ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی (/showthread.php?tid=3806) |
RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 08-19-2013 07:41 PM سلام بر دوستان عزیز انجمن رسیدیم به مرحله تکمیل کادر نیروی انسانی. چند وقتیه مشغول انجام مصاجبه و بررسی رزومه برای کارشناس فروش هستیم. ضمنا برنامه ریزی برای نماینده های استانی هم در جریانه. این ماه هم دستگاه رو سفارش می دیم. دفتر کار هم واسه 1 ماهه دیگه آماده می شه. انشاءالله...... RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - aliramzantabar - 08-20-2013 12:16 AM سلام دوست گرامی جا داره واقعاً بابت این حرکت هوشمندانتون تبریک بگم اگر براتون مقدوره جزئیات بیشتری در مورد گرفتن زمین از شرکت شهرک های صنعتی در اختیار سایر دوستان قرار بدید تا بلکه بتونن از این اطلاعات استفاده کنن با تشکر RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - محسن قلي زاده - 08-20-2013 10:34 AM سلام آقا محمد جواد خيلي خيلي حال كردم با جسارت و ريسك پذيري بالاتون خيلي دمتگرم يعني انصافاً آخر پشتكار و شجاعت هستين خيلي كارتون درسته بابت فروش، شايد بتونم باهاتون همكاري كنم در مورد اين زمين گرفتنه و وام گرفتنه يه توضيحات بده ممنون. RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mehdisa - 08-31-2013 08:17 PM آقا محمدجواد واقعا بهتون تبریک می گم چون تو ایران این کارها از هفت خوان رستم هم سخت تره انجامش و امید وارم خسته نباشین و همیشه موفق و شاد باشین فقط یک سوال در مورد تسهیلات داشتم شما تونستین از صندوق ضمانت از تعاونی ها نتیجه بگیرین؟ ممنون می شم اگه تجربه تونو در اختیار بزارین و توضیحی در این رابطه بدین RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 08-31-2013 11:07 PM (08-31-2013 08:17 PM)mehdisa نوشته شده توسط: آقا محمدجواد واقعا بهتون تبریک می گم چون تو ایران این کارها از هفت خوان رستم هم سخت تره انجامش و امید وارم خسته نباشین و همیشه موفق و شاد باشینسلام دوست عزیز . ممنون از محبت شما بانک عامل ما ابتدا بانک کشاورزی بود که صندوق ضمانت با اونها قرارداد داشت و مشکلی از بابت ضمانت تسهیلات نبود اما از اونجا که خودتون هم فرمودید (تو ایران...) پرونده ما به بانک سپه ارجاع شد و اونها با صندوق قرارداد نداشتند و من دوباره از راه دیگه پروژه رو دارم ادامه می دم که انشاء الله به موقش می گم . موفق باشید. RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - علی 59 - 09-04-2013 01:55 PM محمد جواد عزیز واقعاً تلاشتان ستودنیست و مثال زدنی .خسته نباشید. یه درخواست؛ اگه وقت کردین حتما پروسه دقیق و کامل از ابتدا تا انتهای پروژه تان را نوشته (مثل طرح های توجیحی)و در اختیار کاربران عزیز سایت قرار دهید تا اینکه همه عزیزان بتونند از تجربیات گرانقدرتان نهایت استفاده را ببرند و هم در پیشبرد و انتخاب مسیر عزیزانی که خواهان انتخاب چنین کسب و کارهایی هستند سهیم بوده باشید. (البته هر وقت که تونستین، چون میدونم با این تفاسیر سرتون خیلی شلوغه). موفق باشید. ![]() RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - Ali 59 - 09-04-2013 02:05 PM محمد جواد عزیز واقعاً تلاشتان ستودنیست و مثال زدنی .خسته نباشید. یه درخواست؛ اگه وقت کردین حتما پروسه دقیق و کامل از ابتدا تا انتهای پروژه تان را نوشته و در اختیار کاربران عزیز سایت قرار دهید تا اینکه همه عزیزان بتونند از تجربیات گرانقدرتان نهایت استفاده را ببرند و هم در پیشبرد و انتخاب مسیر عزیزانی که خواهان انتخاب چنین کسب و کارهایی هستند سهیم بوده باشید. (البته هر وقت که تونستین، چون میدونم با این تفاسیر سرتون خیلی شلوغه) موفق باشید. ![]() RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 09-06-2013 12:31 PM سلام بر دوستان عزیز قراره فردا (16 شهریور) بریم تهران واسه بستن قرارداد دستگاه . مشاور برندینگ شرکت هم اسامی رو آماده کرده و ما یه بررسی انجام دادیم و بعد از ظهر هم با مشاورمون جلسه داریم. مشاور برندینگ ما آقای دکتر شفیعی ، فرد بسیار خوش فکر و با دانشی هستند. در کنفرانس هایی که شخصا حضور داشتم جزء یکی از بهترین سخنران ها بودن. اما پشت صحنه کار: پوستم کنده شده از بس مشکل میاد سر راهم ، هی حل می کنیم . دوباره یه مسئله دیگه سبز می شه. نگه داشتن یه جمعی که با هم شریکن و سوءتفاهماتی که بعضا ایجاد می شه خیلی سخته. یه نفر باید بشه محور تا مجموعه از هم نپاشه و تقریبا از همه هم بیشتر کار کنه و هم از خود گذشتگی بیشتری داشته باشه. فعلا جورشو من می کشم. بنا به درخواست دوستان برای بیان ریز قضایا باید به عرض برسونم در آینده که شرکت شکل منسجم گرفت و این زحمات به بار نشست حتما این کارو انجام میدم. نکته بعدی اینکه بعد از اتمام مهلت آزمایشی فعالیت شرکت مراسم رونمایی از برندمون رو هم داریم که انشاء الله از دوستان انجمن هم به وقتش برای حضور دعوت میکنیم. آقای کاظمی عزیز هم یادشان باشد که ما قولمان را فراموش نکردیم موفق باشید...... RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - rdx12 - 09-06-2013 02:12 PM سلام دوست من من از اینکه دیدم شروع کردید پیگیر شدید و در راه موفقیت قرار گرفتید خیلی خوشحال شدم. براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم. خواهشی که از شما دارم اینه: قلب تپنده هر بنگاه اقتصادی در هر کجای دنیا سازمان فروش اون بنگاه هستش خواهش میکنم تدبیری داشته باشید تا قلب تپنده مجموعه موفقتون همیشه و با تمام قدرت بتپه... رسالت سنگینی به گردنتون هست. پاسخگو باشید در برابر کسانی که با شما در ارتباط و تعامل هستند(مصرف کنندگان محصولتون و همکارانتون) آرزوی موفقیت های بزرگتر و بیشتری رو در حوزه کسب و کارتون داشته باشید. RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 09-06-2013 05:18 PM (09-06-2013 02:12 PM)rdx12 نوشته شده توسط: سلام دوست من |