موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. (/showthread.php?tid=1901) |
RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - MARYAR - 08-15-2014 02:41 PM من تونستم امسال برنامه نویسی اندروید یاد بگیرم و وارد بازار اندروید بشم خدایا متشکرممم RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - iranian - 08-15-2014 06:11 PM مبارکه . انشالله برنامتون جز برنامه های بالای 1.000.000 خرید از کافه بازار باشه . یه نصیحتی میکنم برای برنامه در کافه بازار که موفق میشوید همیشه سعی کنید برنامه های مالتی مدیا بزارید تو کافه بازار چرا ؟؟؟ 1 : چون برنامه های کاربری نسخه های انگلیسش همیشه هستش و قدرتمند تر از برنامه های ایرانی هستش به دلیل سرمایه گذاری روی برنامه نویس که تو ایران نیست همچین سرمایه گذاریی رو برنامه نویس های ما 2: برنامه های مثلا عکس آهنگ و ... همیشه موفق بوده مثلا برنامه نمیدونم آهنگ زنگ برای ماه محرم . پسره باهاش میلیونر شد یا برنامه های همچین چیز و مناسبتی اگر وقت داشتی پی ام بده یه ایده بهتتون بدم که وقت داشتین بنویسید و مطمین هستم که تو 3 ماه بالای 200 میلیون الی 500 میلیون کاسب بشی البته اگر من خودم زودتر شروع نکردم ![]() RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - abdolhossein - 08-31-2014 01:37 AM (08-15-2014 02:36 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: به نظرم ایرانیها رو به دو دسته میتوان تقسیم کرد . دسته اول کسانی که عضو این سایت هستند . دسته دوم کسانی که عضو این سایت نیستند !!!! به نظر من هم کاربران سایت بر دودسته اند: دسته ای که از پست شما خوششان آمده است و دسته ای که خوششان نیامده است!!! RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - man kar afarinam - 09-21-2014 10:47 AM سلام. من تازه ثبت نام کاردم. کارشناسی ارشد زبان انگلیسی دارم و سالها سابقه ی تدریس اما می خواهم که برای خودم کارآفرین بشم، سرمایه ای هم ندارم. کسی هست که به من کمکی کنه برای پیدا کردن ایده؟ RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - نفیسه آقابابا نقنه - 10-22-2014 08:14 PM ![]() ![]() ![]() RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - Koohban - 11-03-2014 08:42 PM سلام به همه دوستان.من تازه عضو شدم.شش ماهه وارد بورس شدم .میخوام از این راه میلیاردر بشم.دوستانی که در این مسیر هستم ازتون راهنمایی میخوام.ممنون RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - MARYAR - 11-03-2014 08:54 PM دوست عزیز ما یه گروه آموزشی و تحقیقی بورس در انحمن داریم که دو تاپیک در انحمن و یک گروه در تلگرام داریم همچنین استاد رحیمی زحم می کشن و تکنیکال بهمون آموزش می دن http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11959&highlight=%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%B3 http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9358&page=1 RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - neda21 - 12-05-2014 03:27 PM دمتو گرم واقعا خوشحال شدم عضو این سایت شدم RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - jointoweb - 01-11-2015 03:59 PM سلام خدمت همه دوستان میلیاردرم . حداقل موفقیتی که این سایت و مطالب ارزشمند شما دوستان عزیزم برای من داشته یه انگیزه و امید خاصه که فکر میکنم تا به حال همچین حسی رو تجربه نکردم . من در باره خودم ، تخصصم و مشکلات پیش روم در بخش " صادقانه خودت را معرفی کن " توضیحات مختصری رو نوشتم . و امیدوارم روزی بیاد که در این قسمت در باره موفقیت هام بنویسم . در طی دو روز پیاپی در حال مطالعه مطالب ارزشمند شما عزیزان هستم که انگار یک بمب انگیزه رو تو وجودم منفجر کرده . امیدوارم بتونم من هم تو این سایت و رسیدن به هدف مشترکمون مفید باشم . RE: موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. - mehdi098 - 01-11-2015 05:05 PM (08-31-2014 01:37 AM)abdolhossein نوشته شده توسط:(08-15-2014 02:36 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: به نظرم ایرانیها رو به دو دسته میتوان تقسیم کرد . دسته اول کسانی که عضو این سایت هستند . دسته دوم کسانی که عضو این سایت نیستند !!!! خوب شما از كدوم نوعش هستيد ![]() ![]() |