سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79)
+--- موضوع: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ (/showthread.php?tid=572)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - آفتاب - 05-21-2012 11:24 PM

با اولین یک میلیاردم مقدمات کارخانه ساخت وسایل آشپزخانه رو فراهم میکنم
به همه تون قول میدم خیلی زود کارخانه ی من راه میفته و به همه ی دوستان عزیزم قول میدم به کارگرهام بیشتر ازهمه ی آدمهای دنیا احترام بذارم این بزرگترین امیدمه

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - بهنام ذوالفقارزاده - 05-21-2012 11:52 PM

من با اولین یک میلیاردم یه ویلا تو شمال + یه خونه توپ تو شیراز + یه 206 < Smile > + خدایا خیلی پول میمونه!چیکارش کنم؟ یه درصدی رو سعی میکنم مستقیما اختصاص بدم به سرپرستی چندین تا کودک بی سرپرست.
بقیشم ببینم باید چیکارش کنم.

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - multibillionaire - 05-22-2012 12:57 AM

یه مازاراتی میخرم!

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - roodzal - 05-27-2012 08:28 AM

من با اولین یک میلیارد تومانم یک شرکت بسته بندی در ایران و یک شرکت تولیدی در کویت می زنم.برای شرکتم در ایران 3 تا مدیر فوق العاده استخدام می کنم و 10 تا بچه بی سرپرست 18-19 ساله و وقتی این 10 تا بچه مدیران لایقی شدن حدود دو سال بعد یک شرکت واردات صادرات تاسیس می کنم و حالا 2 تا شرکت ایرانم را با 13 تا مدیر لایق و 20 تا بچه بی سرپرست 18-19 ساله می چرخانم.برای کارخانه ام در کویت هم نیروی متخصص از ایران می برم و محصولاتم را با مواد اولیه ایرانی در کویت می سازم و به تمام کشور های دنیا صادر می کنم.

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - درناز - 05-29-2012 07:34 PM

من با اولین یک میلیارد تومنم...اول از همه بدهیهایی که به خاطر ورشکستگی بالا آوردم و به بانک مقروضم میدم بعد یه خونه و یه باغ مطابق رؤیاهام میخرم و یه ماشین خیلی خوب که پای سفرم باشه. آخه من عاشق سفر و کوهنوردی و جنگل و کویر و... هستم. خونه بابامو هم به بهترین شکل تغییر میدم و میسازمش. بهترین لوازم کوهنوردی رو میگیرم و میرم دنبال عشقم یعنی کوه و سفر به جاهای دیدنی بدون دغدغه مالی... اگه چیزی موند پس انداز میکنم

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - xcalibo - 06-05-2012 02:40 AM

اولین چیزی که باید بعد از میلیادر شدن رعایت کنید اینه که عوض نشین.

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - myroseflower - 06-08-2012 01:22 AM

اول به زندگیم سر و سامانی میدهم و دیگر برای هم نوعان خود کسب و کاری ایجاد میکنم تا زندگی خوبی داشته باشند.

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - iranboy - 06-18-2012 05:48 PM

وقتی اولین 1 میلیارد تومن داشتم پدر و مادرم رو در آغوش میگیرم و میخوام خوشحال ببینم شون و هر کم و کسری که دارن براشون تهیه کنم لبخند زیباشون رو ببینم و بگم خیلی دوستشون دارم و در مرحله این دو گل برای من مهم هستن.
بعد نگاه میکنم از بستگان اگر خدایی نکرده کسی بیماری خاص دارد بهش کمک میکنم .
دوم چون من به این یک میلیارد تومن رسیدم پس به بیشتر از این هم میتونم برسم و حرکت میکنم به طرف پله های بعدی.
و با پولم در بهترین کار کاری که بهش علاقه دارم و الان دارم انجام میدم سرمایه گذاری بهتر انجام میدم.
موفق باشید.

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - اميد مير - 06-25-2012 11:46 PM

راستش بگم من اولين كاري كه ميكنم يه ماشين خوب ميخرم (ماشين مورد علاقمو ميخرم اف جي ) تا روحيه بهتري داشته باشم بعدش پولا رو تو دو قسمت مختلف سرمايه گذاري ميكنم يكي تو صنعت بتن ساختمونه يكي هم تو زمينه كاري خودم گسترش آژانس طبيعت گرديمه Smile
راستي 10 ميليونم ميبخشم به موسسه خيريه اي كه توش كار ميكنم .(حداقل)

به قول جو ويتالي و باب پراكتور هر چي بيشتر خرج كني بيشتر پول به دست مياري .

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - SAMIRA - 06-27-2012 04:08 PM

مطمئنا اگه این پول یکجا به من برسه اول ی موسسه خیریه راه اندازی میکنم. ی ویلای زیبا میخرم (البته نه در ایران)
و بعد در کار تجارت مابقیشو سرمایه گذاری میکنم
بنظرتون پول کم نمیارم؟5_0045_004