سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن (/showthread.php?tid=8004)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 12:22 AM

آخ آخ آخ اندازه 150 سال آبرومون جلو محمدرضا و عظیم رفت با این فیلم ها Yosef.gif

سبحان دادا می خواستی بیاییییییییییییییی. البته شما که از طرق من گزارش لحظه به لحظه داشتیYosef.gif

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - ali mohammady - 05-11-2013 12:23 AM

(05-11-2013 12:18 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  من و محمد و مهیار رو باید در اولین فرصت ساندویچ و بستنی مهمون کنید وگرنه ما اعتصاب میکنیم Big Grin
بعد جناب اقای علی اقا ، ما نیستیم بچه ها رو بستنی مهمون میکنی ؟ دادم 150 تا میخ جوش دادن به یه میلگرد 20 حدود 60 سانتی ، قراره یه کتک مفصل بهت هدیه بدم تا دیگه سهم الارث من و محمد و مهیار رو فراموش نکنی 5_0025_002

سبحان من حافظه ام پاک شده و چیزی یادم نمیاد اگر هم بستنی ای در کار بوده کار من نبوده هر کس دونگ خودش رو حساب کرده

بابا یکی بیاد من از دست این موجود بیرحم نجات بده یه بستنی خوردیما که اونم یادم نمیاد حالا باید 150 تا میلگرد بخورم
سبحان اینا شایعه درست کردن من و بستنی خریدن؟اصلا من بستنی میدونم چیه؟
ادمین ادمین امنیت امنیت
ادمین ادمین امنیت امنیت

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 12:25 AM

بستنی خوردیم اونم چه بستنی خیلییییییییییییی خوب بود، خوشمزه در فضائی رویائی Yosef.gif

راستی رفتیم بخش صنعت چاپ نمایشگاه، از این دستگاه تایپ قدیمیا بود این علی و مهدی تا خراب نکردنش که دست بر نداشتنYosef.gif Yosef.gif

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - mohammadshamosi - 05-11-2013 12:30 AM

من میگم شماها جنبه دیدن آثار تاریخی و هنری و کلا قدیمی رو ندارید ، دوباره بگید نه Yosef.gif
اون از کاشون که رفتیم ، خانم معاون یادته دیگه؟! Smile
این هم از دستگاه قدیمی تایپ Smile

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - ali mohammady - 05-11-2013 12:33 AM

(05-11-2013 12:25 AM)m_sh نوشته شده توسط:  بستنی خوردیم اونم چه بستنی خیلییییییییییییی خوب بود، خوشمزه در فضائی رویائی Yosef.gif

راستی رفتیم بخش صنعت چاپ نمایشگاه، از این دستگاه تایپ قدیمیا بود این علی و مهدی تا خراب نکردنش که دست بر نداشتنYosef.gif Yosef.gif

حداقل بگید کی بستنی خرید؟؟اخه من مگه بلدم بستنی بخرم؟؟
سبحان بشنو و باور نکن!!!بستنی نمیدونم چیه

اصلا نمایندتو بفرست بیاد من بهش بستنی بدم
قسمتی که رفتیم بخش چاپ وصنعت رو یادمه اما از چیزای دیگه خبری ندارم
باور کن شاید من نبودم بستنی خوردن یا شاید با نماینده من بستنی خوردن

بستنی برای من که سرما خوردم ضرره!!!
اقا کامیار و مهدی هم هر کدوم یه بار اب معدنی خریدن نمیدونین چه اب معندی خوشمزه و گوارایی بود اندازه 150 تا چشمه اب طبیعی با کیفیت بود بستنس ای که خریدیم اصلا کیفیت نداشت اما اب معدنی ها رو نگو و نپرس خیلی خوب و خنک و گوارا وای چه ابمعدنی هایی بود

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - مهدی گل محمدی - 05-11-2013 12:39 AM

(05-11-2013 12:25 AM)m_sh نوشته شده توسط:  بستنی خوردیم اونم چه بستنی خیلییییییییییییی خوب بود، خوشمزه در فضائی رویائی Yosef.gif

عجب!

اونوخت کی بود دکمه های ماشین تایپ رو زده بود گیر کرده بود؟؟؟؟
کی اومد درستش کرد؟؟؟

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 12:40 AM

آخ آخ آخ یه چیزی یادم رفت بگممممممممممم
این علی و مهدی یه صحنه رفتن یعنی من و کامیار که اصا رومون نمی شد بگیم با اینائیمYosef.gif Yosef.gif

مهدی رفت بیشکوئیت یچه مدرسه ای ها که اومده بودند گشنه و ها و هلاک بودندو گرفت و زودی بلعید بعدشم علی بدو بدو رفت این کار دور از انسانیت را انجام داد!!!!

بدانید و آگاه باشید که این دو نفر چه جنایت ها که نکردن Yosef.gif یعنی پسربچه مدرسه ای ها را هم غارت کردن ایناYosef.gif

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - ali mohammady - 05-11-2013 12:53 AM

(05-11-2013 12:40 AM)m_sh نوشته شده توسط:  آخ آخ آخ یه چیزی یادم رفت بگممممممممممم
این علی و مهدی یه صحنه رفتن یعنی من و کامیار که اصا رومون نمی شد بگیم با اینائیمYosef.gif Yosef.gif

مهدی رفت بیشکوئیت یچه مدرسه ای ها که اومده بودند گشنه و ها و هلاک بودندو گرفت و زودی بلعید بعدشم علی بدو بدو رفت این کار دور از انسانیت را انجام داد!!!!

بدانید و آگاه باشید که این دو نفر چه جنایت ها که نکردن Yosef.gif یعنی پسربچه مدرسه ای ها را هم غارت کردن ایناYosef.gif
خانم معاون اشتباه گفتین
اولمن رفتم پیششون بیچاره ها تعجب کردن گفتم اقا یه دونه بیسکویین به من دیدین؟
گفتن اره
بعد مهدی مثل ببر گرسنه پرید وسطو گفت به من هم بدین اونا هم یه دونه به مهدی بیسکویت دادن

اون پسرا دیدن شما دارین نگاه میکنین که خودشون اوردن یه بیسکویت دیگه به ما دادن

به حافظه ام شک کردم چم شده؟چرا اینا رو الان که تنها فک میکنم یادم نمیاد؟

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - مهدی گل محمدی - 05-11-2013 12:54 AM

Yosef.gif Yosef.gif Yosef.gif

بدبخت ها از ترسشون اومدن اونی هم که دستشون بود رو به من دادندو عذر خواهی کردند که کلا بیسکوئیت خوردند...قول دادند دفعه بعد خودشون بیارند به من بدن...Yosef.gif

RE: بیست و ششمین نماشگاه کتاب تهران......... و بازدید از آن - MARYAR - 05-11-2013 12:56 AM

کودکان بی گناه در دست دو ببر گرسنه Yosef.gif فیلم امشب سینما نمایشگاه Yosef.gif