لطیفه ها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +--- موضوع: لطیفه ها (/showthread.php?tid=6816) صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 |
RE: لطیفه ها - MARYAR - 08-15-2014 02:31 PM ﻣن ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺳﻌﯽ ﻧﻤﯽكنم ﺟﺬﺍﺏ ﺑﺎﺷم، ﺑﻠﮑـِ ﺍﯾﻦ ﺟﺬﺍﺑﯿﺘﻪ ﮐـِ ﺳﻌﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ من باﺷﻪ ... . . . . . . ﻋﺠـــﺐ ﺟﻤﻠﻪ ﺳﻨﮕﯿﻨﯽ ﺑﻮﺩ =)) ﺩﯾﺴﮏ ﮐﻤﺮ ﮔﺮﻓﺘﻢ :| RE: لطیفه ها - MARYAR - 08-15-2014 02:34 PM داشتم غصه میخوردم . . . . . . . . . . . . . . . . . .. توش مووووو بود دیگه نخوردم?? _______________ خرما کيلويي 6000 تومن، شير بطري 3 هزارتومن... ديگه نميشه مثه پيغمبرا ساده زندگي کرد ________^____________ ديشب اينترنتم قطع شد رفتم يه ذره با خانواده نشستم، باهاشون آشنا شدم. . . به نظر آدماى خوبى ميان ! _____________________________ کاش وقتی یه چیز جدید به یخچال اضافه میشد واسمون یه نوتیفیکیشن میومد ! ----------------------------------- رکورد فحش خوری توی کتاب گینس رو هم باید بدن به این زنه که میگه : مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد. __________________________ باز کجا!؟؟؟....... . سوالی که حتی اگه 2سال خونه باشی و یهو بخوای از خونه خارج بشی حتما می شنوی ________________________^^_ ﺍﻻﻥ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺻﺒﺮ ﻭ ﺗﺤﻤﻞ ﺑﺰﺍﺭﻥ ؛ ﺣﻀﺮﺕ ﺍﯾﻮﺏ ﺍﺯ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﮔﺮﻭﻫﯽ ﻫﻢ بالا نمياد ________________________ توی تموم زندگیم فکر میکردم هوا مجانیه .... . . . . . . . تا اینکه یه بسته چیپس خریدم ....)))))))))) آقا تجربه ثابت کرده …! اگه بالای سرِ کتری وایستی آبش دیرتر جوش میاد! برید کنار دورشو خلوت کنین بزارین. کارشو بکنه…!! ![]() پوست کنار ناخن از خیانت کار ترین پوستهاست اولش فقط یه ذره گوشه ى ناخنه اما تامیکشیش تا زیرزانوت میاد پایین!!!!! RE: لطیفه ها - MARYAR - 08-15-2014 02:35 PM علت سقوط هواپيما مشخص شد . . . . . . . . ميخواستن ببينن موتور پرايد رو هواپيما جواب ميده يا نه! سایپا مطمئن RE: لطیفه ها - MARYAR - 08-15-2014 02:38 PM ﺩﯾﺎﻟﻮﮔﯽ ﻛﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺗﺎﻛﺴﯽ ﺷﺎﻫﺪﺵ ﺑﻮﺩﻡ ( ﺑﯿﻦ ۲ ﺩﺧﺘﺮ ) : +ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﮔﻠﻢ - ﺍَﻩ ﭘﯿﺪﺍﺵ ﻧﻤﯿﻜﻨﻢ !! + ﻧﻜﻨﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺟﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﯿﺶ؟ !! . . ﻣﻦ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ (confused) ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻣﻦ (surprised) ﯾﺎﺭﻭ ﭘﺸﺖ ﺧﻂ (not_sure) ﻣﻮﺑﺎﯾﻞ (sad) ﺁﻣﭙﺮ ﺑﻨﺰﯾن(crazy) حمید معصومی نژاد،خبرنگار اعزامی جمهوری اسلامی ایران، ررررررررررررررم(laugh) RE: لطیفه ها - MARYAR - 08-16-2014 12:11 AM ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﺁﺟﺮ ﺯﺩﻡﺗﻮ ﺳﺮ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﻮﺍﻡ ,ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺩﻭﺭﺳﺮﺵ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺳﺘﺎﺭﻫﻬﺎ ﻭ ﭘﺮﻧﺪﻩ ﻫﺎ ﻣﯽ ﭼﺮﺧﻪ ﯾﺎﻧﻪ!!! RE: لطیفه ها - abdolhossein - 08-20-2014 12:55 AM یک فیلسوف غربی ( اونوری ) مى گوید: وقتی من به دنیا اومدم پدرم ۳۰ سالش بود یعنی سنش ۳۰ برابر من بود وقتی من ۲ ساله شدم پدرم ۳۲ ساله شدیعنی ۱۶ برابر من وقتی من ۳ ساله شدم پدرم ۳۳ ساله شد یعنی ۱۱ برابر من وقتی من ۵ ساله شدم پدرم ۳۵ ساله شد یعنی ۷ برابر من وقتی من ۱۰ ساله شدم پدرم ۴۰ ساله شد یعنی ۴ برابر من وقتی من ۱۵ ساله شدم پدرم ۴۵ ساله شد یعنی ۳ برابر من وقتی من ۳۰ ساله شدم پدرم ۶۰ ساله شد یعنی ۲ برابر من می ترسم اگه ادامه بدم از پدرم بزرگتر بشم! RE: لطیفه ها - abdolhossein - 08-27-2014 11:43 AM علت منطقی کمک نکردن وکیل پولدار به خیریه! مسئولین یک مؤسسه خیریه متوجه شدند که وکیل پولداری در شهرشان زندگی میکند و تا کنون حتی یک ریال هم به خیریه کمک نکرده است. پس یکی از افرادشان را نزد او فرستادند. مسئول خیریه: آقای وکیل ما در مورد شما تحقیق کردیم و متوجه شدیم که الحمدالله از درآمد بسیار خوبی برخوردارید ولی تا کنون هیچ کمکی به خیریه نکردهاید. نمیخواهید در این امر خیر شرکت کنید؟ وکیل: آیا شما در تحقیقاتی که در مورد من کردید متوجه شدید که مادرم بعد از یک بیماری طولانی سه ساله، هفته پیش درگذشت و در طول آن سه سال، حقوق بازنشستگیاش کفاف مخارج سنگین درمانش را نمی داد؟ مسئول خیریه: (با کمی شرمندگی) نه، نمیدانستم. خیلی تسلیت میگویم. وکیل: آیا در تحقیقاتی که در مورد من کردید فهمیدید که برادرم در جنگ هر دو پایش را از دست داده و دیگر نمیتواند کار کند و زن و ۵ بچه دارد و سالهاست که خانه نشین است و نمیتواند از پس مخارج زندگیش برآید؟ مسئول خیریه: (با شرمندگی بیشتر) نه. نمیدانستم. چه گرفتاری بزرگی… وکیل: آیا در تحقیقاتتان متوجه شدید که خواهرم سالهاست که در یک بیمارستان روانی است و چون بیمه نیست در تنگنای شدیدی برای تأمین هزینههای درمانش قرار دارد؟ مسئول خیریه که کاملاً شرمنده شده بود گفت: ببخشید. نمیدانستم این همه گرفتاری دارید… وکیل: خوب. حالا وقتی من به اینها یک ریال کمک نکردهام، شما چطور انتظار دارید به خیریه شما کمک کنم؟!! RE: لطیفه ها - abdolhossein - 09-14-2014 02:18 AM مکتب شناسی با دو گاو: سوسياليسم :دو گاو داريد.يكي را نگه مي داريد.ديگري را به همسايهء خود مي دهيد. كمونيسم : دو گاو داريد.