شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام (/showthread.php?tid=6504) |
RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - soltan_sal - 01-23-2013 06:45 AM (01-22-2013 12:27 AM)حامد نوشته شده توسط: با سلام به تمامی دوستان بزرگوار انجمن موفقیت درپیش رویتان است باید به این پشتکار خوبتان تبریک گفت امیدوارم همیشه موفق باشید. RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - zhosseini81 - 01-23-2013 07:16 PM چه خبر خوبی خیلی خوشحالم و براتون آرزوی موفقیت و بهروزی دارم RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - حامد - 01-24-2013 12:03 AM با سلام خدمت دوستان بزرگوار. طبق هماهنگی قبلی با نماینده استاد نامی جلسه ای در دفتر شرکت برگزار شد. ونماینده ایشان نکاتی را که توسط استاد نامی یاداوری کرده بودند در 3 بخش به ما انتقال دادند. 1_ بخش اول : توصیه ها و انتظارات استاد از خود نماینده و احساس مسئولیت ایشان. 2_ بخش دوم : توصیه ها و دستورات استاد در زمینه فعالیتهای شرکت 3_ بخش سوم : توصیه های استاد در زمینه انجمن خلاصه جلسه بخش اول : 1_ کاهش ساعت خواب از 8 ساعت به 6 ساعت در طول شبانه روز 2_ کاهش تعطیلات ایام نوروز از 15 روز به 5 روز 3_ کاهش تعطیلی روزهای جمعه در ماه از 4 روز به 2 روز 4_ حذف تعطیلات تابستانی 5_ ترجیع دادن کار به سایر امورات شخصی حتی مراسمات عروسی و ترحیم نزدیکان. بخش دوم : (مربوط به فعالیتهای شرکت ) کار برای انسان عار و عیب نیست.پس در راستای حرکتتان به هیچ وجه به نگاهها و حرفهای حقیر عامه مردم توجه نکنید. اگر در اول کار حتی تصمیم بر فروش کالایی هر چند کوچک و با سرمایه کم مالی گرفتید از صفر تا 100 ان کار را در اوایل کار و بدون نگاه دیگران خودتان انجام دهید.مثل بازاریابی ، فروش، تهیه جنس و غیره... توصیه به حرکت قدم به قدم ، متر به متر قطار شرکت بر روی ریل اصول و حرکت کاملا" مدیرانه شبانه روزی با افق بین اللملی.تا بتوانید پختگی لازم را برای اجرای کارهای بزرگ داشته باشید یک فرمانده موفق اول باید یک سرباز خوب باشد بخش سوم : (مربوط به انجمن ) 1_ استفاده از تمام ظرفیتهای اعضای انجمن. 2_ تشکیل جلسات متعدد با اعضاء . 3_ برنامه ریزی یک حرکت منطقی و کشوری. 4_ شناسایی افرادی که با اصول و متهد به موفق شدن هستند. RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - jahanagahi - 01-24-2013 12:09 AM مسئله ای که من هم عرض میکنم اینست که : ضمن رعایت مسائلی که استاد فرمودند ,حتما در لابلای کار روزانه خود از تکرار جملات تاکیدی و تجسم استفاده کنید. . موفقتر باشید. RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - حامد - 01-24-2013 12:34 AM (01-24-2013 12:09 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: مسئله ای که من هم عرض میکنم اینست که : حتما" استاد قربانیان عزیز. مزاحم شما که خیلی باید بشیم. انشالله بعده سفر مشهدتون قرارهای جلسات را با شما خواهیم گذاشت. RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - mir abbas - 01-24-2013 04:15 PM یکی از برگ برنده های شرکت عرشیا پیشگام اسیا داشتن راهنما و اساتید مجربی هست که چه در صحنه کشوری و چه در صحنه بین المللی تجربه های گرانبهایی را بی منت در اختیارتان میگذارند و این انتظارات را از شرکت شما صد چندان میکند. با ارزوی دیدن موفقیتهای روز افزونتان پیشرفتتان را به نظاره مینشینیم تا دریابیم که میشود و میتوان کارهای بزرگ کرد. موفق باشید RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - ahmad rezaee - 01-25-2013 06:05 AM شمـــا کار خطـــرناکی را شروع کرده ایــــد !!! . . . . . هیچ کدام از افراد موفق رزومه کاریشان از ابتدا تا انتهای موفقیتشان به روز و در دید همه مردم جهان نبوده است . شما کاری بزرگ را شروع کرده اید که به غیر از بچه های انجمن همه عالم نظاره گر فعالیت های شما هستند و جاسوسانی مخفی اقتصادی ، ریز عملکرد شما را رصد خواهند کرد . پس به هوش باشید ای میلیاردرهای آینده که چشم های مشتاق دوستداران و نگاه دقیق رقیبان بر عملکرد شماست . RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - مهدی گل محمدی - 01-25-2013 05:13 PM جلسه مورخه 5/11/91 جلسه بین من و آقای محمد رضا قربانی برگزار شد موضوع جلسه: این جلسه پیرامون آینده کاری بنده و همکاری با شرکت عرشیا پیشگام آسیا بود . بخش اول: در رابطه با مسائل کاری من و موقعیت الان و نحوه پیشرفت من صحبت شد. در رابطه با اینکه ما چطور با هم همکاری داشته باشیم صحبت کردیم. بخش دوم تو این قسمت محمد رضا یه سری راهکارها جهت انجام معاملات و نحوه ثبت سفارش و نحوه یافت مشتری های خوب و ثابت رو بهم یاد داد.... منهم یه سری توضیحات در رابطه کارهایی که میخوام انجام بدم بهش گفتم و باهم در کنار هم ناهار مختصری رو خوردیم و دوباره جلسه مون رو ادامه دادیم... بخش سوم تو این بخش که بعد از ناهار بود محمد رضا با من صحبت هایی رو که در مورد کارم بود و صحبت هایی که باعث شد من چنان انرژی بگیرم رو با هم انجام دادیم.. و قرار شد که یک سری کارها رو از روز شنبه با هم استارت بزنیم این جلسه یکی از بهترین جلساتی بود که من داشتم. درست منو محمد رضا باهم دوست هستیم ولی روز جلسه دوستی هارو کنار گذاشتیم و واقعیات رو با هم بررسی کردیم.در رابطه اخلاق حرفه ای در کار باهم صحبت کردیم و ذهن من باز بیشتر به مسائل کاری باز تر شد و خدارو شاکر هستم که تو این سن که همه دنبال خوش گذرونی و سرگرمی هستند من دنبال موفیت و پیشرفت هستم.وممنونم ه راه رو برای من از طریق این بزرگواران باز کرد... جلسه فوق العاده ای بود و تنها خروجی مهم این جلسه این بود که انسان بودن و بزرگی خودم افتخار کنم و فهمیدم که چه نیروی عظیمی در وجودم هست که هنوز در جریان نیافتاده RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - شرکت عرشیا پیشگام آسیا - 01-26-2013 01:20 AM با شکر از محمد شموسی بابت طرح لوگوی شرکت انشالله کارت ویزیت و سربرگ شرکت را هم در این تاپیک زده خواهد شد. APA مخفف عرشیا پیشگام آسیا میباشد ![]() RE: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام - goldmen - 01-26-2013 01:25 AM خيلي زيباست........ |