آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت (/showthread.php?tid=12498) |
RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mazhor_66 - 06-21-2015 04:43 PM راستی مهندس زاهد شرمنده در مورد تابلو روان الان تابلو سازها چجوری کار میکنن منظورم اینه که روال کار چجوریه ماژول و کنترل اماده میخرن و فقط مونتاژ و برنامه نویسی میکنن ؟؟ یا خودشون ماتریسشو درست میکنن ؟؟؟ اگر ماژول و کنترل اماده خریداری بشه سودش چجوریه میصرفه ؟؟؟ و اینکه شما هم خودتون از ماژول های اماده استفاده میکنین ؟ میشه لطف کنید تجربتون رو بهمون بگید در مورد خریدش ( خودتون از کجا تهیه میکنید ؟) من کرج ساکنم RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-22-2015 02:30 PM سلام ودرود بی پایان بر شما دوست و دوستان عزیز امیدوارم شاد و قوی باشید یه تشریح کلی میکنم: یک تابلو روان چند قسمت داره : 1-ال ای دی هایی که در سطر و ستون به هم متصل اند (ماتریسی) که الان آماده شدش هست .ماژول تک رنگ . دورنگ.سه رنگ.فول کالر . که در جنس های مختلف مثلا تایوان .چین .ژاپن .ایران و.. 2-مدار کنترلر که اونهم الان دیگه آمادش تو بازار هست و نیازی نداره کسی اونو خودش طراحی کنه .ومدار کنترلر هم در مدلها و تعداد کانالها و جنس های متفاوت هست (4کانال.6کانالو.....) 3-پاور یا منبع تغذیه برای تابلو که معمولا 5 ولت 40 آمپر .5ولت 20 آمپر .12ولت 20 آمپر . 12ولت 40 آمپر و...موجود هست ولی به طور معمول در تابلوهای عادی از 5 ولت 40 آمپر استفاده میشه که برای هر 9تا 12 ماژول یکی کافیه . 4-قاب تابلو که بازم آمادش تو بازار به صورت سایزهای استاندارد هست و اگه سایزتون هم کمی متفاوت باشه براتون میسازنش 5-نرم افزار برنامه نویسی که با توجه به نوع مدار فرمان شما هست ولی الان دیگه معمولا از نرم افزار hd2014 استفاده میکنن و کار باهاش هم زیاد سخت نیست ولی در کل ساخت تابلو های روان زیاد سودش خوب نیست مگر اینکه بار کلی بخری . میدونید تابلوهای روان الان وارد کننده توش زیاد شده و هم چنین به دلیل اینکه نسبت به دیگر تابلو ها به دانش کمتری نیاز داره افراد زیادی تو این کار رفتن و به همین دلیل با قیمتهای پاییین تابلو میسازن و این باعث میشه که دیگه تابلو اون سودآوری مطلوب رو نداشته باشه .و همچنین به دلیل خرابیهایی که براش ایجاد میشه و شماهم مجبورید برید تعمیرش کنید از آخر میبینید که هیچی سود اوری نداره . مثلا ببینید شما الان توبازار تابلو روان تک رنگ قرمز رو معمولا هر متر مربعی رو 1400000تا 1500000 درست میکنن خوب اگه شما بار کلی خریده باشید وخودتون قاب روهم بسازید براتون در نهایت 700 تا 800 هزار تومن سود داره و اگر هم که بخاین برید به صورت جزء بخرید که فعلا همین یک تابلو رو درست کنید که در نهایت براتون 300 تا 400 هزار تومان سود داره . ولی د رکل به نظر من تابلوهای روان دردسرها زیادی داره ولی اگه زیاد مشتری بتونید بگیرید خوبه یا بتونید تابلوهای با سایزهای بزرگ و یا تلویزیون شهری بگیرید خوبه. موفق و موید و پیروز و شاد و پر از انرژی و پر از امید باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-22-2015 02:40 PM (06-21-2015 04:34 PM)mazhor_66 نوشته شده توسط: این هم لینک کلیپ اموزش ساخت تابلو چلنیوم بسیار بسیار بسیار سپاسگذاریم از دوست عزیز مون به خاطر این فیلم کامل و جامع که در مورد ساخت تابلو چلنیوم بود یه جاهاییش رو خوب بیان نکرده بود و هم چنین ال ای دی گذاری رو هم نگفته بود و همچنین یه جاهایش در عمل باید طوری دیگه عمل کرد و لی در کل فیلم جامعی بود RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mazhor_66 - 06-23-2015 01:01 PM (06-22-2015 02:40 PM)مهندس روح الله زاهد نوشته شده