RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-12-2011 11:58 PM
اگر تجربه دارید بفرمائید هنوز هم در ایران با گوگل کسی کسب درآمد میکند؟
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - مهدی گل محمدی - 08-12-2011 11:59 PM
خب فعلا من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و شماهم مبحث بازی رو پیگیری کنید اگر به نتیجه ای رسیدید ماروهم خبر کنید
خداحافظ
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - 3ObHaN - 08-13-2011 12:00 AM
اگه اینجوریه که اقا محمد میگن که موضوع حله !
در ضمن این http://tribos.ir/ چقدر شبیه جنگ های صلیبیه ! این بازی رو ندیده بودم ! من الان خودم erepublik.com بازی میکنم
(08-12-2011 11:59 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: خب فعلا من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و شماهم مبحث بازی رو پیگیری کنید اگر به نتیجه ای رسیدید ماروهم خبر کنید
خداحافظ
اقا مهدی ، بازی انلاین طراحیش 5 درصده بازاریابی و تبلیغاتش 95 درصده !
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-13-2011 12:02 AM
(08-12-2011 11:57 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:50 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:47 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:41 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:37 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: من 3-4 ساله بازی اینترنتی میکنم و به قول جوون های غول بازی های اینترنتی هستم !
میتونم بگم با یه بازاریابی خیلی ضعیف و یه بازی خیلی چرت و پرت ماهی حداقل 5 میلیون در امد داره
دهن ما را آب انداختید.بیشتر توضیح میدهید!چگونه درآمد می آید؟
با فروش اعتبار و تبلیغ !
یکی میگفت تراوین ایران یه مدت که ایرانسل رو تبلیغ میکرد حدود 50 میلیون تومن گرفته بود !
اگه بازی خوب باشه ، بازاریابی خوب باشه و تیم پشتیبانی 24 ساعته انلاین باشه و بتونیم در دراز مدت سرور بین المللی هم راه بندازیم میتونیم به در امدی حدود 15تا 20 میلیون در ماه دست پیدا کنیم ( مثل تراوین ، البته قبلا ها الان ورژن 4 اومده کسی بازی نمیکنه ) ولی بازی باید خوب باشه ، جذاب باشه و 100 درصد اعتیاد اور
من طرح یه بازی رو دارم که چند خصوصیت داره که برای اولین باره داره اجرا میشه ! فکر کنم در امدی بیش از این ها داشته باشه
اصلا می شود یکی از اول توضیح دهد که این طرح چگونه است؟از کجا به کجا میرود و به چه امکاناتی نیاز است؟
ببینید بازی اینترنتی به اینگونه هست که با تبلیغات صحیح جوون های وبگرد ( البته یکی از اعضای تیم من 53 سال داشت ) رو جذب میکنیم ، این ها میان تو بازی بسته به نوع بازی شروع میکنن به بازی کردن ، رتبشون صفره و هیچ امتیازی ندارن ! این ها بازی رو شروع میکنند و با شب بیداری و صبح مدرسه نرفتن خودشون رو به رتبه های بالا میرسونن ! تو این بازی ها رقابت به صورت انلاینه ! یعنی وقتی ما خوابیم اکانت جریان داره تو تراوین مثلا بردن یه ساختمون از لول مثلا 19 به 20 ، 150-60 ساعت زمان لازم داره ! یعنی وقتی ما خوابیم زمان در جریانه ! حالا منبع در امد معمولا با خرید گلده ! گلد مجازی رو با پول واقعی میخریم ! مثلا تو تراوین 600 تا گلد 35 هزار تومن در میاید ! وقتی این گلد رو خریدم ، اون 150-60 ساعت رو به صورت انی تموم میشه و من از رقبا 150-60 ساعت جلو می افتم ! بخاطر همین سینه به سینه خرید گلد افزایش پیدا میکنه ( حس رقابت ) البته یه سری ترفند داره گلد فروختن که در صورت تصویب در حین طراحی باید بهش توجه کرد !
