جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86) +--- موضوع: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور (/showthread.php?tid=10895) |
RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - MARYAR - 03-16-2014 12:34 AM انرژی منفی ممنوععععع. شما می تونیددددد شما تواناییید شما توانا ترین فروشنده هستیدددد RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - uniquemind - 03-16-2014 02:45 AM (03-16-2014 12:34 AM)MARYAR نوشته شده توسط: انرژی منفی ممنوععععع. منظورم این نبود که نمیتونم! به امید خدا حتما میتونم! منظور من تفاوت من با یه فروشنده ی حرفه ایی بود! خلاصه هر کسی از یه جایی شروع میکنه! (این کار اولین تجربه ی فروشندگی منه! شاید نگفتن این نکته در پست قبل باعث شده انرژی منفی به نظر بیاد) ولی خب این 2روز شروع کار من بود! و برای اولین تجربه کلی نکته یاد گرفتم! همین که روز اول نتونستم بفروشم ولی روز دوم با چند تا نکته مهم فروش رضایت بخشی داشتم نشون دهنده ی پیشرفت هست! همه ی ما پر از انرژی مثبت هستیم! ![]() RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - nicecomet - 03-16-2014 10:06 AM سلام ، صبح همگی بخیر شماها باورتون میشه ما از جمعه صبح تا شنبه ظهر 864 تا رو فروختیم ؟؟؟ ![]() هی انرژی مثبت میفرستادما ولی فک نمیکردم واسه اولین تجربه بازاریابی انقدر فوق العاده باشیم ![]() البته خود محصول و کیفیتش و دلگرمی های آقا مهدی و بقیه دوستان هم موثر بود. ![]() ولی خوب قرار بود بقیه بار دیروز ارسال بشه که نشد ![]() اگه ارسال میشد مطمئنم امروز خبرای بهتری داشتم . آقا مهدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس کی بقیه بار ارسال میشه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - agora - 03-16-2014 10:11 AM شما بچه کدوم شهرید؟ از تجربه فروشتون هم بگید آقا مهدی گوشی رو ور نمیداره :-( منم میخوام استارت بزنم RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - کامیار کاظمی - 03-16-2014 11:33 AM سلام چون یکی از اهداف کسب تجربه است, یک راه نیز سایت های تخفیف گروهی است ما بسته ها را در سایت های تخفیف گروهی از امروز گذاشته ایم: سایت آفچی http://offchi.ir/tehran/deal/magic-egg زنگ میزنند و حضوری خرید میکنند. از صبح که فروش تکی بد نبوده است! RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - مهدی 1 - 03-16-2014 05:08 PM بچه ها یک بنر می خواهیم، خیلی سریع اندازه بنرها 120 پیکسل در عرض و 240 پیکسل در طول ( 240 * 120 ) میباشد وحداکثر حجم بیست و نه کیلو بایت متنش هم ، 8 عدد تخم مرغ رنگی سفره هفت سین فقط 3000 تومان عکس ها هم توی سایت هست ، لطفا هر کسی توانایی اش را داره فایلش را همینجا قرار بده یا پی ام کنه. زحمتشون هم جبران می شه فقط لطفا سریع RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - jahanagahi - 03-16-2014 06:57 PM (03-16-2014 11:33 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: سلام جناب مهندس کاظمی عزیز امیدوارم روز بروز موفقتر باشید. ![]() ![]() ![]() RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - sir-mahyar - 03-17-2014 01:39 AM سلام سلاممممممممممممم سالی که نکوست از بهارش پیداست واقعا از اقای کاظمی و داداش مهدی تشکر می کنم با این کارشون سال نو شروعش عالی شده امروز صبح بسته های مجیک اگ به دست من رسید و من سفارشاتی رو که این چند روز گرفته بودم رو تحویل دادم و بعدش بقیه شون رو گذاشتم تو ماشین و رفتم بفروشم و هر جا میرفتم با تبلتم فیلم درست کردن مجیک اگ رو نشون میدادم و مشتری سریع میخرید به یه سری از مشتری های کار خودم هم (پخش ادویه و یکبار مصرف ) تو مغازه شون یه بسته مجیک اگ عیدی دادم مشتریاشون که میدیدن کنجکاو میشدن و بعد توضیح من می خریدن یه بسته مجانی میدادم و کلی میفروختم ![]() امروز عالی بود همه شون تموم شد و فقط 12 تا دونه مونده اونم فردا باید به یکی بدم یه نکته طلایی جنس این بود که با کیفیت و عالی و همه جوره جذاب بود و میتونستی جنست رو با ادعای کیفیت بفروشی واقعا از مهدی جان و کامیار عزیز و ابجی گلم خانوم معاون کمال تشکر رو دارم 93 سال توپمون داره میاد همه کنار هم موفق و موفق تر هستییییییییم RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - بابایی - 03-17-2014 12:07 PM انشالله همه موفقیت های جدید رو در عید سال 93 جشن بگیرند. RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - یک همراه سبز - 03-17-2014 11:56 PM من متاسفانه دستم به این سبزه ها بند بود و صبح ها که کارخونه بودم نتونستم خیلی دلم میخواس اتفاقا از چند تا مغازه که تزئینات سفره هفت سین رو داشتم سوال کردم خوششون اومده بود عکسا رو با موبایلم نشونشون دادم |