بهترین ایده با صد میلیون تومان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: بهترین ایده با صد میلیون تومان (/showthread.php?tid=3658) |
بهترین ایده با صد میلیون تومان - مائده - 07-07-2012 06:59 PM با عرض سلام و وقت بخیر حضور بزرگواران بهترین ایده ای که با صد میلیون تومان به ذهن شما دوستان میرسه چی هست؟ پیشاپیش از راهنمایی های شما سپاسگزارم. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - اقاي ايـــده - 07-07-2012 08:04 PM خانوم مائده به انجمن خوش اومديد در ابتدا گلايه اي دارم.چون بارها در انجمن مطرح شده است از مبلغ 1000 تومان تا الي اخر مطالبي را دوستان بيان كرده اند در همه انها اگر خوانده باشيد چند عامل را بايد سوال كننده رعايت كنند در غير اين صورت تاپيك حذف خواهد شد. باز با اين وجود بنده به سوال شما احترام ميذارم و دوباره موارد رو ميگم. ببنيد من يا بقيه افراد ميتونيم براي شما بيش 1000 تا ايده و راهكار پيشنهاد بديم.كه در اين بين امكان اينكه هيچ كدام به كار شما نيايد بطور 99 درصد هست. پس بهتر هست چند عامل رو در نظر بگيريد. تخصص خودتان؟؟؟ اگر دوست داريد با اين پول در تخصص خودتان فعاليتي را انجام بديد علاقه؟؟؟ به چه مواردي علاقه داريد؟؟؟ مهارت؟؟؟ مهارت جسمي-توانايي هاي مختلف كه براي فعاليت ها در خود داريد را ذكر كنيد. ايده خودتان؟؟ اگر شما ايده اي داشته باشيد ميتوان مطرح كنيد تا دوستان در مورد ان به حث گفتگو با شما بپردازند براي رد يا كامل كردند ان اين چند نمونه ايده اي كه گفتم بدون داشتند اين اطلاعات ميتوانم به شما بدهم.ولي ايا به كار شما بيايد و يا نيايد. خريد فروش منزل خريد فروش خودرو راه اندازي مرغ داري(به اندازه سرمايه) گذاشتند در بانك وارد بورس شدن(در صورت اگاهي كامل) خريد اوراق بهادار معتبر .......... ...... .... .. . RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - kafshduzak - 07-07-2012 08:43 PM یه نکته کوچیک رو بگم که به نظر من ایده تنها 1 درصد راه هستش و 99 درصد عمل کردن و اجرای ایده هستش. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - اقاي ايـــده - 07-07-2012 08:46 PM (07-07-2012 08:43 PM)kafshduzak نوشته شده توسط: یه نکته کوچیک رو بگم که به نظر من ایده تنها 1 درصد راه هستش و 99 درصد عمل کردن و اجرای ایده هستش. ممنون از شما دوست عزيز اما بخواهيم كاملترش كنيم اينگونه بايد بگيم ايده بايد باشد كه بتوانم ان را انجام بدهم.توانايي انجامش را داشته باشيم. در غير اين صورت حساب كتاب هاي مالي ايده ها فقط باعث گمراهي خواهد شد. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - مائده - 07-08-2012 12:11 AM (07-07-2012 08:04 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: خانوم مائده به انجمن خوش اومديد ممنونم از پاسخ شما و عذرخواهی می کنم بابت عدم رعایت قانون سایت. RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - الهام 3 - 07-08-2012 12:06 PM سلام عزیز به نظر من اول به این فکر کن 100میلیون رو واسه چی میخوای اونقد فک کن که به این نتیجه برسی واقعا به 100 میلیون نیاز داری اون وقت پولدار شدن از 1تفکر ذهنی برات میشه 1آرزو و بعدش 1هدف اون وقت ذهنت دنبالش میگرده و پیداش میکنی کاری که براش ساخته شدی و پولدارت میکنه RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - مائده - 07-08-2012 03:01 PM ببینید دوستان فرض کنید شخصی 30 سال فعالیت کرده و بازنشسته شده ، طبیعتا" همچین آدمی یکسری خصوصیات داره ، مثلا" اینکه این پول رو که بخشی از سرمایه ی 30 سالش هست حاضر نیست توی هر ریسکی وارد کنه ، دوم اینکه همچین فردی نیاز نداره که خودش رو برای کسب درآمد به آب و آتش بزنه ، سوم اینکه این سرمایه در اوضاع اقتصادی امروز چندان ارزشی نداره ، ضمن اینکه اگر همچین فردی بخواد کاری رو شروع بکنه طبیعتا" به سودی بیشتر از مقدار فعلی که بدون هیچ تلاشی از بانک دریافت میکنه فکر میکنه ، ضمنا" این فرد در فعالیت های آموزشی 15 سال پیش کاری رو شروع کرده و حالا به دلیل قوانینی که به این عرصه آسیب زده ، نتیجه ی زحماتش رو در حال تعطیلی میبینه و از طرفی چون نمیخواد و نمیتونه بیکار باشه همچنان به فعالیت جدید فکر میکنه . RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - m_grate29 - 07-08-2012 06:12 PM سوم اینکه این سرمایه در اوضاع اقتصادی امروز چندان ارزشی نداره??? این یک اشتباه محض هستش. با 100 میلیون میشه خیلی از کارها کرد.من به شخصه با 100 میلیون میتونم در عرض 1.5 سال 200 میلیون تومن سود بدم. من قبول دارم کارمندا ریسک پذیر نیستند ولی بالاخره روزی مجاب خواهند شو ... من با کسی قرار ملاقاتی داشتم 4 شنبه هفته پیش خیلی اتفاقی با این فرد آشنا شدم و سرمایه اش حدود حدود 50 میلیارد دلار . اولش باورم نمیشد ولی در عرض یک سفر 1.5 روزه به امارات که دیروز بود فهمیدم چه آدمی هست.این آقا فقط شم اقتصادی داره. من با این آقا درباره کار صحبت میکردم به من گفت حتما نباید n میلیون پول داشته باشی حتما نباید بابات کارخونه دار باشه حتما .... باید شم اقتصادیت خوب باشه و نه 100 درصد پشتکار 20 درصد پشتکار هم کافی هست.شاید 10 سال تجربه ام زیادتر شده RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - مصطفي - 07-08-2012 06:25 PM سلام خانم مائده بستگی داره به اینکه شما اهل ریسک هستید یا نه ؟ اگر اهل ریسک هستید من بازارهای مالی پیشنهاد میکنم .اگر اهل ریسک نیستید سود بانکی و واوراق مشارکت . اگر دوست دارید فعالیت اقتصادی داشته باشید به غیر از بورس و............. میتونید مثلا یک خونه کلنگی در بافتهای فرسوده بخرید و شروع کنید به ساختن و............... و یا راه اندازی کارگاههای تولیدی کوچک . RE: بهترین ایده با صد میلیون تومان - P@RSA - 07-08-2012 07:42 PM بنظر من ساخت و ساز بهترين گزينه شماست. |