در مورد امکاناتی که میخواد بازی باید طراحی بشه ! یه دفتر کار نیاز داریم ، چند تا ادم بیکار یا استخدامی که بازی رو ساپورت کنن و ...
فقط طراحی بازی خیلی خیلی سخته ولی واقعا می ارزه
ببخشید بعد برای کسی که بازی میکند و این همه هزینه میکند چه سودی دارد؟
در ایران این نوع کسب درامد مشکلی پیدا نکرده؟
این طراحی بازی چگونه است؟و آیا بازی ها با این سرعت پایین اینترنت ایران امکان پذیر است؟
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-13-2011 12:04 AM
(08-12-2011 11:59 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: خب فعلا من دیگه حرفی برای گفتن ندارم و شماهم مبحث بازی رو پیگیری کنید اگر به نتیجه ای رسیدید ماروهم خبر کنید
خداحافظ
شب خوش مهدی جان.بر روی طرح و گروه لطفا جدی فکر کنید.
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ndm1368 - 08-13-2011 12:09 AM
(08-13-2011 12:02 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:57 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:50 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:47 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:41 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: دهن ما را آب انداختید.بیشتر توضیح میدهید!چگونه درآمد می آید؟
با فروش اعتبار و تبلیغ !
یکی میگفت تراوین ایران یه مدت که ایرانسل رو تبلیغ میکرد حدود 50 میلیون تومن گرفته بود !
اگه بازی خوب باشه ، بازاریابی خوب باشه و تیم پشتیبانی 24 ساعته انلاین باشه و بتونیم در دراز مدت سرور بین المللی هم راه بندازیم میتونیم به در امدی حدود 15تا 20 میلیون در ماه دست پیدا کنیم ( مثل تراوین ، البته قبلا ها الان ورژن 4 اومده کسی بازی نمیکنه ) ولی بازی باید خوب باشه ، جذاب باشه و 100 درصد اعتیاد اور
من طرح یه بازی رو دارم که چند خصوصیت داره که برای اولین باره داره اجرا میشه ! فکر کنم در امدی بیش از این ها داشته باشه
اصلا می شود یکی از اول توضیح دهد که این طرح چگونه است؟از کجا به کجا میرود و به چه امکاناتی نیاز است؟
ببینید بازی اینترنتی به اینگونه هست که با تبلیغات صحیح جوون های وبگرد ( البته یکی از اعضای تیم من 53 سال داشت ) رو جذب میکنیم ، این ها میان تو بازی بسته به نوع بازی شروع میکنن به بازی کردن ، رتبشون صفره و هیچ امتیازی ندارن ! این ها بازی رو شروع میکنند و با شب بیداری و صبح مدرسه نرفتن خودشون رو به رتبه های بالا میرسونن ! تو این بازی ها رقابت به صورت انلاینه ! یعنی وقتی ما خوابیم اکانت جریان داره تو تراوین مثلا بردن یه ساختمون از لول مثلا 19 به 20 ، 150-60 ساعت زمان لازم داره ! یعنی وقتی ما خوابیم زمان در جریانه ! حالا منبع در امد معمولا با خرید گلده ! گلد مجازی رو با پول واقعی میخریم ! مثلا تو تراوین 600 تا گلد 35 هزار تومن در میاید ! وقتی این گلد رو خریدم ، اون 150-60 ساعت رو به صورت انی تموم میشه و من از رقبا 150-60 ساعت جلو می افتم ! بخاطر همین سینه به سینه خرید گلد افزایش پیدا میکنه ( حس رقابت ) البته یه سری ترفند داره گلد فروختن که در صورت تصویب در حین طراحی باید بهش توجه کرد !
در مورد امکاناتی که میخواد بازی باید طراحی بشه ! یه دفتر کار نیاز داریم ، چند تا ادم بیکار یا استخدامی که بازی رو ساپورت کنن و ...
