گروه قم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه قم (/showthread.php?tid=2496) |
RE: گروه قم - poldar - 01-03-2017 04:13 AM سلام دوستان از بين همشهرياي عزيز كسي مسلط به برنامه نويسي اندرويد هست به صورت كاملا حرفه اي RE: گروه قم - shahcar - 02-10-2017 02:05 AM شریک و همکار برای سایت فوتبال بچه های قم تازگی روی یک سایت ورزشی کار می کنم و قالب ، اخبار بروز و لحظه ای ، جدول ورزشی تقریبا اماده است .... اما برای ایجاد تیم و گروه پشتیبانی برای اداره سایت به دو یا سه شریک و همکار نیاز دارم تا بتوانیم امکانات سایت را افزایش بدهیم ( افزودن انجمن ورزشی، فروشگاه انلاین، بخش مقالات، گالری فیلم) و کارهای مانند نظارت بر سایت، نویسندگی، نظارت بر اخبار، درج ویدئو ها و .... ++ مخارج سایت را تقسیم می کنیم بر اساس توافق ++درامد های سایت را تقسیم می کنیم بر اساس توافق اشنایی با وردپرس، کار با انجمن، اشنایی با ویرایش قالب و سئو کافی است برای شروع... هر کسی علاقه و حوصله کار بلند مدت و کار تیمی را دارد بسم اله... لینک سایت در امضاء allderby.ir telegram: nz0007 RE: گروه قم - reza-k - 04-16-2018 12:06 AM سلام از دوستان اگر کسی ایده کاری پرسودی داره، بنده حاضر به مشارکت و همکاری هستم، مقداری هم سرمایه دارم که میتونم تو کار سرمایه گذاری کنم 09193548958 |