آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت (/showthread.php?tid=12498) |
RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - javidian - 05-26-2015 09:18 AM سلام ببخشید مهندس لینک دانلود برنامه نویسی کار نمی کنه لظفا راهنمایی کنید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mahdi6940 - 05-26-2015 11:03 AM سلام مهندس لطف می کنید در مورد قاب گرفتن تابلو هم توضیحاتی رو بفرمایید. مثلا برای نصب تابلو توی محیط های باز که هم گرد و خاک داریم هم باران و هم رطوبت و آفتاب چطوری باید تابلو رو عایق کنیم؟ اگه چنتا عکس ا زکاراتون بزارید ممنون میشم. آیا این مرحله رو باید بدیم تابلو سازها یا خودمون هم می تونیم این کارو انجام بدیم؟ یه سوال دیگه هنگام نصب تابلو پشت شیشه شما فرمودید از چسب استفاده کنیم. از چه نوع چسبی؟آیا چسب مخصوص داره؟و اینکه وقتی تابلو رو پشت شیشه می زاریم پلکسی یا فیبری که ال ای دی روش نصبه با شیشه منطبق نیست و یه فاصله ای که همون ال ای دی باشه بین شیشه و پلکسی میافته. اینجوری که با چسب نمیشه چسبوند. باید چیکار کرد؟ ممنون RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-02-2015 03:42 PM سلام ودرود بر شما عزیزان ودوستان عزیز امیدوارم شادوپراز انرژی مضاعف باشید پراز امید و پر از خوبی دوستان درحال حاضر به شدت درگیرم انشاالله 12روز دیگه وقتم یکم آزادتر میشه ومیام ویک فیلم آموزشی دیگه میزارم و توش تمام سوالاتتون رو رفع ابهام میکنم امیدوار موفق .موید پیروز باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - ahmad rezaee - 06-02-2015 10:07 PM بسیار عالی و کامل و بدون هیچ توقعی جناب زاهد توضیحات اساسی و کاربردی تولید تابلو ال ای دی را خدمت دوستان توضیح دادند . بنده به جهت آشنایی با روند انجام کار توضیح می دهم دوستان میتوانند دقیقا مانند روی کار بدون سوراخ پشت کا را برش بزنددو در پشت آن نصب کنند و بای میانه حروف هم باید ابتکار بخرج دهند البته کمی برای حروف سخت است اما در کارگاه ،اینکار را توسط برش یکسانتی لبه کار با pvc مخصوص و به قطر یکسانت انجام می شد و میان دو قسمت رو و شت کار قرار می گیرد و یکصرف چسب کاری و پشت کار پیچ میشود . در مورد تابلوها بصورت مستطیل شکلی می توانند آنرا مانند قاب عکس ، قاب کنند و استفاده کنند تا عایق شود . موفق باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - Fela.Want - 06-03-2015 10:04 AM (05-25-2015 11:57 PM)مهندس روح الله زاهد نوشته شده توسط: سلام ودرود خدا برشما دوستان متشکر از جواب خوبتون من از دوستانم سوال در رابطه با همین مشکل پرسیدم من به شخصه اپراتور دستگاه لیزر و طراح کورل و فتوشاپ هستم به همین جهت تعداد زیادی دوست در این رابطه دارم میخوام بدونم به نظر شما مشکل نمیتونه از بی کیفیتی قلع استفاده شده باشه؟ ممنون میشم جوابم رو بدید جناب زاهدی عزیز متشکر RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-03-2015 03:26 PM سلام ودرود برشما دوستان عزیز و خوب امیدوارم شاد و پرانرژی وقوی و پراز امید باشید ببینید درمورد قلع باید بگم که درحال حاضر سیم های لحیم در بازار اکثرا به صورت لوله های ظریفی هستن که داخل این لوله نازک و بسیار ظریف روغن لحیم هست وخود لوله نازک هم که سیم لحیم هست .حالا کیفیت این سیم لحیمها متفاوت است. ولی این موضوع که هویه آشغال جمع میکنه بسشتر به کیفیت سرهویه شما بستگی داره و همچنین استفاده درست و اصولی از هویه که دیرتر خراب بشه ولی خوب توصیه میکنم که اولا از سرهویه مناسب ونسوز ودرصد خلوص بالا.هویه باتوان مناسب 40 یا60 وات.سیم لحیم مناسب ترجیحا با قطر کمتر و استاندارد. موفق و موید وپیروز و سربلند و شاد وپراز انرژی و پر از امید و پر ازخوبی باشید RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - habibnajaf - 06-16-2015 03:18 PM با سلام خدمت مهندس ممنون از مطلبتون تشکر فروان . فقط یه سوال اگه فروشگاه انلاین برای خرید وسایل تابلو سراغ دارید لینک بدید ممنون. RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - hamed0050 - 06-16-2015 08:35 PM ساخت چراغ های اضطراری ال ای دی هم سود خوبی داره اگه کسی تو این زمینه اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - Fela.Want - 06-19-2015 06:04 PM با سلام و خسته نباشید سوالی داشتم نصب تابلوهای ال ای دی به چه صورت هست مشتری ها همیشه در پی قابی برای این تابلوها هستند بهترین نوع قاب برای محافظت در برابر رطوبت و باران چیست پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 06-19-2015 06:51 PM سلام ودرود برای ساخت یه قاب که بتونین در بیرون نصب کنید و ضد آب و باشه هم میشه قاب رو با ورق کابینت درست کرد و هم میشه با قوطی 2*2 صنعتی درست کرد و هم میش با آلومینیوم درستش کرد که بستگی به این داره که مشتری چقدر حاضره هزینه کنه هست . ولی بهترین حالت استفاده از قوطی 2*2 صنعتی که هر شاخه 6 متری اون حدود 12 هزار تومن هست و ورق کابینت هست و بعد از ساخت هم بره کوره یه رنگ کوره ای بخوره و یه شیشه هم بخوره و با چسب آکواریوم آب بندی بشه .البته اگه خوب کار کنید زیاد لازم به آب بندی نخواهد بود و |