سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تمام آگهی های دعوت به همکاری - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115)
+--- موضوع: تمام آگهی های دعوت به همکاری (/showthread.php?tid=11689)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - f.z - 01-12-2015 10:54 PM

سلام دوستان

من مقيم انگلستان هستم و ميخوام كار صادرات از انگليس به ايران رو شروع كنم.

دنبال يه نفر در ايران هستم كه با هم مشاركت كنيم به اين ترتيب كه من كاراي پيدا كردن فروشنده و صادرات و ... رو در انگليس انجام بدم و همكارم كاراي پيدا كردن خريدار و واردات و .... رو در ايران

در صورت تمايل پيام خصوصي بذاريد يا به آيدى من در كيك پيام بدين تا بيشتر صحبت كنيم.

Keek user name:
Fhashemi

ممنون

RE: نیازمند بازاریاب برای ذغال عمده بلوط - f.z - 01-12-2015 11:07 PM

(12-09-2014 10:11 PM)arak_2008 نوشته شده توسط:  
(11-07-2014 01:21 AM)mr.sahamdar نوشته شده توسط:  
(09-14-2014 03:16 AM)hoya نوشته شده توسط:  اگر کسی میتونه بازاریابی ذغال بکنه توی شهرش بهم پیام بده
ذغال بلوط فوق العاده تمیز و با کیفیت
همونطور ک میدونید ذغال بلوط گاز نداره و واسه قلیون اصلا حرف نداره یعنی کسی یک بار با این ذغال قلیون بکشه تا اخر عمرش لب به قلیون با ذغال های دیگه نمیزنه
و میشه واسه کباب هم استفاده کرد
واقعا دوتا قابلیت رو به طور کامل داره نه الکی
قیمت هم مناسبه
پیام خصوصی بدید سریع جواب میدم
هم با گونی میتونم بدم هم کیلویی فقط فله نه بسته بندی
غرب کشور هم هستیم

سلام و عرض ادب
به شما پیشنهاد میکنم با فویل آلمینیوم کوره تاشو بسازید و با یک عدد فندک + دوبسته کوچک ژل آتش زا (شامپوهای یکبار مصرف رو دیدین مثل همونا) در یک پکیج بسته بندی کنید وبفروشید ... میدونید که قیمت ذغال قلیان بیشتر از ذغال کبابیست میتونید حتی یک کاتولوگ کوچیک که از وسط تا میشه و میتونید سر پلاستیک رو باهاش پلمب کنید (مثل سر لواشک ها و آلوچه ها) تو این کاتالوگ تمایز ذغالتون رو + مزایاش و اون اشانتیون هایی که تو بسته اضافه کردید رو بنویسید خیلی به بالا بردن فروش کمک میکنه.
نمونه عکس کوره تاشو رو میتونم تو وایبر یا واتس اپ براتون بفرستم که ایده بگیرید .
یا حق

سلام بچه ها کسی میدونه منظور این آقا چی هست.به درد کار من میخوره اما اصلا متوجه نشدم.جواب پیام رو هم متاسفانه ندادند
ممنون از راهنمایی تان

سلام

فكر ميكنم اگه درست متوجه شده باشم منظورشون اينه كه ذغال ها رو توي بسته هاي كوچيك بسته بندي كنين و يه تكه آلومينيوم فويل كه ميذارن رو سر قليون زير ذغال و يك فندك و ژل آتش زا هم توي همون بسته بذارين به عنوان اشانتيون. اينجوري هر بار كه بخوان قليون درست كنن يك بسته رو برميدارن و باز ميكنن و همه چي هم توش هست و لازم نيست يك كيسه ذغال با خودشون اينور اونور ببرن و دنبال فندك و كاغذ و نفت و غيره باشن.

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - مهدی 1 - 01-13-2015 12:15 AM

(01-12-2015 10:54 PM)f.z نوشته شده توسط:  سلام دوستان

من مقيم انگلستان هستم و ميخوام كار صادرات از انگليس به ايران رو شروع كنم.

دنبال يه نفر در ايران هستم كه با هم مشاركت كنيم به اين ترتيب كه من كاراي پيدا كردن فروشنده و صادرات و ... رو در انگليس انجام بدم و همكارم كاراي پيدا كردن خريدار و واردات و .... رو در ايران

در صورت تمايل پيام خصوصي بذاريد يا به آيدى من در كيك پيام بدين تا بيشتر صحبت كنيم.

