دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند (/showthread.php?tid=2282) |
RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - ir_tanis - 04-09-2014 11:33 AM توليد قارچ کفير به صورت انبوه سودآوري داره؟ لطفا در صورتي که تجربه اين کار رو داريد بقيه رو هم بي نصيب نذاريد. RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - ali diana - 04-09-2014 01:52 PM (04-09-2014 11:33 AM)ir_tanis نوشته شده توسط: توليد قارچ کفير به صورت انبوه سودآوري داره؟ لطفا در صورتي که تجربه اين کار رو داريد بقيه رو هم بي نصيب نذاريد. اگر مشتریش رو داشته باشی اره سود داره...هر 100 گرمش تقریبا 35 تومن میشه....من برای مصرف خودم دارم..یک بار گرفتم 100 گرمش رو 4-5 کیلو شد که دیگه همینجوری میدادم به فایمل و دوستان...بعضی ها هم میومدن میخریدن...این کار اگر مشتریش باشه خوبه...ماست،پنیر و کشک هم درست کردیم ازش که عالی میشد..سوال دیگه بود در خدمتم RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - hasan-f - 05-12-2014 12:10 PM از دوستان عزیز سایت کسی جدیدا تجربه ای در زمینه پرورش قارچ نداره ؟ :-) RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - nima313 - 06-20-2014 04:24 PM دوستانی که دنبال پرورش قارچ هستند به هیچ وجه در تابستان دنبال این کار نروند من تابستان رفتم این کارو کردم ضرر کردم اما در 9 ماه بقیه خوبه RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - م.ع - 06-20-2014 09:10 PM (06-20-2014 04:24 PM)nima313 نوشته شده توسط: دوستانی که دنبال پرورش قارچ هستند به هیچ وجه در تابستان دنبال این کار نروند من تابستان رفتم این کارو کردم ضرر کردم اما در 9 ماه بقیه خوبه سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون لطفا" دلیلش رو هم بفرمائید باتشکر RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - hasan-f - 06-21-2014 12:04 PM چون در تابستان دمای هوا میره بالا و قارچ ها هم در دمای بالا میمیرن . مگر اینکه سیستم سرمایشی خیلی قوی داشته باشین که اونم فقط برای کارگاههای خیلی بزرگ میصرفه RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - nima1363 - 09-22-2014 01:57 PM با درود مدتی هستش افتادم دنبال مجوز ها و حالا پروانه تاسیس گرفتم لطفا راهنمایی کنید در مورد گرفتن تسهیلات و چگونهگی گرفتن وام و شرایطش با تشکر RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - sh.z - 09-29-2014 01:12 PM سلام به همگی منم مثل دوستمون افتادم دنبال کارای مجوز و وام فقط با چند نفر که صحبت کردن بهم گفتن بازار پرورش قارچ اشباع شده ممنون میشم راهنماییم کنید RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - سزار3 - 11-30-2014 11:35 PM سلام من سالن پرورش دارم الان 1 ماه میشه که فعلا" کار نمیکنم یعنی سوله ای رو که کرایه کردم رو پس گرفت طرف میخواد کارگاه نجاری بزنه و من سوله ندارم.. 1ساله دارم قارچ میزنم و میفروشم.... دوستان یکی یکی سوال بفرمایند من جواب کلی میدم.. انشالا سالن راه انداختم دوباره کل هم استانی های خوزستانی دعوت هستن برای بازدید از سالن..... اینم عکس از اولین محصولم یادش به خیر چه حالی کردم که محصول گرفتم از سالن و همه رو تو سالن خریدن نذاشتن ببرم بیرون سودشم خوب بود یادش به خیر ایی خدا متشکرم... دنبال یه زمین 1 هکتاری هستم که بسازمش دعا کنید پیدا کنم... منتظر سوالات دوستان هستم تا ابهامات رو بر طرف کنیم با هم....... RE: دعوت از کسانی که تجربه پرورش قارچ را دارند - allakaram - 02-05-2015 01:18 PM (03-22-2012 04:17 PM)سعید.کرمی نوشته شده توسط: آقا ما تو این کار تجربه نداریم ولی اونایی که تجربه دارن رو دوست داریم.نیاز نیست بذر بخری کمپوست اماده هست نیاز نیست جدا بخری |