سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86)
+--- موضوع: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور (/showthread.php?tid=10895)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - delkhaste - 03-07-2014 09:32 PM

(03-07-2014 09:26 PM)delkhaste نوشته شده توسط:  
(02-25-2014 01:55 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  بچه ها نگرانی هاتون قابل درکه ، ولی فقط بگم که نگران این مسائل نباشید. این یک کار دوستانه برای کسب درامد همه اعضا هست و همگی پشت هم هستیم، اصل قضیه اینه که توانایی این کار را در خودتون ببینید ، بقیه مسائل همه حل شدنیه پس نگرانی از هیج بابتی نداشته باشید. ضمنا حداقل سرمایه مورد نیاز گفته شد که 2 میلیون ، کسی نگفت باید دومیلیون پرداخت کنید !! منظور این است که این حداقل سرمایه را توی حساب خودتون داشته باشید و در صورت نیاز بتوانید از اون استفاده کنید.
دوستانی که شرایط مالی کمتر از حداقل را داشته باشند می توانند عامل فروش بشن و به نمایندگان معرفی می شن ، نمایندگی ها انحصاری هست و هر شهر صرفا یک نماینده وجود داره و سایر مشتریان اون شهر به اون نماینده معرفی می شوند. فروش این جنس فقط در 10 روز اخر و بله برای ایام شب عید برنامه ریزی شده ، هماهنگی ها و ... هم از دفتر تهران انجام می شه فکر کنم همه سوالات را پاسخ دادم ، بازم موردی بود بفرمایید. ضمنا 5 6 شهر نمایندگی ها قطعی شده ، این را عرض کردم که بعدا ناراحتی پیش نیاد و بگن من زودتر و ....
ارادتمند / مهدی

سلام استاد...

ضمن تشکر و آرزوی موفقیت.

من یه دانش آموزم. با توجه به اینکه سرمایه ای هم ندارم... میتونم توی فرشو این محصول کمکی بکنم و در ازاش درآمدی بدست بیارم؟

Undecided

من توی اصفهانم... میتونم این برچسبا رو به دوستام تو کانون یا اون آشناهایی که توی پاساژ جعفری دارم... نمیدونم هر جا بشه بفروشم... ولی میگم سرمایه ای ندارم.
ولی خیلی دوس دارم برای این مدت مونده تا عید کاری انجام بدم...Undecided

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - مهدی 1 - 03-08-2014 12:12 AM

(03-07-2014 06:56 PM)moele نوشته شده توسط:  آقا مهدی نماینده پخش اصفهان خودتون هستید ؟کی برچسبها به دستتون میرسه که اگر شد بیاییم برای بازاریابی و فروش
این برچسبها مگر امکان چاپ روی چیزهای مختلف را نداره ؟؟؟؟؟مثلا ظروف چینی سفال و........چرا اسم محصول طوری انتخاب شده که 95درصدفروشش فقط تا شب عید باشه؟؟؟؟؟؟؟

آره دیگه اگه خدا قبول کنه 35 ، اطلاعیه دو را پر کن و برام بفرست ، باهات تلفنی هماهنگ می کنم همشهری ، اینقدر اصفهان بزرگه که 50 نفر هم باشیم بازم کمه .
تو طول سال به دلیل مشغله های کاری همگی ، چه من و چه آقای کاظمی و چه دیگرانی حقیقتا فرصتی برای مدیریت چنین پروژه هایی نیست . انشالله در آینده با اضافه شدن نیروهای جوان و پرانرژی به انجمن پروژه های دائمی هم راه اندازی بشه

(03-07-2014 08:37 PM)phoenix021 نوشته شده توسط:  آقا من دیروز تبلیغ برچسب تخم مرغ رو پشت شیشه ی مغازه ی یکی از سوپرمارکت های محلمون دیدم . آیا دوستان شروع به بازاریابی کردند توی تهران یا این تبلیغ مختص محصول انجمن ما نیست ؟

بله پوستر ها بین نمایندگی ها توزیع شده ،بازاریابی هم در اکثر شهرها شروع شده و بعضا نصب شده ، احتمال بوده از همین محصول بوده ، شایدم محصول مشابه

نقل قول :سلام
ضمن تشکر و آرزوی موفقیت.
من یه دانش آموزم. با توجه به اینکه سرمایه ای هم ندارم... میتونم توی فرشو این محصول کمکی بکنم و در ازاش درآمدی بدست بیارم؟

نقل قول :من توی اصفهانم... میتونم این برچسبا رو به دوستام تو کانون یا اون آشناهایی که توی پاساژ جعفری دارم... نمیدونم هر جا بشه بفروشم... ولی میگم سرمایه ای ندارم.