دولت هر دوي آنها را مي گيرد تا شما و همسايه تان را در شيرش شريك كند.. فاشيسم : دو گاو داريد.شير را به دولت مي دهيد.دولت آن را به شما مي فروشد.. كاپيتاليسم : دو گاو داريد.هر دوي آنها را مي دوشيد.شيرها را بر زمين مي ريزيد تا قيمتها همچنان بالا بماند.. نازيسم : دو گاو داريد.دولت به سوي شما تيراندازي مي كند و هر دو گاو را مي گيرد.. آنارشيسم : دو گاو داريد.گاوها شما را مي كشند و همديگر را مي دوشند.. ساديسم : دوگاو داريد.به هر دوي آنها تيراندازي مي كنيد و خودتان را در ميان ظرف شيرها مي اندازيد.. آپارتايد : دو گاو داريد. شير گاو سياه را به گاو سفيد مي دهيد ولي گاو سفيد را نمي دوشيد.. دولت مرفه : دو گاو داريد.آنها را مي دوشيد و بعد شيرشان را به خودشان مي دهيد تا بنوشند.. بوروكراسي : دو گاو داريد.براي تهيهء شناسنامهء آنها هفده فرم را در سه نسخه پر مي كنيد ولي وقت نداريد شير آنها را بدوشيد.. سازمان ملل : دو گاو داريد.فرانسه شما را از دوشيدن آنها وتو مي كند.آمريكا و انگليس گاوها را از شير دادن به شما وتو مي كنند.نيوزلند راي ممتنع مي دهد.. ايده آليسم : دو گاو داريد.ازدواج مي كنيد.همسر شما آنها را مي دوشد.. رئاليسم : دو گاو داريد.ازدواج مي كنيد.اما هنوز هم خودتان آنها را مي دوشيد.. متحجريسم : دو گاو داريد.زشت است شير گاو ماده را بدوشيد.. فمينيسم : دو گاو داريد.حق نداريد شير گاو ماده را بدوشيد.. پلوراليسم : دو گاو نر و ماده داريد.از هر كدام شير بدوشيد فرقي نمي كند.. ليبراليسم : دو گاو داريد.آنها را نمي دوشيد چون آزاديشان محدود مي شود.. دموكراسي مطلق : دو گاو داريد.از همسايه ها راي مي گيريد كه آنها را بدوشيد يا نه.. سكولاريسم : دو گاو داريد.پس به خدا نيازي نيست RE: لطیفه ها - MARYAR - 09-21-2014 12:31 PM دوستان می خواستم لیست اخرین کتاب هایی که مطالعه کردم رو براتون بگم اگه براتون جالبه امید وارم حمل بر خود ستایی نگذارید عزیزان . . . . . . زیست پیش یک و دو فیزیک پیش شیمی سوم دبیرستان زیست گیاهی زیست جانوری حرفه فن سوم راهنمایی تاریخ مدنی پنجم دبستان به من بگو چرا؟ حسنی نگو یه دسته گل . چیه؟ خب بقیه جزوه گفتن : | یه نفر صداقت داشت اونم من بودم باز بگین معاونت خودشو می گیره RE: لطیفه ها - MARYAR - 09-21-2014 01:51 PM سلامتی اون دختری ک موقع عقد به جای اینکه بگه با اجازه بزرگترها گفت با اجازه ی عشقم ک نذاشتن بهش برسم.......... . . . . . . . . . . . . . بعد چشمتون روز بد نبینه دوماد چنان کوبید تو صورتش ک صدا اب هویج داد عقدشم نکرد. مادر شوهر خواهر شوهرشم گیساشو کندن چون جلو فامیلا آبروشون رفته بود..... و اما بابای عروس!!! با کمربند افتاد به جونش تا جایی ک جا داشت زد سیاهو کبودش کرد.! الانم طفلک ترشیده هیچکسم نمیاد بگیرش .باباشم نمیذاره از خونه بره بیرون. عشقشم الان دوتا بچه داره زنشم خعلی دوس داره..!!!! |