پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) (/showthread.php?tid=12374) |
RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 12-01-2014 05:24 PM با درود دوستان برای تولید محصول "کودک نخخبه " 1- 4 یا 6 تا DVD آموزشی باید طراحی و تولید کنیم ، تولید اورجینال(پشت نقره ای) من سوال کردم ، کمترین قیمت هر دیسک 400 تومان در میاد یعنی از قیمت تمام شده محصول 2400 تومنش می ره برای دیسک ها ، که سه تاش انگلیسی و سه تا فارسی از دوستان کسی تجربه ای در امر ساخت محتوا ، حالا چه جنبه های فیلمبرداری و میکس و مونتاژ و چه طراحی فلش و ... داره از چند تا شرکت سوال کردم ، قیمت چند ده میلیونی برای تولید همچین محتوایی بهم دادن !!!! RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - moele - 12-01-2014 07:04 PM آقا مهدی مگه ساخت اینها مجوز نمی خواهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟احتمالا برای مجوز دادن هم ثبت شرکتی ،موسسه چیزی نیاز داره درسته؟؟؟؟؟؟قبل ساخت محتوا دنبال اینها بودید؟؟؟؟؟؟ RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 12-01-2014 08:31 PM چرا تولید دیسک مجوز می خواد ، ولی از لحاظ اخذ مجوز مشکلی نیست شرایطش موجوده RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی گل محمدی - 12-01-2014 09:07 PM مهدی جان محمد شموسی استاد طرحی فلش هستش.... با ایشون باید یه صحبتی بکنی RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - sinap - 12-01-2014 10:09 PM آقا مهدی شما چه محتوایی رو میخواد با دی وی دی ارائه کنید که 3 تا دی وی دی میشه؟ میکس و مونتاژ ، در حد کارگردانی ، بازیگری و تدوین یک فیلم کوتاه ( آماتور :دی) تجربه کار داشتم که برمیگرده به 3 سال پیش اگر انیمیشن نباشه نیاز به بازیگر و اجاره یک سری تجهیزات نورپردازی و تصویر برداری و ... هست کار وقت گیری هم هست البته اگه تیم خوبی باشه امکان پذیره اما خب اینکه قراره شخصیت ها عروسکی باشن یا واقعی ، محدوده سنی مخاطبین و... ؟؟؟ من نمیدونم دقیقا چی توی ذهنتون هست؟؟؟ ولی چون کار واسه بچه هاس باید خیلی فانتزی باشه تا جلب توجه کنه انیمیشن میتونه گزینه بهتری باشه البته انیمیشن داریم تا انیمیشن! یه موقع شما یک شخصیت میخواید مثلا ثابت وایساده و فقط لبش تکون میخوره و گاهی اوقات هم سر و دست و پاش این رو با فلش میشه ساخت البته من تجربه ای در این زمینه ندارم ولی خب یکم خسته کننده است و جذابیتی نداره الان این ویدئو رو ببنید دقیقه 4 به بعد انیمیشنی هست که توی نرم افزار میشا و کوشا هست: http://www.aparat.com/v/XSzDv اگر کسی یا کسانی توانایی ساخت انیمیشن داشته باشن خیلی بهتر هست اگه بخواید به صورت انیمیشن کار کنید در مورد صداگذاری شخصیت ها فک کنم بتونم همکاری کنم :دی RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - کاردان - 12-01-2014 10:49 PM اساتید گرامی پکیج فوق برای چه رده سنی قرار است طراحی شود؟ محتویات جز 6 دی ودی دیگه چی داره؟ زبان های خارجی جهت آموزش چیست؟ RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 12-01-2014 11:08 PM [b]براورد قیمت تمام شده [/b] این پکیج های آموزشی ، حالا انواع مختلفی که توی بازار هست " بی بی انیشتین صد آفرین بالا بالا هوشیار یا همچین چیزی کودک نخبه و امثالهم " همگی تشکیل شدن از چند تا دیسک که می تونه سی دی و دی وی باشه + تعدادی فلش کارت که می تونه کوچک بزرگ ،یکرو یا دورو باشه + یک جعبه متاسفانه در رقابت ، اکثرا روی کثرت محتوا تبلیغ می کنند نه کیفیت محتوا به همین دلیل هست که مجبوریم تعداد دیسک ها را بالا بگیریم !!! اما چیزی که توی ذهن و برنامه من هست. یک پکیج آموزشی دو زبانه ، هم فارسی و هم انگلیسی ، بر اساس تکنولوژی آموزشی تصویر ذهنی ، قابل استفاده از 6 ماه تا 6 سال 1- این مجموعه شامل چند عدد سی دی و دی وی هست که محتوای اون شامل فیلم ها و تصاویر فلش کارت ها همراه با تلفظشون هست که برای کودک پخش می شه. یک سری ازدیسک ها برای آموزش انگلیسی و یک سری دیگه برای آموزش فارسی در یکی از این دیسک ها هم آموزش کار با پکیج برای پدر و مادر توضیح داده می شه 2- مجموعه ما شامل تعدادی