بازگشت جادوگر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مباحث داغ (چالش ها) (/forumdisplay.php?fid=142) +--- موضوع: بازگشت جادوگر (/showthread.php?tid=10050) |
RE: بازگشت جادوگر - حمید سیدی زاده - 04-23-2014 07:55 PM سلام جذاب های داستان جادوگر آره سلام به دختر و پسرهای جذاب داستان من اولین خوش تیپ و خوش لباس داستان ما جناب قربانیان با اون ست کت و شلوار سفید همیشه جذاب اول داستان ما بوده و هست . استاد سلام راستش حمید جان خیلی ممنون امروز بعد از ظهر خونه موندم ، چون فکر کردم دخترم و همسرم هم به من احتیاج دارند . آره زندگی همیشه کار نیست ، موفقیت یک کیک هست که با مواد مانند تخم مرغ ، آرد ، روغن و ... که هرکدون به تنهایی کلی بی مزه هستند ساخته میشه . همین هست . این مواد کیک کاملا بی مزه وقتی با هم مخلوط میشه و از همه مهم تر با اصول مخلوط میشه ، تاکید میکنم با اصول مخلوط میشه ، میشه یک کیک خوش مزه . خیلی ممنون از دوست عزیزم جناب مهندس کاظمی بایت پیگری بعضی از موارد . خیلی ممنون کامیار جان ، راستش در همایش نیرو در نمایشگاه تهران شرکت کردیم و در هم ماه میام دفتر راستین میبینمت . یادم نره همیشه جعفر آقا هست و زمان یعنی پول . شب خوش RE: بازگشت جادوگر - phoenix021 - 04-23-2014 09:02 PM استاد سیدی زاده یک پیام خصوصی داده بودم خدمتتون ، ممنون میشم پاسخ بدید RE: بازگشت جادوگر - حمید سیدی زاده - 04-26-2014 10:49 AM سلام خدا سلام یاران جادوگر صبح شنبه رو با یک باور از خوشبختی شروع میکنم .خوشبختی چیه ؟ خوشبختی یعنی اون چیزی که خودت دوست داشته باشی ، نه دیگران . همان باش که می خواهی اگر دیگران آن را دوست ندارند ، خوب بگذار نداشته باشند . خوشبختی یک انتخاب است دوست من . خوشبختی ، راضی نگهداشتن دیگران نیست . یک مورد دیگر هم یادم باشه به قول استاد خسرو شکیبایی تا زنده ایم .... دربرابر کسانی که به خودت علاقه مند کرده ایم ... مسئولیم ... خوش باشیم شادی و +*& RE: بازگشت جادوگر - saeed269 - 04-26-2014 03:22 PM سلام، لطفا به پیام های خصوصی تون تا حد ممکن پاسخ بفرمایین. سپاس RE: بازگشت جادوگر - حمید سیدی زاده - 04-28-2014 07:32 PM سلام به یاران جادوگر یه اون دوستانی که کلی ادب دارند ، آره ادب، چون ادب رو نمی شه خرید ، ولی با ادب میشه همه چی رو خرید . بدون شرح بگم عاشق زندگی ام با تمومه پستی بلندی هاش عاشق خستگی هاشم ، وقتی میرم خونه و خواب به من می چسبه . عاشق تنهایی هاشم ، وقتی من و گیتارم تنها میشیم و با هم میخونیم . عاشق صبح های زود هستم ، وقتی صبح روز فردا رو میبینم و می دونم یک روز کامل با تمومه امکاناتش در خدمت من هست . عاشق انتظار هاشم ، وقتی یک حسی طه دلم قیلی ویلی میره میگه امروز وقت رسیدن فلان آرزوی توست . عاشق مشکلاتش هستم ، که احساس رینگ بکس رو به من میده و نمی گذاره روز هام تکراری بشه . عاشق بد آوردن هاشم ، چون حسی میگه صبر کن حمید خیری در کار است . عاشق مردمم هستم که هر روز صبح در راه شرکت کافیه یک لبخند ممتد بزنی ، محاله به شما لبخند نزنن . عاشق کشورم هستم ، چون به خون کورش و تمدنش هر جای دنیا باشم میبالم . آره من عاشق هستم . عشق همیشه جادو میکنه . ابزار من برای جادو در کارم یک لبخند با مهر ، یک دل صاف و توکل به خدا . یک دست کت و شلوار مشکی ، پیراهن سفید و کراوات مشکی . دور از دسترس نیست زندگی رو زیاد سخت نگیرید . شادی و + *& RE: بازگشت جادوگر - حمید سیدی زاده - 04-29-2014 04:17 PM سلام دوستان عزیزم فکر میکنم این تا پیک زودی بسته بشه دوستان منو حلال بفرمایند جادوگر همین دور برهاست شاد باشید . RE: بازگشت جادوگر - hamid.h - 04-29-2014 04:49 PM سلام آقای سیدی زاده عزیز ، جادوگر محبوب خیلی خیلی ناراحت شدم خبر بسته شدن احتمالی تاپیک رو دادید! ![]() ![]() خدائی نکرده مشکلی پیش اومده ؟ ![]() امیدوارم هر جا هستید پیروز و برقرار باشید RE: بازگشت جادوگر - esijm - 05-22-2014 06:47 PM سلام اقای سیدی زاده به نوشته های شما عادت کرده بودم لطفا باز هم بنویسید. من که خیلی نکات خوبی از شما یاد گرفتم. RE: بازگشت جادوگر - saeedhashemi1371 - 05-22-2014 07:56 PM چرا دبگه نمی نویسی؟ RE: بازگشت جادوگر - حمید سیدی زاده - 05-26-2014 11:51 PM با سلام به یاران جادوگر همون دوستانی که شانس رو گذاشتن کنار دیوار و تیربارانش کردن اون دوستانی که برای رسیدن به موفقیت از دروغ و کلاه برداری استفاده نکردند و همیشه با لبخند مقدشون جادو میکنند . سلام به تموم سلام هاتون سلام به تموم همفکری هاتون و سلام به تموم پیام های خصوصی و اس ام ها و ایمیل ها که کلی منو شرمنده شما میکنه . به خدا گرفتاریه به خدا گفتم چرا روز 28 یا 30 ساعت نبود بتونم بیشتر وقت برای دوستان علی الخصوص این فروم بگذارم . راستش وقتی داشتم پیام های خصوصی رو میخوندم به سه تا پیام متفاوت بر خوردم که ترجیه دادم به جای جواب خصوصی ، جواب دوستان رو در پیام کلی در این تاپیک بدم . دوست اصفهانی من سلام ، دوست میان ساله من سلام ، دوست بندر عباسی من سلام . به خدا حرف نداری ، تکی دوست بندر عباسی من میگه آقا من یک 6 متر فضای کاردارم و حدود 100 تومان هم پول و میخوام شروع به کاری کنم که در ماهه اول چند میلیون و در ماهه های بعد چند میلیون های دیگر برام بندازه . مااشاالله قابل توجه بعضی ها که میخوان همه چی جور باشه بعد کار رو شروع کنند . تو 100 تومن پول داری و 6 تر فضای کاری و چیزهای دیگه هم داری . تو بدن سالم داری و از همه مهم تر اراده و جاه طلب هستی . کی گفته جاه طلبی بده ، اتفاقا دنبال جاه طلبی باشید و جا های خوذتون رو پیدا کنید عزیزان . ماشالله . ببین دوستان این نوع کار نیست که ادم رو در اون کار موفق میکنه ، بلکه خود دید آدم هست که کاررو رونق میده و موفق میکنه . ببین دوستان من عاشق چه کار هستی اون کاری که وقتی در حال انجام هستی ار گذشت وقت خبر دار نمی شی و حتی اگر مجبور بشی یک ماهی مجانی کار کنی به خاطر لذتش انجام بدی . پاشو رفیق از همین امشب اتیش بزن به زندگی و فرصت از دست ندیم همین دیروز بود که اول سال بچه ها از آرزوهاشون میگفتند و الان ماهه 3 شد و دیگه 9 ماه دیگه تا آخر سال نداریم . بریم به اصفهان . رفیق اصفهانی من سلام اول یک زحمت بکش 11 تومان بریز در سطل آشغال و دیگه بهش فکر نکن تا وقتی که به پولت نگاه کنی که چزوری داره تموم میشه همین طور عثقب میمونی ، رفیق من به جای پولت به قدر رعنا خود نگاه کن به توانایی های که داری که می تونه کوه رو جابه جا کنی . آره باید شروع کنی بالاخره از یک جایی ، برای جابه جایی کوه هم باید از سنگ ریزه هاش شروع کرد و عتری نیست . تو هیچ وقت تنها نیستی ، هم به جای فوت اون خدا بیامورزها به کس هایی که دور برت هستند و توجه کن به خدا متأهلی یه نعمته به خدا این عهد ازدواج وقتی پایه های درستی داشته باشه سکویه پرتاپی میشه برای من و شما ، همین متاهلی بوده که که شما دنبال زندگی بهتری هستی ، خوب پاشو یا علی رفیق من ، پاشو مرد دیگه 9 ماه بیکاری بسه ، دیوار های ذهنی لعنتی