گالری اتومبیل میلیاردرها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +--- موضوع: گالری اتومبیل میلیاردرها (/showthread.php?tid=5946) |
RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - Elixir - 07-16-2013 11:27 AM (01-14-2013 12:32 AM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط: oh my godاصلا اینطور نیست ما میلیاردرا این چیزا واسمون عادیه از چیزی هم که خوشمون بیاد بزودی میخریمش.. پیشاپیش مبارک باشه آقا امید RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - Grand2Beat - 07-25-2013 12:03 AM اینم یکی از ماشین های خوشکلم: RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - Divar - 07-25-2013 12:15 PM پورشه کاین جوووون RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - Grand2Beat - 07-25-2013 02:25 PM :It`s MY GREAT CAR Maserati GranCabrio MC-2013 ![]() ![]() RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - sir-mahyar - 10-16-2013 12:09 PM سلام سلام از این به بعد هر چند وقت یه ماشین برای شما میلیاردر ها معرفی می کنم که اگه به فکر خریدش افتادین بدونین چی میخواین بخرین ![]() امروز برای شروع می خوام میشه گفت لوکس ترین ماشین دنیا رو بهتون معرفی کنم و اون ماشینی نیست جر "می باخ" (Maybach ) معروف ترین مدل این خودرو فوق لوکس "می باخ زیپلن" و "می باخ 62 " هست که در پایین مشاهده می کنید ![]() این خودرو رو با یک جمله براتون توصیف می کنم این ماشین یه ماشین نیست... یه هتله که چرخ داره ![]() سازنده این خودرو شرکت دایملر ای جی ( Daimler AG) هست که همون شرکت سازنده ی بنزه نیروی محرکه ی این ماشین رو یه موتور 12 سیلندر 6 لیتری 640 اسب بخاری تامین می کنه ![]() داخل این خودرو هر گونه امکانات که فکرش رو نمی کنید هم داره اگر به عکس توجه کنید میبینید که نور داخل توی سقف کار شده و چندین و چند اپشن مختلف نور پردازی داره همچنین امپر ها یک سری هم برای سرنشیت عقب تابیه شده و ال سی دی و صندلی های چرمی فوق راحت با 14 حالت تنظیم که قابل سیو کردنه ![]() یکی از چیزهای خیلی لوکس این ماشین دو جام نقرهای است که همراه خودرو ست و زمانی که دکمه ی نوشیدنی رو میزنید این در باز میشه و بیرون میاد البته همراه با نوشیدنی ها ![]() قیمت پایه ی این خودروی فوق لوکس اگر یه می باخ 62 بخواین قیمت پایه ی خودرو یعنی بدون اپشن های دلخواهتون 490,000 یورو و اگر یه می باخ زیپلن بخواین قیمت پایه ش , 900,000 یورو هست این ماشین سقف قیمت نداره چون هر چقدر که دلتون بخواد می تونین اپشن سفارش بدین از دستگیره طلا گرفته تا هر نوع چرم و چوبی که دلتون بخواد و... که فکرشم نمی کنین ![]() این ماشین لوکس ترین خودرو و میشه گفت گرون ترین ماشین لوکس دنیاست امیدوارم لذت برده باشین ![]() RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - 3ObHaN - 10-16-2013 02:39 PM پسر چه خبره چرا اینقدر گرون فروشی میکنی ؟ ![]() ![]() این ماشین از سال 2011 دیگه تولید نمیشه . از سال 2002 که مرسدس دایملر رو احیا کرد فقط تونست 3000 دستگاه بفروشه که نسبت به رولزرویس و بنتلی یک فاجعست . به همین دلیل تولیدش رو متوقف کرد . اما ماجرا به همین جا ختم نشد و مرسدس قول داد که نسل جدید بنز S PULLMAN که نمونه لیموزین بنزه رو در دو مدل لانگ و معمولی به بازار بده که مدل معمولی همین مایباخ با بدنه ی جدید ، امکانات بسیار بیشتر و برند مرسدس خواهد بود ( بیچاره رولزرویس و بنتلی ![]() اینم چندتا عکس از نمونه های اولیه که تا سال 2015 به تولید میرسه ![]() ![]() ![]() و اینم نمونه لانگش ![]() RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - sir-mahyar - 10-16-2013 04:48 PM (10-16-2013 02:39 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: پسر چه خبره چرا اینقدر گرون فروشی میکنی ؟ ![]() افکارمون چه نزدیک شده گذاشته بودم چند روز دیگه بگم به خاطر گرون بودن زیاد زیپلن و مدلای دیگه چند ساله تولید نمیشه و سری اس رو معرفی کنم ![]() هیچی دیگه بچه ها این اس پول من ماشین اینده ی منه با سبحان میریم پای قراردادامون ![]() سبحان تو عکس سوم طبقه دوم پارکینگ ماشین از چپ هشتم مرسدس ای کلس RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - jahanagahi - 10-16-2013 05:00 PM چه کل کلی راه افتاده اینجا؟ ![]() ![]() ![]() 10 سال قبل مدل 58 این خودرو(رنگ آبی ) عالی را توانستم با بذبختی بخرم . هر پنجشنبه جمعه با خانواده می رفتیم شمال. الان نمی دانم کجا است. خیلی برایش دلم تنگ شده. اگر الان بود , با هیچیک از این خودروها عوضش نمی کردم. ![]() ![]() RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - saeed.abdollahi - 10-18-2013 11:59 AM دوستان عزیز سوناتا مدل 2014 با رنگ مشکی سفارش دادم به کائنات به کائنات بگین که دارم میرم جایی اگه نبودم یه میس کال بندارن من خودمو میرسونم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: گالری اتومبیل میلیاردرها - sir-mahyar - 10-18-2013 03:31 PM (10-18-2013 11:59 AM)saeed.abdollahi نوشته شده توسط: دوستان عزیز اقا سعید اینکه مدل 2011 ه مدل 2014 هابریده که هم بنزینیه هم برقی و یه مقدار کوچیک تر از مدل 2011 ه ![]() |