سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کافه گپ میلیاردرها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: کافه گپ میلیاردرها (/showthread.php?tid=10107)

RE: راهنمایی از اساتید کامپیوتر - اقاي ايـــده - 03-02-2013 08:42 PM

اين مشكل زماني به وجود مياد كه فلش با مشكل بدسكتور رو به رو ميشه و حافظه داراي مشكل ميشه. اگر نرم افزاري باشد با فرمت كردن ميتوانيد فلش را پاك كنيد و مجدد مورد استفاده دهيد.(البته به ميزان درصد خرابي بستگي دارد)
اگر سخت افزاري باشد بايد بديد بيرون درست كنند كه در صورت عادي اگر ضمانت دارد بايد تعويض كنيد در غير اين صورت قيد انرا بزنيد.

البته پيشنهاد ميشود قبل ازاين فلش را به يك سيستم ديگر وصل كنيد به سيستمي كه انتي ويروس به روز شده داشته باشد.
ابتدا ويروس كشي كنيد(احتمال دارد رفع شود) سپس حذف نماييد.

برگشت اين فايل ها تا حدود 90 درصد امكان پذير نيست.البته در بيشتر موارد فايل هاي زايد هستند.

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 03-02-2013 10:45 PM

دوستاننننننن من فردا یه مصاحبه و آزمون دارم نیاز به انرژی مثبت همه شما و دعاهاتون دارم...

RE: کافه گپ میلیاردرها - jahanagahi - 03-02-2013 11:01 PM

(03-02-2013 10:45 PM)m_sh نوشته شده توسط:  دوستاننننننن من فردا یه مصاحبه و آزمون دارم نیاز به انرژی مثبت همه شما و دعاهاتون دارم...

استاد خود شما بمب انرژی مثبت در انجمن هستید.
بعنوان مسیر رسیدن به هدف با امتحان برخورد فرمائید. همیشه مسیر شیرینتر از خود هدف است.

RE: کافه گپ میلیاردرها - مهدی گل محمدی - 03-02-2013 11:11 PM

بچه ها من داشتم مطالعه میکردم وبسایت های بازاریابی رو
بیشتریاشون دارن راجع به فروش خانه به خانه صحبت میکنن...
ایده جالبیه

به نظرتون چجوری میشه روش کارکرد؟؟؟؟

RE: کافه گپ میلیاردرها - mir abbas - 03-02-2013 11:12 PM

(03-02-2013 10:45 PM)m_sh نوشته شده توسط:  دوستاننننننن من فردا یه مصاحبه و آزمون دارم نیاز به انرژی مثبت همه شما و دعاهاتون دارم...
انشاءالله موفق باشید و خبر موفقیتتون رو در همین کافه به اطلاع همه بچه های انجمن برسونید.خداوند یارتون.

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 03-02-2013 11:17 PM

روم به دیوار، خدا نصیب نکنه استرس دارم!!!!

RE: کافه گپ میلیاردرها - sir-mahyar - 03-02-2013 11:25 PM

(03-02-2013 11:17 PM)m_sh نوشته شده توسط:  روم به دیوار، خدا نصیب نکنه استرس دارم!!!!

استرس!!! بی خیال... شما و استرس؟!

ازمون رو که صد در صد قبولید

می مونه مصاحبه

کسی که بتونه از هتل های اصفهان تخفیف بگیره می تونه تو همه ی مصاحبه ها موفق شه12_00212_002Yosef.gif

از من در ارامش کاملم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم هم می تونین استفاده کنین Yosef.gif

RE: کافه گپ میلیاردرها - jahanagahi - 03-02-2013 11:27 PM

(03-02-2013 11:17 PM)m_sh نوشته شده توسط:  روم به دیوار، خدا نصیب نکنه استرس دارم!!!!

استاد خود شما بمب انرژی مثبت در انجمن هستید.
بعنوان مسیر رسیدن به هدف با امتحان برخورد فرمائید. همیشه مسیر شیرینتر از خود هدف است.
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
لبخند . فقط لبخند.

RE: کافه گپ میلیاردرها - jahanagahi - 03-02-2013 11:44 PM

تقدیم به معاونت محترم انجمن:
سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
من سزاوار بهترین ها هستم.

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 03-02-2013 11:48 PM

وای ممنونم واقعا تحت تاثیر انرژی های مثبت و جملات تاکیدی استاد قربانیان قرار گرفتممممممممممم
سپاس بر استاد توانمند و مهربانم