این طراحی بازی چگونه است؟و آیا بازی ها با این سرعت پایین اینترنت ایران امکان پذیر است؟
1.ببیشتر کسایی که عضو این سایت ها هستن کلا بازی کردن دوست دارن و دنبال سود نیستن مثلا در این سایت واقعا مسخره یه عده از بچه ها میان و با عضو کردن شکلک به هم مثبت میدن که مثلا که چی بشه که بشن شهروند برتر و با قرعه کشی به یه نفر هر ماه جایزه میده اینم ادرسش برای شرکت چیتوز هستش http://cheetozia.com
اما یه عده که خیلی کم هستن به فکر بردن جایزه هستن
2. جوابی برای این سوال شما ندارم چون نمیدونم واقعا به چه شکل هستش
3.بیشتر افرادی که در این سایت ها بازی میکنن از اینترنت پرسرعت استفاده میکنن
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - 3ObHaN - 08-13-2011 12:09 AM
(08-13-2011 12:02 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:57 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:50 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:47 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: (08-12-2011 11:41 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: دهن ما را آب انداختید.بیشتر توضیح میدهید!چگونه درآمد می آید؟
با فروش اعتبار و تبلیغ !
سود خاصی نداره والله ! من خودمم موندم ولی واقعا حال میده اقا کامیار ! از اون حال هایی هم که تا خودتون تجربش نکنید نمیفهمید ! یه حسی قدرت و ثروت به ادم دست میده ! حسی که وقتی ادم به دست میارتش نمیخواد از دست بدتش و حاضر کلی واسش هزینه کنه ولی با پایان سرور از دست میدتش که من تو طرح خودم این مشکل رو حل کردم !
نه چرا مشکل داشته باشه !
طراحی به این دلیل سخته که مثلا تو طرح من باید حتما یه فرمانده ی نیروی زمینی به بازی مشاوره بده و تو بازی از فرمول های نظامیه واقعی ، فرمول های مدیریتی واقعی ، فرمول های روانشناسی واقعی ، فرمول های تاریخی واقعی و ... استفاده بشه !و در یک کلوم ، اگه در مورد فوتباله ، ادم بعد سرور فوتبالیست بشه ! اگه در مورد تاریخه ادم فرمانده جنگی یا شاه بشه و...
بعد این بازی ها 2 بعدی هستن ! یعنی یه چیزی تو مایه های بازار معاملات ارزی جهانی هستن ! شما باید تصمیم گیری کنی نه اینکخ به جنگ بری یا تو زمین فوتبال بخاطر همین به سرعت ربط نداره
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - کامیار کاظمی - 08-13-2011 12:12 AM
فکر کنم تا بازی نکنم دقیقا متوجه نمیشوم اما باید جالب باشد و چه کنم از بازی خوشم نمیآید اما گویا طرفداران زادی دارد.
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - ndm1368 - 08-13-2011 12:15 AM
(08-13-2011 12:12 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: فکر کنم تا بازی نکنم دقیقا متوجه نمیشوم اما باید جالب باشد و چه کنم از بازی خوشم نمیآید اما گویا طرفداران زیادی دارد.
کامیار جون شما بازی کردن دوست نداری و خیلی ها هستن که بازی کردن دوست دارن و هر کاریشون کنی بازی میکنن و دنبال سود نیستن و فقط میخوان در بازی نفر اول بشن و بتونن همه رو ببرن همین براشون کافی هستش
RE: جلسه دوم آنلاین : آموزش کسب درآمد از اینترنت - 3ObHaN - 08-13-2011 12:15 AM
اقا کامیار بازی کا اف دیوتی و گاد اف وارزه ! این ها بازی نیستند ! این ها فقط اسمشون بازیه ! مثلا تو تراوین اگه روابط عمومی عالی نباشه راحت ادم له میشه !
میخواین بازی کنید بهتون erepublik.com رو پیشنهاد میکنم !
ولی زبانش انگلیسی هست ! و یکمی سخته ولی واسه شروع تراونی خوبه ( سرور کلاسیک ) و فکر کنم این http://tribos.ir/index.php هم خوب باشه !
اگه فوتبالی هستید هت تریک رو بهتون پیشنهاد میدم
|