سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . (/showthread.php?tid=3522)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - pesar368 - 06-17-2012 09:46 PM

مژده .............36..........مژده .............36
بالاخره ما هم شروع کردیم .

شاید باورتون نشه ولی کارخانه تبدیل فکر به ثروت در آستانه ی افتتاح است .
Idea
جهان در یک پیچ تاریخی قرار داره .
به دنیایی از ثروت و خلاقیت سلام کنید . سلام بر 20 میلیون میلیاردر کارآفرین خلاق ایرانی .

از خوشحالی تو پوست خودم نمیگنجم .
قرار بر این شد که تعاونی دانش بنیان کارخانه تبدیل فکر به ثروت رو تابستان 91 ثبت کنیم .
البته باید یه موضوع فعالیت مشخص کنیم . ما هم IT رو انتخاب کردیم . چون فناوری اطلاعات با تمام رشته ها در ارتباطه و خیلی جامع و کامله .
ایده ها و فکر های خیلی زیادی دارم . یه سری کارهای اولیه و تدارکات انجام شده . یه کارهایی هم داره انجام میشه .
الان مشغول نوشتن طرح کسب و کار رسمی هستم .

دوستای عزیزم بهم تبریک بگید Heart

یک پیشنهاد مهم : ادغام صندوق انجمن با تعاونی دانش بنیان کارخانه تبدیل فکر به ثروت

به خاطر هم جهت بودن و مشترک بودن بسیاری از اهداف انجمن میلیاردرهای آینده ایران و کارخانه تبدیل فکر به ثروت ، من پیشنهاد میکنم تیم اجرایی و صندوق این انجمن ، با تیم تعاونی کارخانه تبدیل فکر به ثروت ادغام بشن .

جزئیات پیشنهاد :
سرمایه گذار اولیه تعاونی : تعاونی دانش بنیان خواجه نصیر
مدیر عامل تعاونی : کامیار کاظمی
هیأت مدیره تعاونی : اعضای صندوق انجمن

بقیه ی اعضای انجمن با خرید سهام تعاونی ، علاوه بر اینکه در سود همه پروژه های تعاونی شریک می شوند ، می توانند از حمایت ها و امکانات تعاونی برای تجاری سازی ایده های خود استفاده نمایند .

همه ی اعضای تعاونی ، رای یکسان دارند و می توانند در تعاونی تأثیرگذار باشن .

مزایا :
تجاری سازی ایده های اعضا سیستماتیک میشه و سرعت بیشتری میگیری
کارتیمی ، کارگروهی افراد بیشتر میشه و فعالیت ها رنگ و بوی بیشتری پیدا میکنه
هیچ کس نگران سو استفاده از ایده اش نیست چون همه در سود حاصل از همه ی ایده ها سهیم هستن .
همه به هم بیش از پیش کمک اجرایی می کنن چون موفقیت دیگران موفقیت خود ماست و نهایتا سود اش به خود ما برمیگرده .
و .....

مزایا خیلی زیاده .
خب نظرتون چیه ؟
کامیار نظرت چیه ؟

10_004

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - کامیار کاظمی - 06-17-2012 09:56 PM

تبریک می گویم علی جان
بهتر بود قبل از عمومی کردن موضوع کمی باهم صحبت می کردیم.
به هر حال در مورد جزئیات باید صحبت کنیم.
موفق باشید

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - اقاي ايـــده - 06-17-2012 10:45 PM

علي جان بهت تبريك ميگم و اميدوارم كه موفق باشيد.
و خوشحال خواهم شد در اينده توضيحات كاملتر و پوياتري از اين فعاليت شما رو بخونيم تا اگر در توانم باشد بتونم همكاري داشته باشم

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - P@RSA - 06-17-2012 11:11 PM

تبريك ميگم علي جان كار بزرگ و با ارزشي انجام شده اميدوارم روز به روز موفقيتهاي بيشتري از شما بشنويم.
پيشنهادت هم براي صندوق پيشنهاد خوبيه. از آقاي كاظمي و بزرگان انجمن ميخوام روي اين قضيه با جديت بررسي بشه من هم براي هر كمكي حاضرم.

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - مسعود کوچولو - 06-17-2012 11:15 PM

تبریک ویژه.
منتظر اخبار خوب بیشتری هستیم.

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - pesar368 - 06-17-2012 11:23 PM

ممنون بچه ها . لطف دارید
کامیار جان راستش خیلی هیجان زده بودم . اینه که سریع عمومی شد .
وقتی نوشتن طرح کسب و کار تمام شد ، حتما طرح کسب و کار رو بهتون میدم بخونید .

اگر ایده ای برای این همکاری دارید بیان کنید .
ممنون

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - صدفی - 06-18-2012 12:16 AM

علی آقا تبریک میگم
منتظر موفقیتهای بیشترتون هستیم

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - alicpu - 06-18-2012 12:17 AM

منم تبریک می گویم به دوست عزیزم اقا علی

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - goldmen - 06-18-2012 01:26 AM

منم بهتون تبريك ميگم دوست عزيز

RE: مژده مژده ! کارخانه تبدیل فکر به ثروت هم شروع شد . - امیر مرادی فر - 06-18-2012 09:19 AM

تبریک
امیدوارم ...........................