تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ (/showthread.php?tid=574) |
RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - اميد مير - 06-25-2012 11:40 PM هيج چيزي نمي تواند انسان را كه فكر سالم و درست در ذهن دارد مانع رسيدن به اهدافش شود هيچ چيز در روي زمين نمي تواند به انساني كه فكري نادرست در ذهن دارد كمك كند ![]() RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - iranboy - 06-26-2012 01:19 AM سلام خدمت دوستان عزیز من هر چه در این تاپیک نگاه کردم چیزی از تکه کلام در این تاپیک ندیدم به نظرم نام این تاپیک به این نام: ( جملات آموزنده از بزرگان) تغییر پیدا کنه بهتر باشه . موفق باشید. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - یک همراه سبز - 06-26-2012 08:29 AM دشوارترين قدم همان قدم اول است. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - یک همراه سبز - 06-26-2012 08:44 AM n بار سقوط کردی n+1٬ بار برخیز RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - SAMIRA - 06-27-2012 04:04 PM راستش من به جای تکه کلام میخوام ی شعری رو بنویسم که پر معنیست. هیچکس منتظر خواب تو نیست که به پایان برسد لحظه ها می آیند، سالها می گذرند... و تو در قرن خودت می خوابی... هیچ پروازی نیست برساند ما را به قطار دگران ... مگر انگیزه و عشق، مگر اندیشه و علم... مگر آئینه و صلح، و تقلاء و تلاش... بخت از آن کسی است، که مناجات کند با کارش... و در اندیشه یک مسئله، خوابش ببرد... و کتابش را بگذارد، در زیر سرش... و ببیند در خواب، حل یک مسئله را... باز با شادی درگیری یک مسئله، بیدار شود ... RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - VICTORIA - 06-28-2012 05:53 PM در فردا چه وجود دارد که در امروز نیست؟ RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - vahid61 - 06-28-2012 08:28 PM کوچکتر که بودیم …. ایمانمان بزرگتر بود بابادک می ساختیم و نمیترسیدیم که باد نباشد. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - صدفی - 06-28-2012 10:42 PM هرکس باید روزانه یک آواز بشنود ، یک شعر خوب بخواند و در صورت امکان چند کلمه حرف منطقی بزند . گوته RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - Euneed - 06-29-2012 02:31 PM آنقدر ديوانه ام كه فكر ميكنم ميتوانم دنيا را تغيير دهم از خودم RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - shahrasebi - 06-30-2012 08:39 AM الله اکبر
خدا بزرگتر از اون چیزی ه که آدمها فکر می کنند ، پس فقط خدا و خدا و خدا... ایاک نعبد و ایاک نستعین |