نگران نباش داداش گلم ، اطلاعیه دو را پر کن و برام بفرست هر کاری از دستم بربیاد انجام می دم که شما هم به درامد خوبی شب عیدی برسی و اولین قدم های میلیاردی را برداری 10_004

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - alma - 03-08-2014 12:27 AM

لطفاً قبل از ادامه خطا‌های زیر را اصلاح کنید:

کاربر مهدی 1 صندوق پیام خصوصی اش پر شده است به همین دلیل نمی توانید به او پیام ارسال کنید.

غرض عرض تشکر بود10_004

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - مهدی 1 - 03-08-2014 12:31 AM

دوستان ، امروز از 7 8 تا از نمایندگی ها تماس تلفنی داشتیم ، مبنی بر اولین تجربه های بچه ها ، شکر خدا همه دوستان موفق بودند و خبرهای خوبی می دادند 12_002 ،
یک خواهش از دوستان داشتم ، نگاه بچه ها ، اینکار برای چی در انجمن انجام شده ، هدف اصلی را گم نکنیم ، فارق از مسائل مالی قضیه ، این پروژه باید تبدیل بشه به یک رزومه موفق برای انجمن ، از همه دوستان خواهش می کنم ، تجربیات روزانه شون را ، عین واقعیت ، چه خوب و چه بد ، همه را اینجا بنویسند ، تا هم همگی از هم انرژی مثبت بگیریم و از تجربیات همدیگه استفاده کنیم و موفق تر عمل کنیم . مطمئنا هیچ کس جای دیگری را تنگ نکرده ، گفتن یک نکته یا تجربه موفق می تونه چه الان و چه بعدها به بقیه دوستانون کمک کنه. پس خواهش می کنم از تحربیات روزانتون اینجا بنویسید. مطمئن باشید اینجا حسودی وجود نداره و همه از پیشرفت همدیگه خوشحال می شن و آرزوی تک تک اعضای اینجا موفقیت و رسیدن سایر دوستاشون به اهدافشون هست

پ ن : اولین باره تو انجمن رنگی می نویسم 10_003

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - phoenix021 - 03-08-2014 12:50 AM

متاسفانه به ما برای قبل از عید وعده ی کاری رو داده بودند که موکول شد به بعد عید Angry

آقا مهدی همچنان میشه به عنوان بازاریاب با دوستان تهرانی همکاری کرد ؟

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - pooga - 03-08-2014 01:26 AM

من هم میخوام آمادگیمو اعلام کنم برای این کار و گلستان گنبد کاوس هستم البته می خوام بدونم ...من که کل سرمایه ام 250 تا 300 هستش اگه یک موقع 500 تومان تا 1میلیون سفارشام شد...چجوری باید جنس رو بگیرم ازتون ...؟

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - Mohsen1988 - 03-08-2014 01:32 AM

سلام
من گذری یه بازاریابی انجام دادم
1- کلا مغازه هایی که خانوم ها زیاد بهشون سر میزنن میتونن بازار هدف باشن... به نظرم آرایشگاههای زنانه هم گزینه خوبی هست فردا امتحان میکنم
2- باید مراکز توزیع اقلام سفره هفت سین رو تو تمام شهر پیدا کرد و به همشون سر زد(حتی اینا هم امانی میخوان! Smile )
3- یه مغازه دار با مرام بود گفت تا خودم از کیفیت محصول مطمئن نشدم به مشتری هام هم پیشنهادش نمیدم... گفت یه دونه بیار میبرم خونه امتحان میکنم اگه خوب بود سفارش میدم.. منم گفتم با مرامی.... و حتما براش میبرم
4- هنوز برای دست فروشیش فکری نکردم... کسی نظری نداره؟ از کجا دست فروش مورد اطمینان پیدا کنم؟ یه دست فروش بود تخم مرغ رنگی هم میفروخت... از لحاظ جا هم واقعا محل عالیی ای و پر رفت و آمدی داشت... براش محصول رو پرزنت کردم... میدونین چی گفت؟ گفت کاش زودتر آورده بودی، الان خودم کلی تخم مرغ رنگی تهیه کردم و مجورم تخم مرغ های خودم رو بفروشم!
5- کاش بتونم یه غرفه تو یه نمایشگاه بهاره گیر بیارم... میدونم که دیره ولی شاید هم شد
6- مهمترین سوال من: چه جوری میشه یه خریدار عمده براش پیدا کنم؟ کسی که خودش پخش کننده باشه در سطح شهر