مثلا 200 عدد فلش کارت هست که به صورت پشت و رو چاپ می کنیم ، یک طرف انگلیسی و یک طرف فارسی ، در بالا تصویر و در پایین هم نوشته ، باز این تعداد 200 تا هم به خاطر تبلیغات هست 3- سایر مواردی که می تونیم در پکیج قرار بدیم بسته به ایده های دوستان داره ، ولی یک کتاب داستان ، یا کتاب رنگ آمیزی حروف الفبا یا امثالهم هم می تونه تبلیغ خوبی برای فروش باشه البته همه این موارد هزینه بر هست براوردی که من از هزینه ها کردم برای تیراژ 5 هزار عدد 2400 برای 6 تا دی وی دی 300 کاور سی دی 13 شیت 50*70 دورو 104 زینگ * 15000 هر پکیج = 300 تومان می خوره 130 هزار دور چاپ = 300 هزینه چاپ به هر پکیج 32500 برگ مقوا گلاسه دورو = به هر پکیج 5000 تومان می خوره برش هربرگ 30 به هر پکیج 160 هزینه امباس و برش می خوره حدود 2000 تومان هم هزینه جعبه لامینت سلفون شده می شه یعنی روی تیراژ 5 هزار تا هر پکیج با ماکزیموم تعداد فلش کارت و دیسک و بالاترین کیفیت چاپ و مقوا ، هر پکیج برامون 10500 تمام می شه به این 10.5 فقط هزینه های اخذ مجوز و طراحی و تولید محتوای دیسک ها اضافه می شه که فکر نکنم مبلغ زیادی به هر محصول بخوره حالا با فرض اینکه این پکیج به دستمون 10 11 تومن برسه ، و با فرض اینکه مثلا 10 نفر بشیم ، هر نفر 500 تا پکیج داره برای فروش نظر بدید ببینیم آیا اصلا صرفه اقتصادی داره ، به نظرتون روی محصول چقدر قیمت بخوره ، و چند می تونیم عمده بفروشیم و چند تومان به دست مصرف کننده برسه راحت خرید می کنه ؟ ![]() RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - hadi1987 - 12-02-2014 12:15 AM آقا مهدی ممنون بابت وقتی که میذارین به نظرم من قیمت تموم شده ای که گفتین با توجه به کیفت کاملا قابل رقابته . یه ایده هم داشتم در صورت صلاح دید جمع ازش استفاده بشه. به نظرم یکی از سی دی ها رو اختصاص بدیم به نرم افزارهای اندروییدی که در رابطه با آموزش کودکان هست و خیلی جالبه. با توجه به اینکه اکثرا تو دست بچه های امروزی یه تبلت هست اگرم نباشه حداقل یکی از والدین یه گوشی اندروییدی دارن.بد نمیشه اگر مجموعه نرم افزارای اندروییدی تو پکیج باشه. برای مثال :دختر من که چهار سالشه بیشتر اوقات ترجیح میده تا با این نرم افزارا کار کنه...مسواک زدن دخترمو مدیون یکی از همین برنامه هام که در پایین چند تا نمونه عکس ازشون میذارم. بازی پازل که بعد از رد کردن مرحله تلفظ انگلیسی شکل رو میگه RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - hadi1987 - 12-02-2014 01:10 AM مردم ترجیح میدن پکیجی رو بخرن که جدا از قیمت ایده الش یه چیزی باشه که چند تا اولویت بیشتر از جنس مشابه داشته باشه در رابطه با قیمت تمام شده ای که گفتین به نظر من این پکیجو راحت میتونیم تو رنج قیمت 20 الی 30 هزار بصورت عمده بفروشیم که یه سود 30 درصدی هم به فروشنده بدیم.در نهایت قیمت چاپ شده روی پکیج چیزی بین 30 تا 40 هزار تومن باشه. البته نظر شخصیه و احتمال دار بالاتر یا پایینتر بره. RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - alk - 12-02-2014 02:46 AM با سلام خدمت همه دوستان ایده کار مشارکتی بسیار خوب و قابل تقدیر است. ولی برای عملی شدن یک سری مشکلات داره که شاید به سادگی بشه حلشون کرد. 1-برای جلب اعتماد سرمایه گذاری لازمه افراد همدیگه رواز نزدیک ملاقات کنن، که این مشکل رو میشه به سادگی با تشکیل گروه های استانی و منطقه ای حل کرد. 2- نیاز هست سیستم حقوقی تشکیل بشه مانند ثبت شرکت ( بنده خودم در مجموعه ای تقریبا شبیه به این موضوع ولی کوچکتر شرکت ثبت شده ای دارم که به صورت گروهی مشغول یک سری فعالیت های تحقیقاتی هستیم که قابلیت انجام همچین فعالیت هایی نیز وجود دارد-محل شرکت در تبریز) راه حل: در هر منطقه یا استان بنا به ظرفیت میتوان همچین شرکت هایی را ایجاد کرد یا از شرکت های موجود استفاده نمود و طرح ها را غالب شرکت ها( که بهم لینک هستند) در تمام کشور اجرا نمود. با اجازه از مسئول سایت از افراد علاقمند به فعالیت در این حوزه دعوت به همکاری میکنم تا به صورت حضوری در مورد ایده ها بحث کنیم. البته نتایج رو در همین سایت به اطلاع عموم برسونیم تا در کل کشور قابلیت اجرایی داشته باشه |