توسط:(06-21-2015 04:34 PM)mazhor_66 نوشته شده توسط: این هم لینک کلیپ اموزش ساخت تابلو چلنیوم خیلی ممنون از پاسختون در مورد تابلو روان ... در مورد تابلو چلنیوم مهندس جان میشه لطف کنید اون جاهایی که مدنظرتون بود رو توضیح بدین (چون از نظر عملی تجربه ای ندارم عرض میکنم) مثلا جاهایی که گفتید خوب بیان نشده بود و نحوه ال ای دی گذاری و اون جاهایی که در عمل متفاوته و در اخرم اینکه مراحل نصبش در محل چجوریه... راستی تو تابلو ثابت یه جاهایی رو بعنوان دستک واسه تابلو گفتید بزاریم برای نصبش...میشه بگید چجوری نصب میشه ؟؟؟ RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mazhor_66 - 06-23-2015 01:11 PM راستی من این کلیپ رو هم در مورد انتخاب اداپتور برای تابلو چلنیوم پیدا کردم که براتون میذارم ...انشاءالله که مفید باشه انتخاب آداپتور فقط جناب زاهدی عزیز میشه در مورد نحوه قیمت دادن و نرخ رایج این تابلوها یه توضیحی بدین..اصلا بر چه مبنایی محاسبه میشه و چند تومن ؟؟؟ به چه عواملی بستگی داره ؟؟؟ RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-23-2015 02:02 PM با سلام ودرود فراوان درمورد انتخاب آداپتور برای چلنیوم به طور معمول از منابع تغذیه سوئیچینگ مثل cl که دارای ولتاژ رگوله شده و بدون ریپل هست استفاده میشه .و معمولا هم 12 ولت 20آمپر یا 40 آمپر ببینید دوستان بذارید باز یه کلیاتی در مورد چلنیوم بدم : به طور کلی برای ساخت تابلو چلنیوم شما به موارد زیر نیاز دارید: 1-نرم افزار کورل دراو برای طراحی طرح و سپس دادن اون به لیزر به جهت برش بر روی پلکسی گلس 2-نوار فلزی دور که معمولا در ارتفاع های 7 -9 -11 سانتی متر موجود هست ودررنگهای نقره ای -طلایی-مشکی 3-صفحه پشتی که قرار هست نوار فلزی دور پلکسی به اون پیچ بشه و همچنین ال ای دی ها روی اون سوار بشه و هم چنین روی نمای آلومینیوم یا نمای معمولی سنگ سوار بشه . که جنس اون پی وی سی هست و از لحاظ قیمتی هم هر ورقه اون حدود 80 تا 90 هزار تومان هست و ضخامتهای 8میل و 10 میل موجود هست و ابعاد اون هم 1.2متر در 2.4هست که جنس کره ای اون مورد قبول هست 4-ال ای دی بلوکی (دقت کنید که از ال ای دی های نواری استفده نکنید .درسته که ارزانتر هست ولی نه کیفیت داره و نه شدت نوری داره و آبرو ریزی میشه) 5-منبع تغذیه که معمولا 12 ولت 20یا 40آمپر استفاده میشه که بستگی به تعداد بلوکها داره 6-در صورت نیاز هم مدار فرمان . در رابطه با قیمت دادن به مشتری الان چیزی که هست به این صورت هست که متراژ دور حروف هست . و هر متر دور حروف 50 تا 100 هزار تومان . متر دور حروف یعنی چی ؟ یعنی اینکه کلمه ای مثل ((سعید)) شما باید با نرم افزار یا بادست دور تا دور حروف را متر کنید یا هم گفتم با نرم افزار این کار رو بکنید که همانطور که قبلا براتون گفتم با افزونه ای که در پست اول گذاشتم میتونید این کار رو بکنید . موفق وموید و پیروز باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-23-2015 02:15 PM ال ای دی ها رو هم دقت کنید که جنس خراب نگیرید . ال ای دی Smd درجه یک باشه RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mazhor_66 - 06-23-2015 03:05 PM قیمت اون نوار فلزی چنده ؟ از کجا تهیه میشه تهیه کرد ؟؟؟ راستی من هنوز متوجه نشدم تابلو ال ای دی ثابت رو چجوری رو شیشه مغازه نصب کنم RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mohsen.mn - 06-28-2015 12:59 PM سلام خسته نباشید ببخشید کد نویسی برای کم و زیاد کردن نور ال ای دی ها رو هم میشه بگید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - Fela.Want - 06-28-2015 02:20 PM سلام مهندس جان یه تعریف مفید از مقاومت و نحوه ی محاسبش برای ال ای دی ها رو ذکر می کنید متشکرم |