سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن (/showthread.php?tid=8004)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - ali mohammady - 05-11-2013 12:59 AM

راستی نمیدونم من از کجا فهمیدم که سنگ ها ی کف سالن خیلی خنک هستن؟فک کنم کف کفشم سوراخ بوده

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - mohammadshamosi - 05-11-2013 01:02 AM

وااااااااااای 25r30wi25r30wi25r30wi25r30wi25r30wi

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 01:08 AM

بله دادا محمد شوما از دور داری می شنوی و می خندی اما ما اونجا آببببببببببب شدیم Yosef.gif Yosef.gif

من امروز خیلی بهم خوش گذشت و انقدر خندیدیمممممممممممممممممممممم که همه دل درد گرفته بودیم.

حالا خاطرات متروش مونده که فردا براتون می گم Yosef.gif

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - ali mohammady - 05-11-2013 01:11 AM

آخ آخ آخ نگو و نپرس داش محمد باید بودی و میدی من که اندازه 150 سال شارژ شدم

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - توانا - 05-11-2013 01:25 AM

منكه بالاخره نفهميدم شما رفته بوديد نمايشگاه كتاب ياپارك ژوراسيك!! مترو هم كه دعواراه انداختيد شماهم بزن بهادربوديدومانميدانستيم!اگرميدانستم اهل بزن بزن و كتك كاري هستيد سفراصفهان چندنفرباديگاردبراي خودم مياوردم! خدارحم كرد كه اين وسط نفله نشدم!

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - کتایون کاظمی - 05-11-2013 09:02 AM

اولا خداروشکر که از همون اول ازتون جداشدم ورفتم سراغ خرید کتابام......وگرنه چه آبروریزی هایی را شاهد می بودم!!!(کارمند مترو-بیسکوئیت-دستگاههای چاپ و...)4242
ثانیا لیست کتابهایی که من خریدم:
1. اصول کنترل مدرن/ دکترخاکی صدیق
2. اصول تعمیرات ونگهداری صنعتی/دکترشیرمحمدی
3.استراتژی و بالابردن قابلیت اطمینان نت/دکتر موسوی نمین
4.مرجع ابزاردقیق کاربردی/دکتر رضوی پناه
بدرد هر کدومتون می خوره بگین براتون بیارم بخونینش....(چون می دونم بدردتون نمی خوره می گم!!!4yajuyo)
ثالثا ساندویچمو تند تند خوردم تا اگه مهدی ساندویچشو نتونست بخوره بده من ،که متاسفانه اونم تا ته تهشو خورد...10_003
رابعا آقای میرعباس گرامی،مثل همیشه، یه پیشنهاد عالی داشتن که:لیست کتابهایی که از نمایشگاه خریدیم را اینجا بذاریم و بهم قرض بدیم تا همه بخونن که ماهم به شدت استقبال می کنیم
(نکته: خود ایشون کتابای خیلی خوبی خریده بودن پس از خودشون شروع می کنیم ،البته اگه لیستشو بذارن!!!!Blush)

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - mohammadshamosi - 05-11-2013 09:49 AM

(05-11-2013 09:02 AM)melina نوشته شده توسط:  اولا خداروشکر که از همون اول ازتون جداشدم ورفتم سراغ خرید کتابام......وگرنه چه آبروریزی هایی را شاهد می بودم!!!(کارمند مترو-بیسکوئیت-دستگاههای چاپ و...)4242
بدرد هر کدومتون می خوره بگین براتون بیارم بخونینش....(چون می دونم بدردتون نمی خوره می گم!!!4yajuyo)
ثالثا ساندویچمو تند تند خوردم تا اگه مهدی ساندویچشو نتونست بخوره بده من ،که متاسفانه اونم تا ته تهشو خورد...10_003
رابعا آقای میرعباس گرامی،مثل همیشه، یه پیشنهاد عالی داشتن که:لیست کتابهایی که از نمایشگاه خریدیم را اینجا بذاریم و بهم قرض بدیم تا همه بخونن که ماهم به شدت استقبال می کنیم
(نکته: خود ایشون کتابای خیلی خوبی خریده بودن پس از خودشون شروع می کنیم ،البته اگه لیستشو بذارن!!!!Blush)
به به خانم کاظمی Yosef.gif
اولا ایول ، من اگه جای شما بودم ، به زور هم شده ساندویچ مهدی رو میگرفتم Smile
ثانیا جهت اطلاع خدمتتون بگم که ، کتاب هایی که معرفی کردید ، شماره های 1 و 3 مورد نیاز من هست Smile گفتم که بدونید ، به زودی ازتون گرفته میشه Yosef.gif
ثالثا هیچی دیگه ، میگن تا سه نشه بازی نشه ، این ثالثا هم واسه همین بود Yosef.gif

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - m-jalalvand - 05-11-2013 09:51 AM

سلام
متاسفانه به علت وجود مشکلی ، بنده نتونستم جمعه با دوستان نمایشگاه باشم.
عذرخواهی بنده رو پذیرا باشید

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 11:05 AM

(05-11-2013 09:49 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط:  
(05-11-2013 09:02 AM)melina نوشته شده توسط:  اولا خداروشکر که از همون اول ازتون جداشدم ورفتم سراغ خرید کتابام......وگرنه چه آبروریزی هایی را شاهد می بودم!!!(کارمند مترو-بیسکوئیت-دستگاههای چاپ و...)4242
به به خانم کاظمی Yosef.gif
اولا ایول ، من اگه جای شما بودم ، به زور هم شده ساندویچ مهدی رو میگرفتم Smile
ثانیا جهت اطلاع خدمتتون بگم که ، کتاب هایی که معرفی کردید ، شماره های 1 و 3 مورد نیاز من هست Smile گفتم که بدونید ، به زودی ازتون گرفته میشه Yosef.gif
ثالثا هیچی دیگه ، میگن تا سه نشه بازی نشه ، این ثالثا هم واسه همین بود Yosef.gif

محمد اگه شما اونجا بودید که باید همه ساندویچ هامونو قایمکی می خوردیمYosef.gif
ساندویچ هاش به یاد اصفهان بسیار کوچیک بود

محمد واقعا می خوام ببینم این کتابا که گفتی به چه درد شوما می خوره؟؟ Yosef.gif

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - مهدی گل محمدی - 05-11-2013 11:10 AM

محمد واقعا می خوام ببینم این کتابا که گفتی به چه درد شوما می خوره؟؟

من هم میخوام بدونم