با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ (/showthread.php?tid=572) |
RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - آفتاب - 05-21-2012 11:24 PM با اولین یک میلیاردم مقدمات کارخانه ساخت وسایل آشپزخانه رو فراهم میکنم به همه تون قول میدم خیلی زود کارخانه ی من راه میفته و به همه ی دوستان عزیزم قول میدم به کارگرهام بیشتر ازهمه ی آدمهای دنیا احترام بذارم این بزرگترین امیدمه RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - بهنام ذوالفقارزاده - 05-21-2012 11:52 PM من با اولین یک میلیاردم یه ویلا تو شمال + یه خونه توپ تو شیراز + یه 206 < ![]() بقیشم ببینم باید چیکارش کنم. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - multibillionaire - 05-22-2012 12:57 AM یه مازاراتی میخرم! RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - roodzal - 05-27-2012 08:28 AM من با اولین یک میلیارد تومانم یک شرکت بسته بندی در ایران و یک شرکت تولیدی در کویت می زنم.برای شرکتم در ایران 3 تا مدیر فوق العاده استخدام می کنم و 10 تا بچه بی سرپرست 18-19 ساله و وقتی این 10 تا بچه مدیران لایقی شدن حدود دو سال بعد یک شرکت واردات صادرات تاسیس می کنم و حالا 2 تا شرکت ایرانم را با 13 تا مدیر لایق و 20 تا بچه بی سرپرست 18-19 ساله می چرخانم.برای کارخانه ام در کویت هم نیروی متخصص از ایران می برم و محصولاتم را با مواد اولیه ایرانی در کویت می سازم و به تمام کشور های دنیا صادر می کنم. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - درناز - 05-29-2012 07:34 PM من با اولین یک میلیارد تومنم...اول از همه بدهیهایی که به خاطر ورشکستگی بالا آوردم و به بانک مقروضم میدم بعد یه خونه و یه باغ مطابق رؤیاهام میخرم و یه ماشین خیلی خوب که پای سفرم باشه. آخه من عاشق سفر و کوهنوردی و جنگل و کویر و... هستم. خونه بابامو هم به بهترین شکل تغییر میدم و میسازمش. بهترین لوازم کوهنوردی رو میگیرم و میرم دنبال عشقم یعنی کوه و سفر به جاهای دیدنی بدون دغدغه مالی... اگه چیزی موند پس انداز میکنم RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - xcalibo - 06-05-2012 02:40 AM اولین چیزی که باید بعد از میلیادر شدن رعایت کنید اینه که عوض نشین. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - myroseflower - 06-08-2012 01:22 AM اول به زندگیم سر و سامانی میدهم و دیگر برای هم نوعان خود کسب و کاری ایجاد میکنم تا زندگی خوبی داشته باشند. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - iranboy - 06-18-2012 05:48 PM وقتی اولین 1 میلیارد تومن داشتم پدر و مادرم رو در آغوش میگیرم و میخوام خوشحال ببینم شون و هر کم و کسری که دارن براشون تهیه کنم لبخند زیباشون رو ببینم و بگم خیلی دوستشون دارم و در مرحله این دو گل برای من مهم هستن. بعد نگاه میکنم از بستگان اگر خدایی نکرده کسی بیماری خاص دارد بهش کمک میکنم . دوم چون من به این یک میلیارد تومن رسیدم پس به بیشتر از این هم میتونم برسم و حرکت میکنم به طرف پله های بعدی. و با پولم در بهترین کار کاری که بهش علاقه دارم و الان دارم انجام میدم سرمایه گذاری بهتر انجام میدم. موفق باشید. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - اميد مير - 06-25-2012 11:46 PM راستش بگم من اولين كاري كه ميكنم يه ماشين خوب ميخرم (ماشين مورد علاقمو ميخرم اف جي ) تا روحيه بهتري داشته باشم بعدش پولا رو تو دو قسمت مختلف سرمايه گذاري ميكنم يكي تو صنعت بتن ساختمونه يكي هم تو زمينه كاري خودم گسترش آژانس طبيعت گرديمه ![]() راستي 10 ميليونم ميبخشم به موسسه خيريه اي كه توش كار ميكنم .(حداقل) به قول جو ويتالي و باب پراكتور هر چي بيشتر خرج كني بيشتر پول به دست مياري . RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - SAMIRA - 06-27-2012 04:08 PM مطمئنا اگه این پول یکجا به من برسه اول ی موسسه خیریه راه اندازی میکنم. ی ویلای زیبا میخرم (البته نه در ایران) و بعد در کار تجارت مابقیشو سرمایه گذاری میکنم بنظرتون پول کم نمیارم؟ ![]() ![]() |