رو بریز بیرون و همین فردا با فکر ازاد یک روزنامه بگیر و رزومتون بنویس و شروع کن . به فکر پولت نباش و کاری مستقل شروع نکن بلکه وارد کار نیمه روزه شو که به کاری علاقه من هستی . مثلا : اگه میخوای وارد کار دستگاه های خنک کننده بشی از باد بزن شروع نکن بلکه استخدام شرکت کولر سازی بشو و بعد با کسب تجربه و ارتباط کارخونه خودت رو راز ندازی کن . من میذونم خبر خوش موفقیت رو مثله خیلی از دوستان دیگه به من میدی . دوست میان ساله من سلام . کی گفته شما شکست خوردی ، میشه شکست رو تعریف کنی . من میگم شکست یعنی انجام تصمیم نادرست و انجام تصمیم نادرست یعنی تجربه و داشتن تجربه یعنی درب ورودی موفقیت . پس با این معادله شما اول درب موفقیت هستی و احتیاجی به قفل ذهن نیست . کی گفته بازار یابی نیاز به روی زیادی داره ؟ بلکه نیاز به عشق داره . مثال : یک بنده خدای داره میره ، یک تراول 100 تومانی داره از جیبش می افته بیرون ! شما چی کار میکنی ؟ بی توجه رد میشی یا نه میری با لبخند نزذیک میشی و میگی آقا سلام یک تراول داره میافته . طرف چی کار میکنه ؟ کلی حال میکنه و تشکر . و شاید با هم رفیق هم بشین . خوب این نیاز به رو داشت یا سخت بود ؟ شما با یک اطلاعات به طرف هم سود رسوندین و مانع ضرر اون شدین . خوب یک کالای که می دونین خوب هست و قیمتش هم مناسب هست به دوستون معرفی میکنید و با فروش اون به سفره اون سود و مانع ضرر اون میشین. این دید بازایابی رو باید داشته باشین سروران . و در آخر کلید موفقیت بازار یابی نیست بلکه یاعلی گفتن و حرکت هست . کلیدش لذت بردن از زندگی و توکل داشتن هست و بس . عزیزان و خودتون شروع کنیم یه بمب هسته ای بردارید و تموم قدیم های رو منفجر کنیم تموم . مهم نیست کی بودی و چه طور زندگی کردی ، مهم نیست چقدر پول داری و کلی پشتوانه تو هست . مهم این هست که از امشب که این مطالب ها رو خوندی میخوای چیکار کنی از اون زندگی مزخرف دست بکشی و قدر همین یک بار زندگی رو بدونی یا نه ؟ رفیق من تا حالا ذقت کردی چرا آینه عقب ماشینها انقدر کوچیک هست و شیشه جلو ماشین ها چقدر بزرگ . یعنی گذشته فقط به اندازه یاد آوری بسه و دیگه انقدر بهش نگاه نکن بلکه فقز متمرکز جلو باش و آینده رو بچسب عزیز وقتی رو به خورشید باشی حتما سایت عقب شما می ایسته . من حال تک تک شما دوستان رو می دونم ، من خودم طعم تنهایی و بی پولی رو چشیدم و فقل کردن ذهن رو از همه شما ها بهتر میدونم . آره من هم وقتی بی پول شدم حمله دوست و آشنا رو دیدم . ولی الان داستان فرق کرده وقتی از خودم شروع کردم و گفتم خودم برای خودم قرار چیکار کنه نه دیگران . من تنها نیستم و حمید یک حمید دیگه رو داره و کافیه با حمید درونش آشتی کنه تا خدا جواب سلام منو بده . آی دوستان من اصلا دینی نیستم و در حضور دوستانی مسلمون ، مسیحی و ... و حتی بی دین هم صحبت کردم . نمی شه قدرتی ماورا قدرت خومون رومنکر بشیم . خدا خیلی مارو ، آره من و شما و همه رو دوست داره ، فقط دوست عزیز من کافیه بخوای . اولین قدرم اینکه تسلیم بشی ، آره تسلیم خودت شو تا راه های جدید شروع به باز شدن بکنه . یادمون نره ما فقط یک دوره بندگی می کنیم ولی خدا عمری خدایی کرده . اون حواسش هست هم به من و شما . من عاشق لبخند تم خدا . وای چه حالی دارم امشب و من ، خدا و شما یک روزی میشه فقط پیغام های موفقیت دوستان رو فقط دریافت میکنم . خیلی نزذیکه ، آره نزدیکه جادوگر همین دورو براست کافیه سرچ کنید پیدا میشه ، همیشه به یادتون هستم عزیزان سبز باشید سبز باشید |