سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران (/showthread.php?tid=9579) |
RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - مهدی 1 - 09-14-2013 08:18 PM خوب اینطور که مشخصه به سلامتی این سفر هم به خوبی و خوشی برگزار شده و همه دوستان خوش و خرم روزی را کنار هم بودن ، و از عکس هایی که دوستان زحمتش را کشیدن هم مشخصه که تنگه واشی الحق و النصاف جای زیبا و خوش آب و هوایی بوده و حتما هم به همگی خیلی خیلی خوش گذشته. و اما این سفر هم تمام شد و حسرتش موند به دل کسایی که می توانستن برن ولی دل دل و دست دست کردن و جاموندن به امید سفر پرشور دیگه ای در آینده نچندان دور و همچنین عرض خسته نباشید به همه دست اندرکاران این سفر RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - Aseman - 09-14-2013 08:30 PM اینطور که معلومه آقای شموسی میونه خوبی با آب نداره ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - MARYAR - 09-14-2013 08:37 PM (09-14-2013 08:04 PM)صدفی نوشته شده توسط: سلام به همه عزیزانم غزیزممممممممممممم شما مثل همیشه عالی عالی بودی. خواهرم شیفته شخصیا او شده بود مثل من. تو هم منو ببخش گلم اگر چیزی تو این سفر کم و کاست بود. دلم براتون تنگگگگگگگگگگگگگگ شدهههه. آخه این آخر هفته چند روز با هم بودیمممم چه زود گذشت شهرزاد جونم ![]() ![]() ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - MARYAR - 09-14-2013 09:33 PM پنجمین سفر انجمن هم به پایان رسید و کلی دل تنگ هستیم باز هم. تو این سفرها دوستانی پیدا کردیم که از فامیل و دوستان چندین ساله هم برایمان غزیزتو و محبوب ترند. شاید فکر کنید این ابراز دل تنگی ها و این تعریف از هم ها غلو باشد اما وقتی در این جمع حتی یک روز فرار بگیرید می فهمید حس الان ما را . می فهمید که چقدر قلبای ما با شاید 2-3 بار دیدن هم به همدیگه نزدیک شده. با اینکه مهدی 1 را فقط یک بار دیدیم اما همه تو این سفر یادش بودیم و مدام ازش یاد می کردیم با اینکه سبحان را 2 باز فقط دیدیم اما انگار یک برادر را می دیدیم که چند ساله ازمون دوره و برای خوش گذروندنش توی تهران همه کار کردیم. با اینکه صبح زود راه افتادیم با اینکه خیلیامون شبش نخوابیده بودیم و صبح یه اتفاق کوچولو افتاد که اگر خانواده یا فامیل بودند کلی غر می زدند اما همه دوستان همون اتفاق کوچیک را به خاطره ای شیرین و پر از خنده تبدیل کردند. واقعا لذت می برم از این همه صمیمی و یکدلی سال ها بود در مورد تیم ورک تحقیق می کردیم و به دنبال یه همچین آدمای یکدلی در تیم بودیم اما پیدا نمی شد شاید برامون به یک افسانه تبدیل شده بود تا به این جمع از دوستان ناب رسیدیم و یکدلیشون را در سفر ها و معاملات در یافتیم. واقعا درست گفتن که آدما را باید در سفر شناخت... واقعا از ته دل لذت می برم از خنده و شادی و دل جوون عمو هوشنگ گل خودممممممم واقعا شاد می شم از این همه انرژی و شادی و یک دلی داداش میر عباس و مریم بانو که تو این جمع این همه الگو شدن واقعا افتخار می کنم به دوستی با شهرزاد عزیزم و آقا نسیم . این زوج موفق و خوشبخت که از خنده ها و صحبتاشون آدم سیر نمی شه. شهرزاد مث خواهر کنارمه تو همه سفرا و هم دلم شده دیگه. واقعا افتخار می کنم به داشتن داداشایی چون مهدی که با اینکه 10 سال از من کوچیکتره اما روح و ذهن بزرگی داره و من خیلی چیزا ازش یاد گرفتم، علی که خیلی ساده و پاکه و واقعا همه نصایح و تجربیات دیگران را به گوش دل می شنوه و انجام میده، محمد که تلاش و