گروه زنجان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه زنجان (/showthread.php?tid=4032) |
RE: گروه زنجان - هورداد - 05-01-2015 08:15 AM الان 99 درصد جنس های مسی توی بازار چینی هستند.یه دیگ مسی توی خونه داریم برای برنج دم کردن لعنتی اینقدر سنگینه هر سری بلندش میکنم دیسک کمر میگیرم اما دیگهای جدید با حجم دو برابر یک هشتم این دیگ وزن دارن. دم در ورودی رفاه زنجان یه مغازه کوچیک مسی هستش که تمامی اجناسش چینی هستش. دیگ های جدید با یه آبگوشت پختن رنگشون عوض میشه... الان مس استفاده شده توی صنایع برق هم وارداتی هستند، هیچ یک از صنایع معدنی ایران داخل کشور استفاده نمیشوند. RE: گروه زنجان - ashena_73 - 05-01-2015 01:52 PM چی بگم... رنگ عوض شدن که دلیلش یه چیز دیگس... ولی ما خودمون تو کار خرید و فروش مس هستیم... از 100 ساله و عتبقه گرفته تا نو.... هیچ فرق خاصی من ندیدم....چیزی هم از چین نشنیدم... اتفاقا الان ترکیه هم داره سعی میکنه کیفیت مسش رو برسونه به مس ایران جنساشم هستن...ولی مال ایران خیلی بهتر و مقاوم تره... RE: گروه زنجان - دشتستانی 92 - 07-04-2015 02:27 AM سلام به همه ی دوستان عزیز گروه استانی زنجان فروشنده رطب وخرمای بوشهرهستم اگه سفارشی داشت در خدمتم RE: گروه زنجان - bastarkhaki - 07-19-2015 02:18 PM دوستان زنجانی توجه کنید(البته در تاپیک آذربایجان اطلاع رسانی کردم)اینجا هم به بچه ها اطلاعرسانی میکنم. کسایی که در کار فروش اسباب بازی هستند یا دست فروشی یک مدل عروسک کوچولو به صورت عمده به فروش میرسه که ارزون قیمت و زیبا هست و سود فروش تکیش تقریبا 2 برابر میشه(سود بستگی به خودتون داره) لطفا آماتورها مزاحم نشن و فقط حرفه ای ها جمیل بدن تا شماره تلفن و سایت عمه فروشی رو لینک بدم بهتون.(در اسرع وقت به جمیل ها جواب میدم) RE: گروه زنجان - noname1 - 08-14-2015 11:46 AM (08-20-2012 08:38 PM)هومان هرمزدی نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه ی هم انجمنی های ساکن استان زنجان سلام من هم از زنجان هستم اگر میشه تو تلگرام گروه تشکیل بدین جذب همکار شراکتی (شهر زنجان) در چندین طرح اینترنتی - هورداد - 09-18-2015 09:13 PM تعداد سایتها و وبلاگهای تخصصی فارسی زبان بیداد میکند، اما چرا تعداد انگشت شماری به موفقیت رسیده اند؟؟؟ اگر به کسب و کار اینترنتی علاقه دارید و میخواهید در این زمینه فعالیت کنید، کافیست در طرح صد در صد رایگان هورداد شرکت نمایید روند کاری دوره: - کلاسه بندی افراد بر اساس توانایی ها و علایق - مطرح سازی پروژه های در دست اقدام و پرورش ایده - برگزاری دوره رایگان آموزش مدیریت وبسایت - تشکیل کار گروه های اعضا و اختصاص پروژه ای مشخص به اعضای تیم و تشکیل شرکت در صورت نیاز - گرفتن فیدبک از روند کاری تیم به صورت هفتگی و تعویض اعضا در صورت نیاز و... در صورتی که میخواهید در جاده موفقیت با گروه هورداد همراه باشید کافیست نام و شماره موبایل خود (ترجیحا دارای اکانت تلگرام) را به آدرس ایمیل startup@hoordad.org ارسال نمایید و یا با شماره 09352640432 از طریق تلگرام در ارتباط باشید جذب سرمایه گذار - هورداد - 05-09-2016 06:02 PM یه سلام گرم دارم خدمت تمامی دوستان ساکن زنجان خدا قوت سریع می روم سر اصل مطلب، برای یه فروشگاه اینترنتی با محدوده کاری شهر زنجان نیاز به یه سرمایه گذار دارم کارهای وبسایت تماما انجام شده و تنها مونده تامین کالای اولیه حوزه فعالیت فروشگاه در زمینه کالاهای مصرفی خانوار هستش، مشابه سوپرمارکت اما آنلاین و با محصولات به صرفه در مورد تبلیغات هم به بهترین شکل ممکن خودم انجام میدم تا هزینه ای نداشته باشه. از تبلیغات درون مراکز غذای آماده (بیشتر رستوران ها و غذاهای آماده با پدرم کار میکنن و مشکلی برای تبلیغ فروشگاه ما ندارن) گرفته تا پخش کردن تراکت (برای چاپ تراکت هم هیچ مشکلی ندارم) و تبلیغ ویدیویی در ف/ی/س/ب/و/ک در صورت تمایل برای همکاری و اطلاع از آدرس وبسایت میتوانید به صورت پیام خصوصی و یا از طریق تلگرام با شماره 09352640432 در ارتباط باشید باتشکر RE: گروه زنجان - alirahimi_it - 09-20-2016 01:29 AM سلام منم زنجانم در خدمتم |