سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟ (/showthread.php?tid=6007)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟ - کامیار کاظمی - 07-12-2011 07:31 PM

نظر شما درمورد طراحی انجمن چیست؟

طراحی پوسته سایت
طراحی بنر
نوع مطالب
و هر چیزی را که در این انجمن دوست دارید و ندارید!

منتظر انتقاد و پیشنهادات سازنده شما هستیم.Idea

لطفا در نظر سنجی این تایپیک هم شرکت کنید تا نتایج مشخصتر باشد.

RE: نظر شما درمورد طراحی انجمن چیست؟ - 3ObHaN - 07-12-2011 08:09 PM

ممنون اقای کاظمی ، فکر کنم این قسمت خیلی سازنده باشه ! با توجه به مسئولیتی که در گردن همه ی ما به ویژه شما به عنوان ادمین قرار داره ، باید کاری کنیم که تمامی افراد به خصوص جوانان جذب این سایت شوند و به موفقیت برسند .
از نظر طراحی پوسته ، من نظراتم رو قبلا گفتم ، ولی در تایید حرفام باید بگم که طراحی سایت وجدانا ساده است .
باید ببینیم نسل جوون چی دوست داره ، من یه طراحی زیبایی تو ذهنم هست که پیر و جوون رو به خودش جذب میکنه .
که اگه مایل باشید بعد از اینکه نظرات بچه ها رو شنیدم و منم از مسافرت برگشتم ، مطرح میکنمش . ( به وسیله پیام خصوصی )
از نظر طراحی بنر، اولین چیزی که به ذهنم رسید ، یه چک قدیمی که از بس نقد نشده ، زرد شده D: تازه چایی هم روش ریخته .
از شوخی بگذریم ، اگه چک سفید امضا با یه امضا شیک و قشنگ ( مث این امضا خارجی ها ) بود که از حساب موفقیت کشیده میشد خیلی جالب بود . البته این چک اینجوریبود که به دست چک وصل بود و هنوز جدا نشده بود و برگه ی وسط بود که نشونگر این باشه که خیلی ها تونستن از حساب موفقیت میلیون ها تومن دریافت کنند و فرصت واسه خیلی ها هم هست .
یه نکته دیگه ، اگه مشخصات اعضا مثل ای دی و سپاس ها و ارسال ها به شکل عمدی بود و به جای ستاره سکه قرار داشت ، طراحی سایت خیلی قشنگ میشد . و اینکه جمله ی برای میلیاردر شدن قدم اول رو برداشت پاک نشه و بر اساس فعالیت یه لقب دیگه بهش بدین .
در محتوای سایت هم ، با حضور اساتیدی چون شما و اقای قربانیان ، هیچ کم و کسری ای وجود نداره و خیلی عالی هست .
البته اقای کاظمی گل ، من یه هیچ وجه قصد دخالت تو کار شما رو ندارم و نداشتم و نخواهم داشت و هدف از بیان نظرات جز موفقت هرچه بیشتر سایت ، هیچ چیز نیست .

RE: نظر شما درمورد طراحی انجمن چیست؟ - jahanagahi - 07-12-2011 10:50 PM

سبحان جان (من را ببخشید که به اسم کوچک خطاب میکنم . بعلت سن زیاد حس میکنم عزیزترین عزیزانم هستید) نظرات شما واقعا استادانه است . امیدوارم کامل برای ادمین عزیز توضیح داده شود.موفق هستی , موفقتر باشی.

RE: نظر شما درمورد طراحی انجمن چیست؟ - 3ObHaN - 07-13-2011 12:00 AM

جناب قربانیان ، واسه ما افتخاریه شما ما رو به اسم کوچیک صدا میکنید .

RE: نظر شما درمورد طراحی انجمن چیست؟ - jahanagahi - 07-13-2011 01:12 AM

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری

جالبه . خیلی جالبه.
خدایا هزاران بار شکر که از نظر معنوی هم من را غنی کرده و چنین عزیزانی را بمن معرفی کرده ای..

RE: نظر شما درمورد طراحی انجمن چیست؟ - کامیار کاظمی - 07-13-2011 10:09 AM

دوستان این بخش برای بهتر شدن انجمن بسیار مفید است.لطفا در مورد این موضوع همفکری بیشتری داشته باشید.
تاکنون دوستان فرمودند :
- Faramarz : تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب
- 3ObHaN : امتیاز بندی با تصویر سکه
تغییر بنر سایت به صورت بهتر و زیباتر

لطفا دوستان همکاری بیشتری داشته باشند.

این انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - madar - 07-13-2011 12:40 PM

من هم برای یافتن مطالب با مشکل مواجهم
راهنمایی بفرمایید

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - کامیار کاظمی - 07-13-2011 12:50 PM

(07-13-2011 12:40 PM)madar نوشته شده توسط:  من هم برای یافتن مطالب با مشکل مواجهم
راهنمایی بفرمایید

بنظم دسته بندی مطالب را کلا باید عوض کنم.ظاهرا چون حجم مطالب بالا رفته است و دیگر این دسته بندی پاسخگو نیست.

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - mostafa ghobadi - 07-13-2011 01:49 PM

به نظر من اینکه صفحه ها همه زرد هستند هم یه جوری...!
البته من را اذیت میکنه شاید بقیه را اذیت نکنه.
و یه نکته دیگه که به نظرم رسید اینه که این قسمت عکس آواتار و ستاره ها و ... بیاد کنار پست نه بالای پست.
خیلی خوشحالم که تو این سایت مفید عضوم و از آقای مصطفی تشکر میکنم که برای من دعوت نامه فرستادند.

RE: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟(نظرسنجی) - ndm1368 - 07-13-2011 02:06 PM

یه بخش میتونی اضافه کنی به اسم متفرقه که هرکس علاقمندی دیگه داره در این قسمت قرار بده تا بقیه هم استفاده کنند