بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن (/showthread.php?tid=8004) |
RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - ali mohammady - 05-11-2013 12:59 AM راستی نمیدونم من از کجا فهمیدم که سنگ ها ی کف سالن خیلی خنک هستن؟فک کنم کف کفشم سوراخ بوده RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - mohammadshamosi - 05-11-2013 01:02 AM وااااااااااای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 01:08 AM بله دادا محمد شوما از دور داری می شنوی و می خندی اما ما اونجا آببببببببببب شدیم ![]() ![]() من امروز خیلی بهم خوش گذشت و انقدر خندیدیمممممممممممممممممممممم که همه دل درد گرفته بودیم. حالا خاطرات متروش مونده که فردا براتون می گم ![]() RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - ali mohammady - 05-11-2013 01:11 AM آخ آخ آخ نگو و نپرس داش محمد باید بودی و میدی من که اندازه 150 سال شارژ شدم RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - توانا - 05-11-2013 01:25 AM منكه بالاخره نفهميدم شما رفته بوديد نمايشگاه كتاب ياپارك ژوراسيك!! مترو هم كه دعواراه انداختيد شماهم بزن بهادربوديدومانميدانستيم!اگرميدانستم اهل بزن بزن و كتك كاري هستيد سفراصفهان چندنفرباديگاردبراي خودم مياوردم! خدارحم كرد كه اين وسط نفله نشدم! RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - کتایون کاظمی - 05-11-2013 09:02 AM اولا خداروشکر که از همون اول ازتون جداشدم ورفتم سراغ خرید کتابام......وگرنه چه آبروریزی هایی را شاهد می بودم!!!(کارمند مترو-بیسکوئیت-دستگاههای چاپ و...) ![]() ![]() ثانیا لیست کتابهایی که من خریدم: 1. اصول کنترل مدرن/ دکترخاکی صدیق 2. اصول تعمیرات ونگهداری صنعتی/دکترشیرمحمدی 3.استراتژی و بالابردن قابلیت اطمینان نت/دکتر موسوی نمین 4.مرجع ابزاردقیق کاربردی/دکتر رضوی پناه بدرد هر کدومتون می خوره بگین براتون بیارم بخونینش....(چون می دونم بدردتون نمی خوره می گم!!! ![]() ثالثا ساندویچمو تند تند خوردم تا اگه مهدی ساندویچشو نتونست بخوره بده من ،که متاسفانه اونم تا ته تهشو خورد... ![]() رابعا آقای میرعباس گرامی،مثل همیشه، یه پیشنهاد عالی داشتن که:لیست کتابهایی که از نمایشگاه خریدیم را اینجا بذاریم و بهم قرض بدیم تا همه بخونن که ماهم به شدت استقبال می کنیم (نکته: خود ایشون کتابای خیلی خوبی خریده بودن پس از خودشون شروع می کنیم ،البته اگه لیستشو بذارن!!!! ![]() RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - mohammadshamosi - 05-11-2013 09:49 AM (05-11-2013 09:02 AM)melina نوشته شده توسط: اولا خداروشکر که از همون اول ازتون جداشدم ورفتم سراغ خرید کتابام......وگرنه چه آبروریزی هایی را شاهد می بودم!!!(کارمند مترو-بیسکوئیت-دستگاههای چاپ و...)به به خانم کاظمی ![]() اولا ایول ، من اگه جای شما بودم ، به زور هم شده ساندویچ مهدی رو میگرفتم ![]() ثانیا جهت اطلاع خدمتتون بگم که ، کتاب هایی که معرفی کردید ، شماره های 1 و 3 مورد نیاز من هست ![]() ![]() ثالثا هیچی دیگه ، میگن تا سه نشه بازی نشه ، این ثالثا هم واسه همین بود ![]() RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - m-jalalvand - 05-11-2013 09:51 AM سلام متاسفانه به علت وجود مشکلی ، بنده نتونستم جمعه با دوستان نمایشگاه باشم. عذرخواهی بنده رو پذیرا باشید RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 11:05 AM (05-11-2013 09:49 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:(05-11-2013 09:02 AM)melina نوشته شده توسط: اولا خداروشکر که از همون اول ازتون جداشدم ورفتم سراغ خرید کتابام......وگرنه چه آبروریزی هایی را شاهد می بودم!!!(کارمند مترو-بیسکوئیت-دستگاههای چاپ و...)به به خانم کاظمی محمد اگه شما اونجا بودید که باید همه ساندویچ هامونو قایمکی می خوردیم ![]() ساندویچ هاش به یاد اصفهان بسیار کوچیک بود محمد واقعا می خوام ببینم این کتابا که گفتی به چه درد شوما می خوره؟؟ ![]() RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - مهدی گل محمدی - 05-11-2013 11:10 AM محمد واقعا می خوام ببینم این کتابا که گفتی به چه درد شوما می خوره؟؟ من هم میخوام بدونم |