این تجربیات و سوالات من
این اولین تجربه بازاریابی من هست و مشتاق شنیدن تجربیات دوستان گلم هستم

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - ahmad rezaee - 03-08-2014 03:08 PM

خسته نباشیدی عرض کنم به آقا مهدی و همه دوستان انجمنی که در این فعالیت گروهی سهیم شده اند و انشاءالله شاهد خبر های خوب هستیم و باشیم و خدا به کارتون برکت بده .

خوشحالم از اینکه اتفاق همکاری استانی شکل گرفته و امیدوارم که بستر خوبی برای هموار شدن اعتمادهای متقابل باشد .

خدا قوت و موفق باشید

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - delkhaste - 03-08-2014 03:27 PM

(03-08-2014 12:12 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  
(03-07-2014 06:56 PM)moele نوشته شده توسط:  آقا مهدی نماینده پخش اصفهان خودتون هستید ؟کی برچسبها به دستتون میرسه که اگر شد بیاییم برای بازاریابی و فروش
این برچسبها مگر امکان چاپ روی چیزهای مختلف را نداره ؟؟؟؟؟مثلا ظروف چینی سفال و........چرا اسم محصول طوری انتخاب شده که 95درصدفروشش فقط تا شب عید باشه؟؟؟؟؟؟؟

آره دیگه اگه خدا قبول کنه 35 ، اطلاعیه دو را پر کن و برام بفرست ، باهات تلفنی هماهنگ می کنم همشهری ، اینقدر اصفهان بزرگه که 50 نفر هم باشیم بازم کمه .
تو طول سال به دلیل مشغله های کاری همگی ، چه من و چه آقای کاظمی و چه دیگرانی حقیقتا فرصتی برای مدیریت چنین پروژه هایی نیست . انشالله در آینده با اضافه شدن نیروهای جوان و پرانرژی به انجمن پروژه های دائمی هم راه اندازی بشه

(03-07-2014 08:37 PM)phoenix021 نوشته شده توسط:  آقا من دیروز تبلیغ برچسب تخم مرغ رو پشت شیشه ی مغازه ی یکی از سوپرمارکت های محلمون دیدم . آیا دوستان شروع به بازاریابی کردند توی تهران یا این تبلیغ مختص محصول انجمن ما نیست ؟

بله پوستر ها بین نمایندگی ها توزیع شده ،بازاریابی هم در اکثر شهرها شروع شده و بعضا نصب شده ، احتمال بوده از همین محصول بوده ، شایدم محصول مشابه

نقل قول :سلام
ضمن تشکر و آرزوی موفقیت.

نقل قول :من توی اصفهانم... میتونم این برچسبا رو به دوستام تو کانون یا اون آشناهایی که توی پاساژ جعفری دارم... نمیدونم هر جا بشه بفروشم... ولی میگم سرمایه ای ندارم.

نگران نباش داداش گلم ، اطلاعیه دو را پر کن و برام بفرست هر کاری از دستم بربیاد انجام می دم که شما هم به درامد خوبی شب عیدی برسی و اولین قدم های میلیاردی را برداری 10_004
توی پیغام خصوصی براتون توضیح دادم...

RE: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور - elmvile - 03-08-2014 08:22 PM

منم با اینکه اولین تجربه بازاریابیم بود ولی از بین 5-6 تا مغازه به غیر از یکی، بقیه خوششون اومد و گفتن که میخوان و زودتر بیار که گفتم زودتر از 20 امکان نداره