکار و رفیق بیکلک،اقای قربانی و خانم محترمشون ،مهیار ،حمزه ببخشید استاد حمزه،استاد گلد من،اقای سیدی زاده و خانم محترمشون و جناب رضایی ،پارسا جون،خانم صدفی ،و تمامی دوستانی که این صفر را بیاد ماندنی کردند .
همه و همه شما خوبان انجمن که میدانم جزء موفقهای ایران عزیزمان هستید و خواهید بود.

RE: سفرنامه اصفهان 1392 - فرهاد قربانی - 04-28-2013 11:54 PM

(04-28-2013 01:05 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط:  استاد
اگه همه منا فراموش كنن
من هيچوقت دوستانا فراموش نميكنم
خدایش راست گفتین1818 من شرمند ه ام. من بطرفیت از کل انجمن الخصوص دوستان در اصفهان بخاطر تمام زحمتهاتون از شما متشکرم. واز طرف همه از شما عذرخواهی می کنم.77777777

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - فرهاد قربانی - 04-28-2013 11:58 PM

(04-28-2013 11:51 PM)mir abbas نوشته شده توسط:  واقعا دلم برای تمام دوستان تنگ شده و همه بچه ها به دوستان پایدارم تبدیل شده اند .
یاد سبحان جان ،اقا کامیار و معاون محترم ،جناب اقای قربانیان که امیدوارم دیدارمون روزانه بشه ،مهدی گل محمدی همکار و رفیق بیکلک،اقای قربانی و خانم محترمشون ،مهیار ،حمزه ببخشید استاد حمزه،استاد گلد من،اقای سیدی زاده و خانم محترمشون و جناب رضایی ،پارسا جون،خانم صدفی ،و تمامی دوستانی که این صفر را بیاد ماندنی کردند .
همه و همه شما خوبان انجمن که میدانم جزء موفقهای ایران عزیزمان هستید و خواهید بود.
میر عباس دوست داریم. میر عباس دوست داریم12_00212_002(دوستان همه با هم تکرار کنند)

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - jahanagahi - 04-29-2013 12:04 AM

چشم فرهاد جان :
میر عباس دوستت داریم.
میر عباس دوستت داریم.
میر عباس دوستت داریم.
میر عباس دوستت داریم.
میر عباس دوستت داریم.

همسرم: جهان آگهی این سر و صدا چیه؟
جهان آگهی: خانم اجازه فرهاد جان فرمود با صدای بلند بگیم:

میر عباس دوستت داریم.
خانمم سرش را بر گرداند و محکم در را کوبید.
SmileSmileSmile

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - مهدی گل محمدی - 04-29-2013 12:18 AM

منهم دلم برای همه عزیزان تنگ شده مگر میشه این همه خاطره رو فراموش کرد.........

یادمان باشد:آدامس ها بزرگترین اساتید معنویت هستند ، از کودکی به ما میفهمانند که هر شیرینی ماندگار نیست.......

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - توانا - 04-29-2013 01:14 AM

من هم دلم براي همه تنگ شده است ولي خداراشكر كه كسي دلش برايم تنگ نشده است چون نميخواهم كسي بخاطر من دلتنگ باشد دوست دارم دلي داشته باشيد به وسعت دريا كه هرگزبراي همچون مني تنگ نشودخواستم بگويم بيشتر دلم براي دوستي تنگ شده است همه عزيزان يكي يكي از پيش چشمم ر‍ژه رفتند و بهترديدم از كسي اسم نبرم آن دوست عزيز هم حتما خودشان ميدانند چون دل به دل راه دارد و نميشود كه من اينقدر دلتنگشان باشم ولي ايشان عين خيالشان نباشد.

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - jahanagahi - 04-29-2013 02:28 AM

جناب قهرمانی عزیز فکر نکنم عزیزی باشد و دلتنگ شما نباشد.
من که بشدت دلم برایت تنگ شده .اگر دیر وقت نبود همین الان تماس می گرفتم.(ساعت 2/30 شب )

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - Delta.H - 04-29-2013 03:03 AM

دلم برای چهره های پر از لبخند و انرژی همه شما تنگ شده خیلی هم تنگ شده!
دلم برای سر و صدای ته اتوبوس و شوخی های شیرین اون روزها تنگ شده!
دلم برای مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیز صبحانه تنگ شده با اون تنوع و در کنار چهره های بشاش و دوست داشتنی شما عزیزان!!!!!!
دلم برای اتاق 106 تنگ شده و دو هم اتاقی خودم استاد قربانیان و استاد قدسی که از هم صحبتی با اونا سیر نمی شدم!
دلم بازی مافیا میخواد با حضور یکایک شما!
خلاصه اینکه آرزو دارم عمری باشد و فرصتی دوباره، تا یک بار دیگه در برابر چهره های نورانی و مهربان شماها قرار بگیرم و بپرسم حالتو چطورههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!
و طوفنده و غرنده جواب بشنوم...عالیهههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - Mrs.Seyedi - 04-29-2013 03:34 AM

من هم به نوبه ی خودم دلم برای ثانیه ثانیه ی لحظات با هم بودنمان تنگ شده،
دلم برای آن همه شور و انرژی و لبخند و آن همه یاری رساندن بی منت دوستان تنگ شده،
خوب بیشتر از همه دلم برای همه تنگ شده.10_003

کاش فاصله ها اجازه میدادند
وقتی قلبها به یاد هم می تپند
در کنار هم باشند

RE: در سفر اصفهان دلت بیشتر برای کدام عزیز تنگ شده؟ - ahmad rezaee - 04-29-2013 06:28 AM

مثل مزه دانه اناری بود ، ملــــــــــــــــس و وجد آور

ولی حیف که تا در دهان گذاشتیم ، آب شد و تمام شد !

مسافرت اصفهان را می گویم .............

ولی باور کنید شیرینی و لذت دیدار همگی دوستان هنوز که هنوز است در بحبوحه مشغله ها هم ، کامم را شیرین می کند .

از وجود همگی دوستان لذت ها بردم و برای تک تک عزیزان دلتنگم ..............

انشاءالله سفر بعدی با فرصت و زمان بیشتری در حضورتان باشیم .