تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ (/showthread.php?tid=574) |
RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - Delta.H - 08-10-2012 03:27 AM مصمم باش،لبخند بزن،دست به عمل بزن،خوردی زمین پاشو لباساتو بتکون دوباره لبخند بزن و بازهم برو جلو... RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - کامیار کاظمی - 09-05-2012 08:04 PM نعره هیچ شیری، خانه چوبی را تخریب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم! RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - shahrasebi - 09-09-2012 08:12 AM هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر می شوم. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - درناز - 09-09-2012 10:01 AM مردم اغلب بی انصاف ، بی منطق و خود محورند ، ولی آنان را ببخش اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ، ولی مهربان باش اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ، ولی شریف و درستکار باش نیکی های درونت را فراموش می کنند ، ولی نیکوکار باش بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد. ودر نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان “تو و خداوند” است نه میان “تو و مردم” . . . RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - elisa - 09-09-2012 01:58 PM انسان های موفق هدف دارند، بقیه آرزو دارند
RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - f.jafarankorjan - 09-09-2012 02:04 PM امن ترین جای استخر قسمت کم عمق استخره ولی نه برای کسی که قصد شیرجه زدن دارد. ![]() RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - ghanbarinejad - 10-27-2012 01:50 AM من یتق الله یجعل له مخرجا ویرزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل علی الله فهو حسبه إن الله بالغ امره قد جعل الله لکل شیء قدرا RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - مــجــیــנ - 10-27-2012 08:24 AM (10-27-2012 01:50 AM)ghanbarinejad نوشته شده توسط: من یتق الله یجعل له مخرجاهر كس تقواي الهي را پيشه كند، خدا راه بيرون رفتن از سختي ها را براي او مي گشايد.و از جايى كه حسابش را نمىكند به او روزى مىرساند و هر كس بر خدا اعتماد كند او براى وى بس استخدا فرمانش را به انجامرساننده است به راستى خدا براى هر چيزى اندازهاى مقرر كرده است RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - jahanagahi - 10-27-2012 08:51 AM تکیه کلام من : موفق هستید,موفقتر باشید RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - jahanagahi - 10-27-2012 12:52 PM ارزش گذر زمان را پشت چراغ قرمز راهنمائی و رانندگی می توان متوجه شد.(جهان آگهی) |