آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت (/showthread.php?tid=12498) |
RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-19-2015 06:54 PM دقت کنید که این قاب دو طرفه هست یا یه طرفه . قراره بیرون آویزون باشه یا نه قراره به صورت دوطرفه نصب بشه یا نه . ودقت کنید که خوب اونو مهار کنید تا مشکلات پیش نیاد موفق و موید و پیروز باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-19-2015 06:58 PM دوستان توجه کنید که اگه بتونید روی تابلوهای چلنیوم هم کار کنید سود بسیار عالی داره . یعنی بهتون بگم که اگه سرزبون داشته باشید و بازاریابی خوب در ماه یه دونه تابلو چلنیوم عادی هم بگیرید 2 تومن سود کردید(البته سفارش متوسط بگیرید) مثلا اگه بتونین با یه بانک یا یه موسسه مالی و یا یه سازمان قرار داد ببندید مطمئن باشید هیچی که سود نکنید دیگه 4 تا5 میلیون رو سود میکنین. باز بهتون بگم که نسبت به تابلو ال ای دی نصفه زحمت داره موفق و پیروز وسربلند باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - ali1212 - 06-20-2015 12:13 AM سلام مهندس امکانش هست یه مقدمه ای یا حداقل اموزش خلاصه ای راجا تابلو چلنیوم بزاری؟؟ RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-20-2015 12:56 AM سلام ودرود بر شما دوستان عزیزم ببینید دوستان تنها هدف من از این که این مطالب رو میذارم این هست که بتونم باعث ایجاد شغل ویا یه درآمد برای یه عزیز بشم هرچند در یک مقطع کوچک . حالا ممکن هست این مطالبی رو که من میگم خوشایند بعضی ها نباشه . به هر حال این که من در اینجا آموزش یه کسب و کار با سود خوب رو میذارم و این که از سود و زیان این کار براتون دارم صحبت میکنم اینها شاید بعضی ها بگن که این آقا داره کار ما را خراب میکنه . به هرحال من فقط میخام که زکات دانشم رو بپردازم و این باعث ایجاد درآمد برای یک یا چند عزیز در نقطه یا نقاطی از ایران بشه . ان شاالله ببینید تابلو چلنیوم زیاد کار نداره فقط باید بدونید که چه لوازمی رولازم داره و این که هر کدوم رو از کجا بخرید و پس از خریدن هم چه جوری باهاش کار کنید .که کار زیاد سختی نیست . با دوسه بار کار متوجه میشید دوستان این شماره من 09157212766 هست (دوستانی که سوالی دارن میتونن در واتس اپ مطرح کنن .فقط در واتس اپ .لطفا فقط به صورت پیام در واتس اپ .) و خودتونو معرفی کنید که از انجمن میلیاردرها هستید چون در غیر این صورت جواب نخواهم داد . اینو میگم چون این مطالب رو بنده به طور خاص فقط برای دوستای انجمن میذارم و نه جای دیگه . موفق و موید وپیروز وشاد و پراز امید و پراز نیرو باشید وخدا یارو یاور شما باشد RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-20-2015 12:59 AM دوستان عزیز بذارید یه نکته ای ظریف بهتون بگم خودتون رو از هیچ کاری نترسونید قدم در راه بذارید درها دونه دونه خودشون باز میشن برای این آموزشها که باهم دیگه اینجا میذاریم در وهله اول باید یکم هزینه کنید تا قلق کار دستتون بیاد بعد که یکم راه افتادید سفارش بگیرید و کم کم تجربه کسب کنید و بعد از یه مدت دیگه با اطمینان میتونید سفارشای بزرگ بگیرید و با اطمینان کار کنید . RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - reza.rs - 06-21-2015 12:13 PM ممنون که به ما ياد مي ديد. من خواستم اطلاعات کممو باهاتون شريک شم. الان کلاس آموزش تابلو روان در تهران سيصد تومن هست تا تلويزيون رنگي رو هم ياد ميدن. بعدش هم تراکت پخش کردن تو مغازه ها هم مي تونه خيلي جواب بده. حتي همين ال اي دي ثابت هم خيلي خوبه. يکي که تو کار برق بود بهم پيشنهاد داد که تراکت واسه ال اي دي ثابت پخش کنم بين مغازه ها و سفارش بگيرم. RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-21-2015 01:32 PM سلام ودرود بر شما دوستان عزیز برای سفارش گرفتن فقط فقط باید حضوری برید تو مغازه ها وسفارش بگیرید و باید برای مغازه دار یا بانک یا موسسه یا هرجا که میخاین سفارش تابلو بگیرید باید توجیهش کنید که مثلا تابلو چلنیوم زیباست یه کار شیکه .الان دیگه همه از این تابلوها میزنن و خلاصه از این جور تعریفا که مخشو بتونید بزنید . بعدشم در وهله اول شما نیاز نیست خودتون هم یاد داشته باشید شما برید بایه تابلوسازی صحبت کنید که شما سفارش بگیرید و مثلا 30 درصد سود مال شما و کار مال اون تابلوساز .بعد که کم کم روال کار دستتون اومد اونوقت خودتون هم سفارش بگیرید و هم بسازید.فقط باید تواین مدت که شما سفارش میگیرید و اون تابلوساز تابلو رو داره درست میکنه باید یکم زرنگ باشید و کار رو یاد بگیرید . یاهم برید تابلو سازی مثلا بگید کلمه علی رو براتون درست کنه و بعد بیارینش خونه و مهندسی معکوسش کنید و ببینید که چه جوری درست شده. موفق وموید باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - Fela.Want - 06-21-2015 02:06 PM سلام مهندس جان بهترین فروشگاه آنلاین برای خرید ال ای دی و لوازم مورد نیازش چیه ممنون میشم اسمشو درج کنید اگه هم فک میکنید تبلیغه میتونید خصوصی بفرمایید و به نظرتون برای شروع کار چه ابزار و چه متریالی خریداری کنیم پیشاپیش متشکرم RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mazhor_66 - 06-21-2015 04:30 PM سلام به همه و خسته نباشید مخصوص به مهندس زاهدی عزیز... این کلیپ فکر میکنم بسیار مفید باشه در مورد ساخت تابلو چلنیوم...فقط من هم تا بحال کار نکردم ومهندس جان اگر شما تجربه دارید یه توضیحی در مورد روش تهیه مواد و وسایل اولیه میدین ؟؟ 1-مثلا خود چلنیوم.smd.pvc و ... رو از کجا با قیمت خوب بخریم 2-نصب تابلو هم باید خودمون انجام بدیم یا فقط میسازیم ؟؟ اگه اره اون چی نیاز داره و چجوریه ؟؟؟ 3-حروف درست شده رو رو چی و چجوری نصب باید کرد ؟؟ و 4- قیمت دادنش چجوریه ؟؟ چجوری محاسبه میشه و به مشتری قیمت داده میشه ؟؟؟ RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mazhor_66 - 06-21-2015 04:34 PM این هم لینک کلیپ اموزش ساخت تابلو چلنیوم چلنیوم |