تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: راز موفقیت (/forumdisplay.php?fid=64) +---- موضوع: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 (/showthread.php?tid=9413) |
RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - jahanagahi - 09-15-2013 01:16 AM اوایل کمتر باور داشتم ولی سرد نشدم. (09-15-2013 01:08 AM)مرتضی الهی نوشته شده توسط: استاد عزیز از اینکه با مهربونی ودلسوزانه پی گیر رشد و آموزش ما هستید از شما سپاس گذارم و دست شما رو میبوسم. پیشانیت را می بوسم. ![]() RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - Elixir - 09-15-2013 04:26 PM من اوایل زیاد باور نداشتم اما به او (=جهان آگهی) اعتماد کردم و سرد نشدم چون نمی خواستم در آینده بگویم: -کاش روابط عمومی بهتری داشتم -کاش از چیزی نمیترسیدم. -کاش پا پس نمیکشیدم. -کاش انجامش میدادم. -کاش آن موضوع را پیگیری میکردم. و کاش کاش کاش.. ![]() ![]() ![]() میخواهم در آینه بگویم: +چه خوب که روابط عمومیم را بهتر کردم. +چه خوب شد که از هیچ چیز نترسیدم. +چه خوب شد که پا پس نکشیدم. +چه خوب شد که انجامش دادم. +چه خوب شد که آن موضوع را پیگیری کردم. و چه خوب شد که به او اعتماد کردم و سرد نشدم..
RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - successfulman - 09-16-2013 03:11 PM (09-07-2013 09:28 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: ما همیشه شروع خوبی داریم. با 120 نفر شروع میکنیم و با 4 تا 5 نفر به پایان می رسانیم. استاد وجود شما گرما بخش دل های ماست و امیدوارم انجام درست و به موقع آموزش ها توسط ما دلگرم کننده ی شما باشه. من تا الان قدم به قدم بدون عجله دارم آموزش ها رو جلو میام دقیقا مثل خیلی از همکلاسی های خوب دیگه ام جهان آگهی نمیزاریم سردت بشه ![]() ![]() RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - hadief - 09-17-2013 12:48 AM سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گل میخواستم یه نکته ای رو درباره جملات تاکیدی عرض کنم ( البته به عنوان شاگرد این کلاس) من جملات تاکیدی که در این تاپیک بود رو خوندم و 2 تاش به نظرم باید اصلاح بشه چون همه میدونیم که در جملات تاکیدی باید 100% از کلمات مثبت استفاده کنیم وگرنه تاثیری نداره. 1- ((از راه شگفت خدا ، پول مثل سیل بطرفم سرازیر می شود )) در این جمله کلمه سیل منفی است چون در پس ذهن همه انسانها سیل مخرب و ویران کننده است می شود اینطور نوشت(( از راه شگفت خدا , پول مثل باران رحمت الهی به سوی من میآید)) 2- ((تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.)) در این جمله هم کلمه بدهی شدیدا منفی است و هنگام تکرار این جمله حس بدی به انسان دست میدهد RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - jahanagahi - 09-17-2013 06:18 AM (09-17-2013 12:48 AM)hadief نوشته شده توسط: سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گل ممنونم از اظهار نظر شما. شرایط ساختن جملات تاکیدی: هر جمله ای که بتواند شما را به وجد آورده و باعث تولید انرژی مثبت در شما شود درست است. عزیز من , این جملات حاصل تجربه ای بوده که به بار نشسته است. ضمنا شما حتما از جمله ای که ساخته ای و تا ثیر بیشتری بر روی شما دارد و بسیار عالی است , استفاده فرمائید: از راه شگفت خدا , پول مثل باران رحمت الهی به سوی من میآید. موفقتر باشی. RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - Elixir - 09-17-2013 01:08 PM ولی من با گفتن کلمه سیل احساس خوبی بهم دست میده چون کلمه سیل سرعت، عظمت و بزرگی رو به یادم میاره به علاوه اینکه حس میکنم حتی اگر نخوام هم به سمتم میاد.. بارون منو یاد آرامش صبر انتظار و روزای دلگیر میندازه.. بستگی داره هرکس یه احساس نسبت به هر کلمه داره.. توی تاپیک های کوچک که مدام این عبارت رو تایپ میکردیم و تکرار میشد من توی همون مدت کوتاه 2،3تا پول قابل توجه از جاهایی که انتظار نداشتم برام رسید.. RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - Divar - 09-18-2013 04:46 PM (09-17-2013 12:48 AM)hadief نوشته شده توسط: سلام خدمت استاد عزیز و دوستان گلدوست عزیز در واقع شما نباید از فعل منفی استفاده کنید. .. فعل منفی : نمیشه، نمیتوان و ... RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - successfulman - 09-20-2013 12:13 PM خوب شکر خدا منم به کلاس رسیدم و امروز پست های صفحه ی 14 رو هم با دقت خوندم . از روز اولی که این تاپیک رو شروع کردم بین برنامه های روزانه ام سه تا کار رو انجام میدم ( تصویر سازی - عبارت تاکیدی - خواندن مطلب ای کاش ) هر کدام از کارهام رو که انجام میدم، قبل از رفتن سراغ کار بعدی یکی از این سه آیتم رو اجرا میکنم و بعد میرم سراغ کارام ممنون استاد عزیز از راهنمایی هاتون RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - 3ObHaN - 09-20-2013 05:17 PM شاید تنها جمله تاکیدی که بهش ایمان صد درصد دارم همین "پول مثل سیل به سمت من سرازیر میشود " در زندگی من جواب داده . از راه شگفت خدا , پول مثل باران رحمت الهی به سوی من میآید هم قشنگه . RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - marjan.1 - 09-26-2013 07:20 PM کلاس تعطیل شده ؟؟؟؟ استاد بیاین یه مقش بدین بهمون لطفا ![]() |