زلالیش تو انجمن زبانزده، سبحان که با اینکه سنش خیلی کمه انا بزرگ فکر می کنه و تلاشش ده ها برابر هم سناشه و هیچوقت نا امید نمی شه. آقا کیارش که خیلی خوش فکر و با انگیزه هستن. و تشکر می کنم از صبر و همکاری خانواده کامیار عزیزم. مادر عزیز و مهربان و همیشه خنده رو که ماشاله به انرژی شون با چه سرعتی تنگه ها را رد می کردند. کتی و خاله و زندائی که همسفرهای هماهنگ و خوش صحبت و خنده روی ما هستن و تشکر می کنم از خوش رویی و صبوری شراره گلم (دختر آقای قربانیان) تشکر می کنم از مرضیه و بهروز که واقعا در تهیه غذا و ماشین کمک ما بودند و با اینکه اولین سفرشون با ما بود خیلی زود با همه اخت شدند. تشکر می کنم از آقا حمید که تو این دو سغر واقعا برای تهیه جوجه ما را مورد لطف قرار دادند و واقعا ما را به دست پحتشون عادت دادند. همتون عالی و پرفکت هستید دوستون دارمممممممممممم RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - صدفی - 09-14-2013 09:55 PM (09-14-2013 08:10 PM)Delta.H نوشته شده توسط:(09-14-2013 08:04 PM)صدفی نوشته شده توسط: سلام به همه عزیزانم آقا حمزه داشتیم؟؟؟؟ ![]() ولی جاتون خیلی خالی بودا اون نامه اتون رو هم چند بار مرور کردیم RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - کامیار کاظمی - 09-14-2013 10:02 PM مهدی و سقوط آزاد : ![]() و ... ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - صدفی - 09-14-2013 10:04 PM خیلی خوشحالم کنارم دارمتون دوستانم مریم عزیزم خواهر مهربون و دوست داشتنی من ممنونم بابت همه خوبیات آقا کامیار گل شخصیت مهربون و آرومت مارو مجذوب کرده استاد عزیزم عمو هوشنگ عزیز بودنت کنار ما دلگرمی بزرگیه مرضیه و بهروز عزیز که خیلی زود جوش و فعال بودنند هدی دوست گل و خوش خنده مهدی و محمد و سبحان و علی و سعید عزیزم برادرهای کوچک من هستید و بهتون افتخار میکنم آقا کیارش هم پا و خوش خنده آقا حمید فعال و دلسوز مادر عزیزمون که شیفته اخلاق و رفتارشون شده خاله فرح عزیز و متین کتی پرانرژی و مثبتم زندایی عزیز که بسیار آروم و متین هستند شراره عزیزم که عاشقش شدم خیلی لذت بردم از بودنش عباس آقای خوش صحبت و خوش اخلاق مریم خالدی عزیزم که همیشه صبور و آروم هستند پرنیان خوش خنده و شیرینم RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - mir abbas - 09-14-2013 10:24 PM دوستان اینم دو تا عکس از دوستانی که ژست عکس گرفتن ![]() ![]() من و استاد قربانیان و محمد شموسی و علی محمدی و اقا کامیار و اقا کیارش !!!! ![]() RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - mohammadshamosi - 09-14-2013 10:30 PM سلام به دوستان عزیز من هم بعدازظهر رسیدم منزل این چند روز واقعا عالی عالی بود ، مخصوصا بعد از این مدت که فقط مشغول کار بودم این چند روز کل انرژی از دست رفته ام رو برگردوند از تک تک دوستان گلم تشکر میکنم که مثل همیشه یه خاطره شیرین و به یاد موندنی برام ساختن مخصوصا از داداش کامیار و آجی مریم که کلی زحمت کشیدن این چند روز و برای راحتی و شادی ما همه کاری کردن از داداش مهدی و علی گل هم بابت زحمتی که این دو سه شب کشیدن ممنونم تعداد دوستان زیاد هست و نمیشه تک به تک اسم برد از همگی ممنونم در ضمن اگر احیانا از پکر بودنم به خاطر اتفاقاتی که پیش اومده بود ، شما رو دلخور کردم معذرت میخوام! خـــــیلی دوستون دارم♥♥♥ RE: سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران - صدفی - 09-14-2013 10:33 PM ![]() ![]() ![]() |