توانایی افراد انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: توانایی افراد انجمن (/showthread.php?tid=611) |
RE: توانایی افراد انجمن - 2404 - 07-08-2013 01:05 PM با سلام من مهندس عمران هستم.حدود 7 سال سابقه کار در امور محاسبات و متره و برآورد و اجرا دارم. در حال حاضر هم با شرکت های مهندسین مشاور به صورت پروژه ای کار میکنم. در صورت تمایل دوستان جهت همکاری، آمادگی خودم رو اعلام میکنم. RE: توانایی افراد انجمن - fish_taghavi - 08-16-2013 06:37 PM من دانشجوی عمران هستم تخصص من بیشتر آبزی پروری هست و هر کمکی بتونم در این زمینه به دوستان می کنم RE: توانایی افراد انجمن - مرتضی الهی - 08-16-2013 07:47 PM سلام دیپلم وفوق دیپلم مکانیک خودرو - لیسانس مکانیک سیالات - 7سال سابقه کار دارم - در زمینه خودرو سازی - تهویه مطبوع - تاسیسات مکانیکی ساختمان - تاسیسات دریایی موج شکن - فروشندگی- ورمی کمپوست - نگهداری تاسیسات - کارکردم. کارفرما- پیمانکار - ناظر بودم منتظر یک ایده خوب برای خداحافظی با دنیای کار مندی و ورود به دنیای کارفرمایی هستم! یه چند باری امتحان کردم ولی تجربه ناموفق داشتم! انشالا ایندفه دیگه موفق میشم ![]() RE: توانایی افراد انجمن - odise - 08-16-2013 11:28 PM با سلام دانشجوی رشته ی زبان انگلیسی هستم. مدرس و مترجم مراکز خصوصی و دارای توانایی های تبلیغاتی در نت و همچنین توانایی نوشتن مقاله در زمینه های مختلف رو دارم از استان زنجان موفق تر باشید RE: توانایی افراد انجمن - یک همراه سبز - 08-17-2013 07:19 PM همکاری جهت فروشندگی و بازاریابی در استان اصفهان RE: توانایی افراد انجمن - amin2005 - 11-13-2013 02:06 AM سلام به همه دوستان من مهندسی برق قدرت خوندم و در حرفه مربوط به رشتم مشغول کارم خوشحال میشم اگه کاری ازدستم بربیاد انجام بدم[/size] RE: توانایی افراد انجمن - ebrahim.ev - 11-13-2013 09:34 AM دانشجوی معماری هستم. در زمینه طراحی و اجرای سیستم های اعلام حریق،دوربین های مداربسته و دستگاه های حفاظتی اماکن تخصص دارم. دوستان اگه در این زمینه کاری داشتن در خدمت هستم. ![]() RE: توانایی افراد انجمن - zahra_r - 11-13-2013 08:25 PM والا من به قدر دوستان انجمن مهارت و تجربه خاصی ندارم.و خیلی خوشحالم که اینجا هر کسی تو یه رشته ای تبحر داره اگه کارم بیوفته مزاحمه همتون میشم. چند وقتی میشه به انجام خدمات کامپیوتری و اینترنتی مشغولم.(به لطف عضویت در انجمن) که الان دیگه مهارت کافی تو این زمینه پیدا کردم. کارای ریزه میزه دیگه ای هم بلدم. یه ته اطلاعاتیم در زمینه اقتصاد ( بازرگانی بین المللی ، ارزهای رایج و ... ) دارم. دانش آموز سال دوم دبیرستان رشته ریاضی فیزیکم.در نظر خودم خیلی دانش آموزه زرنگیم. اهل اردبیلم. ![]() RE: توانایی افراد انجمن - moh3nmak - 11-14-2013 01:51 AM سلام تخصص مندر زمینه مشاوره است کار من مهندسی کردن شخصیت هم فردی و هم سازمانیه به زبونه ساده مثلا تو بحث فردی من وارد یه شرکت میشم و یه مدت ناظر رفتار ها و عملکرد یه مدیر میشم و شروع میکنم به آنالیز و تعمیر شخصیت ی اون مدیر و تو بحث سازمانی هم رفتار جمعی و چارت رو آنالیز و ساماندهی میکنم . از خوزستان RE: توانایی افراد انجمن - successfulman - 11-14-2013 06:29 AM سلام. من در زمینه ی تدریس مکالمه انگلیسی ، IELTS ، زبان دبیرستان و کنکور فعالیت می کنم. در کنارش مدیریت سایت های مثبت اندیشان = thinkplus.ir ( در زمینه ی مباحث مربوط به سبک زندگی ) و زبانی ها = englishlearners.ir ( در زمینه ی آموزش زبان انگلیسی ) هم بر عهده دارم |