Keek user name:
Fhashemi

ممنون

از روابط خسمانه دو کشور که بگذریم35 قصد وارد کردن چه اجناسی را به ایران دارید ؟

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - f.z - 01-13-2015 02:51 AM

اجناس مجاز كه خزانه داري انگلستان اجازه انتقال مبالغ بالاي پول رو واسه خريدشون صادر ميكنه

فعلا دارم روي دارو و تجهيزات پزشكي و بيمارستاني و شايد محصولات كشاورزي مثل گندم تحقيق ميكنم.

البته از اتاق بازرگاني كه تحقيق كردم اين محصولات در سال گذشته بيشترين صادرات رو به ايران داشتن.

جذب سرمایه - bravia2009 - 01-13-2015 10:43 PM

سلام
وقت همگی دوستان بخیر
بنده به تازگی به واسطه یکی از دوستان با این فروم اشنا شدم .
ما یک بیزنسس فعال داریم که در حال رشد و ارتقای این بیزنسس هستیم به همین منظور اقدام به جذب سرمایه با سود مناسبی مینماییم
در صورتیکه دوستانی تمایل به انجام سرمایه گزاری دارند بفرماییند

حداقل سرمایه 10 میلیون تومان

طبیعتا منطقی هست که شما نیاز به ضمانت دارید ، چک و سفته موجود است و در سبقه ما در اینترنت نیز قابل ارائه میباشد .
درصورتیکه دوستان نظری دارند بفرمایند تا باهم تبادل نظر کنیم

ممنون و سپاس گزار

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - jafari12366 - 01-24-2015 12:39 AM

بنده کارگاه لیزر دارم و در تمام زمینه های برش و حکاکی و سوراخکاری فغالیت دارم در صورت داشتن کارهای مربوط به لیزر تماس بگیرید09128930389

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - matgol - 02-10-2015 10:53 AM

واگذاری نمایندگی و جذب بازاریاب از سراسر کشور

صنایع سنگ متین ، مجری فروش ، تهیه و توزیع انواع سنگهاي تراورتن ، گرانيت ، مرمريت ، چيني ، آنتيک ، مرمر و.... در نظر دارد به منظور تکمیل کادر فروش خود به تعدادی بازاریاب حضوری در شهرهای مختلف کشور ، قرارداد همکاری منعقد می نماید .

• شما می توانید در شهر خود نماینده ما باشید .
• هیچ گونه محدودیت زمانی برای بازاریابان از نظر ساعت کاری وجود ندارد .
• محدودیتی برای جنسیت وجود ندارد .
• می توانید بصورت پاره وقت نیز به این کار اشتغال داشته باشید .
• حقوق بصورت پورسانتی محاسبه می شود .
• مناسب برای دانشجویان و کسانی که به دنبال شغل دوم هستند .

در صورت داشتن فعالیت لازم و فروش متوسط ماهیانه 1000 متر مربع سنگ ساختمانی درآمد شما در یک ماه به بیش از یک میلیون و پانصد هزار تومان خواهد رسید .

در صورت علاقه به همکاری با مراجعه به سایت http://www.matinstone.com فرم همکاری را پر نمایید .

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - Donya Dide - 02-10-2015 07:28 PM

فروش گوگرد گازی 99.9%
تحویلFOBبندر عباس
تنی 120دلار
دژاکام 09366661267

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - tan-graphic - 02-10-2015 10:36 PM

آقایون و خانمهای سایت
تقویم تبلیغاتی رومیزی و دیواری کسی خواست برام پ خ یا ایمیل بزنه عکس نمونه بفرستم و درباره قیمت صحبت کنیم
تقویم خصوصی با عکس خانوادگی یا عکسهای کودکتون تک یا تعداد کم برای خونه و میز کارتون یا هدیه به نزدیکان

RE: تمام آگهی های دعوت به همکاری - tan-graphic - 02-10-2015 10:38 PM

همسرم هم پخش کننده مستقیم لباس زیر کوزا هست تو بازار با قیمت خیلی مناسب چون مستقیم از کارخونه کوزا خرید میکنه نه از پخش کننده ها
فروشنده ها و مغازه داران میتونن با شماره ی09194189019 آقای متین فر هماهنگ کنن